עבור לתוכן

צריך כבל המחבר בין המאוורר לספק כוח

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה,

לא מזמן קניתי לוח אם חדש ובמקום 3 חיבורים למאווררי מארז יש לי רק 1. אבל יותר ממאוורר 1 מן הסתם :).

להבנתי ישנם כבלים המחברים בין הספק כוח ישירות למאווררים. אז מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כבל מולקס 4פינים זכר ל3פינים זכר?

או אפילו יותר טוב כבל מולקס 4פינים זכר שמתפצל לפעמיים 3פינים זכר?

אני יודע שניתן להזמין את הכבלים האלה מחנויות בחול. אני שןאל לגבי הארץ.

אם ישנה אפשרות פשוטה יותר של עשה זאת בעצמך, משמע לחבר את חוטי החשמל בעצמי, אשמח לדעת כמה היא קשה לביצוע וכיצד ניתן לבצע אותה.

בכללי אם ישנה אופציה נוספת לחיבור 2 מאווררים למחשב אשמח לדעת.

תודה מראש, יונתן.

פורסם

שיטה 1 :

תפרק את 2 המגעים של המתח מתוך התקע של המאוורר (אם מחט / נעץ - אתה לוחץ את המגעים בפתח שיש מהצד ואז הם יוצאים) ותדחוף ל 2 חורים במולקס כרצונך. שחור+צהוב 12V, שחור+אדום 5V, אדום+צהוב 7V

שיטה 2 :

תפרק את 2 המגעים של המתח מ 2 מאווררים, ותחליף ביניהם כך שבחיבור אחד יהיה את 2 ה -ים ובאחד את 2 ה +ים. תחבר אותו ליציאה של USB פנימי (לפאנל הקדמי וכו) בלוח כך שהמאווררים יקבלים 5V מה USB (ובחיבור כזה הם ימשיכו לעבוד גם כשהמחשב מכובה)

פורסם
  • מחבר

שיטה 1 :

תפרק את 2 המגעים של המתח מתוך התקע של המאוורר (אם מחט / נעץ - אתה לוחץ את המגעים בפתח שיש מהצד ואז הם יוצאים) ותדחוף ל 2 חורים במולקס כרצונך. שחור+צהוב 12V, שחור+אדום 5V, אדום+צהוב 7V

שיטה 2 :

תפרק את 2 המגעים של המתח מ 2 מאווררים, ותחליף ביניהם כך שבחיבור אחד יהיה את 2 ה -ים ובאחד את 2 ה +ים. תחבר אותו ליציאה של USB פנימי (לפאנל הקדמי וכו) בלוח כך שהמאווררים יקבלים 5V מה USB (ובחיבור כזה הם ימשיכו לעבוד גם כשהמחשב מכובה)

מבחינת השיטה הראשונה זה משנה איזה הספק מתח אני בוחר?? זאת אומרת יש הבדל משמעותי בין 12V ל5V, חוץ מהמתח כמובן?

השיטה השנייה נשמעת מאוד מעניינת אך לא כל כך הבנתי אותה.. אם תוכל בבקשה לפרט טיפה יותר על השיטה השנייה אני אשמח.

ושוב כמו תמיד תודה רבה על המענה המהיר!

פורסם

קובע את העוצמה שלו (כלומר רמת הקירור והרעש)

12V - מקסימום

7V - באמצע

5V - מינימום שמאפשר לו לעבוד (לא תמיד מקרר מספיק) והוא מאוד שקט במתח הזה

בלוח יש יציאות ל USB קדמיים. כל יציאה כזאת מחברת 2 שקעים של USB כלומר יש בה 2 חיבורים של 5V ו 2 חיבורים של אדמה

ה 5V נמצאים אחד לייד השני והאדמה נמצאים אחד לייד השני, בקצוות שונים של החיבור

אתה יכול לתקוע בחיבור את התקעים מ 2 הצדדים כך שהם יחברו את המאווררים ל 5V מתוך ה USB

תוצאה נוספת של זה - המאווררים יעבדו גם כשהמחשב מכובה כי ב USB יש מתח כל הזמן (ברוב המחשבים)

פורסם
  • מחבר

אחלה הבנתי תודה רבה על כל העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים