עבור לתוכן

דיון| בזק בינלאומי או נטוויזן?

Featured Replies

פורסם

לקוח מפורום אחר בו כתבתי מאמר זה,

כעבור 6 שנים אצל נטוויזן ובזק (לא שהיה לי איתם בעיה) עברתי לתשתית הוט וספק בזק בינלאומי 20 מגה.

הבעיה היחידה של נטוויזן היא שבזמן האחרון הורדות בטראקרים כמו (TL) ירדו לי על מהירות של 400-700KB ולא הגיעו למהירות המקסימלית של 1250KB

נטוויזן לא התפשרו על מחיר וכנ"ל בזק.

רק לעדכן אותכם, אם אין לכם כח לטירטורים על מנת להתנתק יש את השירות של אתר נט-טק www.netek.co.il שדרכו מתנתקים ממש בקלות.

מחר אני אעדכן אותכם האם באמת התשתית של הוט פגומה כמו שאתם אומרים ומה בזק בינלאומי שווים לעומת נטוויזן.

ב-HotBox אני הולך להשתמש רק כמודם לאחר בעיות עם החומרה שהבנתי שיש לו והראוטר הינו מדגם buffalo wzr-hp-g300nh (באמת עד שהבאתי את הראוטר הזה לא נהנתי מגלישה אלחוטית באמת ממש כמו קווי)

עדכון בהמשך...

בהמשך לזאת,

טוב אז ככה,

לאחר שחיברו אותי לתשתית 20 מגה המהירות הינה - 20.41 מגה הורדה - 1 מגה העלאה. במשך היומיים אשר אני מחובר בהם לא היה לי ולו ניתוק אחד מהתשתית של הוט.

לאחר חיבור לספקית בזק בינלאומי, מההתחלה היו בעיות של איטיות מטורפת בגלישה רק ההורדות של הטורנטליץ טסו... המהירות המרבית שקיבלתי היא 16 מגה, רוב היום בין 13-16 מגה.

לאחר בירורים איתם אמרו לי ביום הראשון מהבוקר כי יש אצלהם בעיה ארצית וכולי וכולי "נתקן עד הצהריים" בצהריים זה הפך לערב, בערב למחר... והיום אמרו זה יכול לקחת עוד יומיים.

הפייסבוק, בקושי זז, אתרים בחו"ל איטיים נורא (בזמן ה-16 מגה)...

לסיכום,

אני מתרשם לטובה מתשתית הוט למרות כל הביקורות עליה של ניתוקים וכולי.

אני מתרשם לרעה מהספקית בזק בינלאומי למרות כל הביקורות הטובות.

אני רוצה להדגיש, דיברה איתי היום מנהלת שימור הלקוחות של נטוויזן ונתנה לי מחיר של עובד חברה וגם הוסיפה לי חבילת גיימרים חינם.

לאחר שראיתי באיזה מהירות האינטרנט טס, אין פשוט מה להשוות! זה כמו להשוות למבורגיני לחיפושית.

פשוט מדהים, בנוסף שמהירות ההורדה הינה 19.8 לערך בהורדה והעלאה 1 מגה.

לגבי בזק בינלאומי, הם כבר קיבלו את הניתוק בפקס ומה שבטוח את הסגה שלי איתם סיימתי לתמיד זה מה שבטוח...

אני מציעה למי שמפחד מהביקורות הרעות על הוט לנסות את התשתית, כיום שום דבר ללא התחייבות... ואם אתם רוצים להתנתק בלי טרטורים יש לכם את - netek.co.il

מי שרוצה לדעת עוד פרטים מוזמן לשאול...

פורסם

אני עכשיו בחיבור בלי חייגן בהוט וההספק בזק. האנטרנט ממש איטי בכל מה שקשור לאתרים בחו"ל, האם בנטוויז'ן בלי גיימר בחיבור בלי חייגן יש הבדל גדול מבזק ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לומר לך כי לא ניסיתי.

לגבי חיבור עם חייגן את התשובה אתה יכול למצוא כאן...

אני מאמין שאם בזק בינלאומי היו איטיים אצלי עם חייגן אצלך כלום לא זז...

פורסם

אני עכשיו בחיבור בלי חייגן בהוט וההספק בזק. האנטרנט ממש איטי בכל מה שקשור לאתרים בחו"ל, האם בנטוויז'ן בלי גיימר בחיבור בלי חייגן יש הבדל גדול מבזק ?

תגדיר במחשב/בראוטר חייגן L2TP ותבדוק - זה עניין של 2 דקות.

אתה יכול לחייג מעל החיבור הקבוע וזה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

תראו מ-MegaUPload את המהירות על PEER אחד

http://up353*siz*co*il/up3/ww2ymnzdarmk.jpgww2ymnzdarmk.jpg

ww2ymnzdarmk.jpgww2ymnzdarmk.jpg

פורסם

הנסיון שלי (הכל בתשתית הוט):

* בזב"ל- איטיות מחרידה

* נטוויז'ן- יותר בסדר

* TripleC הכי בסדר. לא אגיד מצויינים כי גם הם לא נותנים לך באמת את כל רוחב הפס מכל אתר שאין לו מירור ישראל, אבל גם אף ספק אחר לא. אגב יש גם להם באנדלים עם הוט! אתה כבר לא חייב להתפשר רק על נטוויז'ן ובזב"ל. אלה גם באנדלים הכי זולים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים