עבור לתוכן

סאגת איטיות (הוט/בזק בינלאומי) הגיעה היום לסיומה הטוב

Featured Replies

פורסם

אם אני רוצה לצפות בערב בסרטוני יוטוב ואפילו באיכות נמוכה זה מקרטע אז זה לא סביר ובלתי נסבל.

יש מינימום של איכות שחברה אמורה לספק.

בזה אני מסכים -אבל בגלל זה יש לי מלאי סדרות\סרטים מוכנים שהזרמת סרטונים מחול זורמת בצורה גרועה מאוד

דרך אגב -אני חושב שהם חונקים אתרים מסוימים

כי הרבה פעמים הזרמה של אותו הסרטון באותה האיכות מקרטעת באתר אחד וזורמת חלק באחר

ואני לא חושב שזה בעית שרתים של האתר

אני חושב שזה מכוון

אני רק מקווה שיסימו לבנות את הכבל הנוסף זה יפתר

• תגובות 61
  • צפיות 9.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב, כדי לסגור את הפינה מבחינתי לכל אלה שאמרו שהחלפתי גרוע בגרוע פחות. מלפני שתי דקות speedtest.com בדיקה לאזור פאריס.

שוב, לא אומר כלום רק שכרגע אחרי התיקון אלה התוצאות שאני מקבל על קו 12 המגה שלי.

1541961976.png]1541961976.png

פורסם

כל מה שזה אומר זה שכשאין עומס, הם לא חוסמים מול השרתים של SPEEDTEST.

SPEEDTEST יכול להצביע על בעיה, אבל זה לא מוכיח שום דבר.

פורסם
  • מחבר

ארט, אילו היינו מקבלים את הדברים שלך כמו שהם היה בכלל מתברר שלאף אחד מאיתנו אין שום בעיה בשום שעה של היום עם אף ספק ועם אף תשתית. רק אתה אישית סובל מבעיות בחיבור שלך.

אני סקרן לדעת מה אצלך כן יחשב לתקין.. רוצה לבחור בעצמך נקודה בעולם שתרצה לראות את זמני התגובה שלי אליה?

ארט, תתבגר. בזק בינלאומי ממש לא טלית שכולה תכלת. גם הוט ממש לא. כרגע הקו שהם נותנים לי הוא אחלה. וביננו?? לא באמת מעניין אותי אם אתה חושב שזה בסדר תקין או לא. כל עוד אני מקבל 11.75 מגהביט לשניה באירופה וארצות הברית? לא מענין אותי בכלל איך זה נעשה מבחינתי. שזה ימשיך ככה וכל השאר באמת פחות מענין.

אם שכחתי לציין, אני לא על חבילת גיימר.

עריכה:

ארט, רוצה לתת שירות בדיקת רוחב פס אחר שאעלה ממנו תוצאות? אני אשמח לשמח אותך.

פורסם

לאף אחד לא אכפת משירותי בדיקת רוחב פס.

תגיד לי שstreaming של HD (רבעק, אפילו של 480P) מyoutube עובד תקין בכל שעות היממה,

תגיד שטורנטים יורדים בקצב מלא, או אפילו חצי ממנו בכל שעות היממה, ולא תקועים על 60KB/S ומטפסים למקסימום בין 1 בלילה ל6 בבוקר.

אז אפשר לומר שהכל תקין.

ותפסיק לנסות להכניס את HOT בכוח למשוואה. הם לא פקטור בקישוריות שלך לחו"ל.

פורסם
  • מחבר

טוב, בתכל'ס. אני את שלי סיימתי כאן. אתם צודקים. הקו שלי מחורבן. זאת אשמת בזק בינלאומי בלבד. אשמתי חטאתי גזלתי. סליחה ומחילה מכולם.

מבחינתי עד התקלה הבאה אצלי הסיפור נפתר.

כבר אמרתי. תנעלו את הפוסט וזהו.

פורסם

לאף אחד לא אכפת משירותי בדיקת רוחב פס.

תגיד לי שstreaming של HD (רבעק, אפילו של 480P) מyoutube עובד תקין בכל שעות היממה,

תגיד שטורנטים יורדים בקצב מלא, או אפילו חצי ממנו בכל שעות היממה, ולא תקועים על 60KB/S ומטפסים למקסימום בין 1 בלילה ל6 בבוקר.

אז אפשר לומר שהכל תקין.

ותפסיק לנסות להכניס את HOT בכוח למשוואה. הם לא פקטור בקישוריות שלך לחו"ל.

בהחלט לגבי כל מה שכתבת

אבל רק מאז שעברתי לחיבור עם חייגן והוספתי גיימר

פורסם

טוב חברים עזבו את הוט בשקט, אני מוריד כל יום, וכל הזמן מנצל את הרוחב פס שלי כמעט במאה אחוז.

אני שם הורדות בלילה ובבוקר, ולפעמים כשאני רוצה להוריד משהו ברוסית שאין באתר שאני מוריד מננו בהורדה ישירה אני הולך ומוריד טורנט מאתר נחמד אחר וגם בטורנט יש לי ניצול מלא.

2.5 mb

אז זה נכון שיוטוב נתקע הרבה פעמים, אבל עצרתם לשאול אם הבעיה היא אולי ביוטוב ולא בחברות הישראליות המסכנות שלנו.

פורסם

אני לא רוצה לומר לאיזה חברה עברתי כדי לא לעשות להם פרסומת.

אבל אצלי לא רק שהכל עובד מהר בכל שעות היממה כולל כל סוגי ההורדות, סרטי 1080P ביוטוב עובדים חלק גם בשעות העומס ועוד טוענים קדימה.

אז לא.

הבעיה לא ביוטוב.

הבעיה ב014 שמשתינים על הלקוחות בלי בושה וקוראים לזה גשם.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך בדיוק הפוסט הזה שבא להציע דרך לשפר את השירות שאנו מקבלים הפך לתחרות "לי יש גדול יותר"

זה מה שאני מוריד בשניות אלה ממש. לא יודע לגבי "כל שעה ביממה" כרגע זה מה שיורד ברקע אצלי.

[url=http://hwzone.co.il/community/2rqj4so.jpg]2rqj4so.jpg

פורסם

בהחלט לגבי כל מה שכתבת

אבל רק מאז שעברתי לחיבור עם חייגן והוספתי גיימר

גם זו דרך.

אני בחרתי במקום לשלם יותר על משהו שאני מצפה לקבל כחלק מהשירות הבסיסי (גיימר), פשוט לעבור לספק אחר, ולשלם פחות.

פורסם

שמע, סבבה הבנו אותך, האינטרנט עובד לך סבבה, אבל למה אתה חושב שאתה מייצג משהו?

יש לי שתי חשבונות שונים של 014, אחד על הוט ואחד על בזק והאינטרנט זז בצורה נוראית! במיוחד אתרי הסטרימינג למניהם.

ואו! הטורנט עובד לך! וגם יוטיוב!, נסה קבצים מאוד לא פופלרים/סירטונים לא פופלרים אולי יהיה לך פחות מזל.

רוב המשתמשים הפשוטים (בשפה יפה) לא יודעים שמאחורי הקלעים אתה מוריד את קבצי הטורנט שלך והסרטוני יוטיוב משרת cache של 014.

אז נכון זה אחלה דבר אבל זה לא פתרון לבעייה.

ומי יודע אולי בכלל נתנו לך איזה תעדוף כדי שתשתוק קצת ותעזוב אותם בשקט, כבר היו סיפורים על אנשים שקיבלו יוזר נסיון שהיה מצויין, התחברו לשירות ולאט לאט הוא התדרדר.

בכל אופן אין כרגע אלטרנטיבות מדהימות בשוק, אני נשאר עם 014 רק בגלל המחיר (אני משלם 20 שח לחודש), לא בא לי לשלם יותר מזה כי אני יודע שחרא יהיה בכל מקום.

ועוד משהו, הטורנט עובד סבבה לגמרי ב014, וזה ממש חשוב לי, אין מצב אני נשאר בלי טורנט ועל זה אני מודה להם, אפילו אם הוא לא מהיר מאוד.

פורסם

אני רק מקווה שיסימו לבנות את הכבל הנוסף זה יפתר

מחזק.

פורסם

ומי יודע אולי בכלל נתנו לך איזה תעדוף כדי שתשתוק קצת ותעזוב אותם בשקט, כבר היו סיפורים על אנשים שקיבלו יוזר נסיון שהיה מצויין, התחברו לשירות ולאט לאט הוא התדרדר.

בדיוק.

ככל שעובר הזמן הגבלות קשות יותר יכנסו לתוקף.

הם דוחפים את הלקוחות.

והלקוחות שדוחפים חזרה יקבלו אולי קצת יותר.

על הדרך זו גם שיטה טובה לשכנע אנשים לשלם פרמיום ולעבור למסלול יקר יותר.

כל שינוי מסלול גם מייצב להם האחיזה בלקוחות שקיבלו "מבצע" שבו יש לכאורה "כדאיות כלכלית" להישאר.

פורסם

למה שיעשו דבר כזה?

האינטרנט שלי לא היה "משהו"

התקשרתי וביקשתי לעבור לחיבור עם חייגן והוספתי גיימר

לא התלוננתי, לא צעקתי, לא קיבלתי "יוזר נסיון"

המחיר שאני משלם הוא לא יקר בשום פרמטר, גם לא ביחס לחברות אחרות

ואין לי סיבה לחפש הרפתקאות בחברה אחרת כשכרגע הכל עובד מצויין.

שום חברה לא מושלמת, תריץ חיפוש על CCC (חביביו של זיין השכל מעלי) ותראה שגם איתם יש לאנשים בעיות

כנ"ל NETVISION וכו'

זה המצב בשוק האינטרנט הישראלי ופשוט צריך לחיות איתו עד שיהיו יותר חיבורים לחו"ל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים