פורסם 2011 באוקטובר 1914 שנים שלום,אני מחפש חומר הדברה בשביל להרחיק חתולים וכלבים מלחרבן לי בחצר נשבר לי כבר מהמתנות שהם משאירים שם.עכשיו השאלות שלי הם כאלה.1. אני יודע שיש חומר כזה, אני רק לא סגור על השם. השאלה עד כמו הוא אפקטיבי, מישהו פה ניסה פעם יצא לו לשמוע על זה ? 2. זה לא מסריח מדי או מזיק לבני אדם ? כי השימוש יהיה בחצר איפה שיש אנשים, ילדים קטנים וכו... 3. כמה זמן זה מחזיק וכל כמה זמן צריך לפזר שוב את החומר ? בתודה ,
פורסם 2011 באוקטובר 1914 שנים אתה מודע לזה שחתולים לא משאירים את ה"מתנות" שלהם גלויות...?הם חופרים בור, משאירים מתנה ומכסים אותה
פורסם 2011 באוקטובר 1914 שנים אתה מודע לזה שחתולים לא משאירים את ה"מתנות" שלהם גלויות...?הם חופרים בור, משאירים מתנה ומכסים אותהחחח מה שאומר שהמלחמה של פותח הדיון היא נגד כלבים או שכנים מאוד נחמדים (כאלה שאוהבים לתת מתנות)
פורסם 2011 באוקטובר 1914 שנים תנסה לארגן גללים של אריות מהספארי ;D נראה לי שזו העיצה הכי טובה שתקבל פה.. וזה נשמע נכון.. נסה ותעדכן
פורסם 2011 באוקטובר 2414 שנים מחבר הייתי צריך לנחש שיהיה פה קרקס, חחחחח לפחות צחקתי קצת בכל מקרה, משהו יותר רציני?
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים כדי לעצור כלבים צריך גדר.כדי לעצור חתולים צריך כלב וגם אז זה לא מאה אחוז.אגב אני רציני לגמרי.
פורסם 2011 באוקטובר 2514 שנים אתה מודע לזה שחתולים לא משאירים את ה"מתנות" שלהם גלויות...?הם חופרים בור, משאירים מתנה ומכסים אותהשטויותאצל סבתא שלי יש גדר גבוהה אבל מלא חתולים מסתובבים בגינה.הם עושים קקי ושמים עליו קצת דשא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.