פורסם 2011 באוקטובר 1714 שנים ענייני רגולציה בחברה חייבו אותילתת דוח שבו אני מביא את כל התוכנות המותקנות על שרתים מסויימים (עשרות ליתר דיוק)האם קיימת תוכנה שיודעת לתת לי את ה ADD.REMOVE של השרתיםולייבא לאקסל\וורד
פורסם 2011 באוקטובר 1714 שנים יש לך דרכים מאוד מוזרות להסביר את עצמך. יש לך את זה ב DNTU שהמלצתי לך עליה לפני חודש.
פורסם 2011 באוקטובר 1714 שנים מחבר היי,אני מעוניין לקבל אינפורמציה על תוכנות מותקנות בשרתיםוליבא אותם לקובץ אקסל.האם אנחנו מדברים על DAMEWARE?איזו גרסה להוריד באתר?מדובר על תוכנה חינמית?יצויין שהתקנתי OCS INVENTORY על שרת LINUX אבל הוא מביא לי עדכונים כוול ה UPDATESוהיבוא מ CSV מסורבל ודורש המון תיקוניםבתודה מראש
פורסם 2011 באוקטובר 1714 שנים כל המידע אודות התקנות רשום ב registry. Dameware NT Utilities פשוט יודעת להוציא אותו בצורה קריאה ומסודרת ואחרי זה גם לייצא לCSV.התוכנה עולה כסף וכמובן שזה רק טיפה בתוך ים הדברים שהיא מספקת.
פורסם 2011 באוקטובר 1714 שנים ענייני רגולציה בחברה חייבו אותילתת דוח שבו אני מביא את כל התוכנות המותקנות על שרתים מסויימים (עשרות ליתר דיוק)האם קיימת תוכנה שיודעת לתת לי את ה ADD.REMOVE של השרתיםולייבא לאקסל\וורדWMIC...
פורסם 2011 באוקטובר 1814 שנים מחבר "דובי" קצר אבל קולעהשתמשתי ב WMICWMIC /node:"server name" product get name, version >> programlist.csvוזה עדיין רץ אבל נראה תקין.אולי תוכלו לעזור לי הוספתי לקובץ TXT את כל רשימת השרתים שצריכים להריץ את ה WMICובקובץ אחר הפנתי את הפקודה אל הקובץ כולל משיכה של כל התוכנות המותקנות אל תוך קובץ אחדאבל משום מה אני מקבל ארור@echo offfor /f "tokens=1" %%s in (servers_list.txt) do ( echo %%s >> software_list.txt WMIC /node:"%%s" product get name, version >> software_list.txt)
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים "דובי" קצר אבל קולע השתמשתי ב WMIC WMIC /node:"server name" product get name, version >> programlist.csv וזה עדיין רץ אבל נראה תקין. אולי תוכלו לעזור לי הוספתי לקובץ TXT את כל רשימת השרתים שצריכים להריץ את ה WMIC ובקובץ אחר הפנתי את הפקודה אל הקובץ כולל משיכה של כל התוכנות המותקנות אל תוך קובץ אחד אבל משום מה אני מקבל ארור @echo off for /f "tokens=1" %%s in (servers_list.txt) do ( echo %%s >> software_list.txt WMIC /node:"%%s" product get name, version >> software_list.txt ) בהסתכלות קצרה אני רואה שאתה מכניס אותו ללופ... אתה רושם לאותו קובץ שאתה קורא ממנו נ.ב: אם יש לך powrshell יש דרך יותר קלה Get-Content c:\complist.txt | gwmi win32_product -ComputerName $_ | Export-Csv c:\applist.txt אתה יוצר קובץ Complist.txt שכל שורה יש בה שרת שונה ולוחץ אינטר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.