עבור לתוכן

מסך ASUS PA238Q שלא ניתן להשיג בארץ

Featured Replies

פורסם

המסך בפנל IPS ותאורת LED זוכה לביקורות טובות מאוד ולדעתי אחד הטובים בקטגוריה. לצערי הרב, היבואן החליט שלא להביאו לארץ.

עלה בדעתי שאם קיימים עוד אנשים כמוני שמעוניינים לרכוש את המסך, ניתן להתארגן כקבוצה ולפנות ליבואן על מנת שישקול בחיוב את הבאת המסך ארצה.

למי שמעוניין - נא להשאיר דרכי התקשרות בפורום. מחיר המסך בארה"ב כ- 275$.

פורסם

כשראיתי את ההודעה המקורית שלך, עברתי על כמה מבחנים על המסך הזה ובאמת מתלהבים ממנו. כמי שעדיין תקוע עם מסך בן 4 ברזולוציה 1650X1080, אני צריך אחד חדש ואני בינתיים מהסס לגבי דל. אם היבואן יתמחר את המסך הזה במחיר שאינו יקר יותר מדל, אעדיף אותו.

פורסם
  • מחבר

אני נמצא בקשר עם מנהל מחלקת רכש של אייבורי וכשאקבל תשובה לגבי המחיר המשוער אפרסם אותה ללא דיחוי.

המכשיר מגיע מכוייל מהמפעל ברמה גבוהה. השחור והלבן שלו מעולים וזמן התגובה ישביע את רצונם של מרבית הגיימרים.

אני מקווה שתהיה פה הענות ושחברים בפורום יבינו שכדאי להתארגן על מנת לגרום ליבואן להביא את המסך ארצה.

פורסם

מדוע הוא עדיף על ה2412?

פורסם
  • מחבר

אני מניח שאתה מתכוון ל- 2312. אני ממליץ לך לקרוא ביקורות על שניהם בעצמך ולעשות את החשבון לבד.

פורסם

לא לא, התכוונתי ל2412 של דל, ה24 החדש ב1600 ש"ח, LED IPS, מעמד מתכוונן וכו.. מהשיחות שלך עם נציגי השירות, מדובר על סביבת המחיר הזו?

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=13766

פורסם
  • מחבר

לצערי הרב, המחיר שהיבואן רוצה על המסך הוא שערורייתי (2500 ש"ח) ובנוסף הוא מתנה זאת בהזמנת מינימום של 30 מסכים ולכן אאלץ להביא את המסך בכוחות עצמי מחו"ל.

פורסם

יש בארץ חולירות שפשוט חולבים את הלקוחות. הבעיה עם יבוא אישי של מסך זה שלך תדע מתי וכמה פיקסלים תאבד בתקופת האחריות. במחיר הזה אני כבר יכול ללכת על EIZO...

פורסם

איפה אתה מוצא מסך 24" של EIZO ב 2500 שח?

פורסם

מי מדבר על 24''? המסך בנושא הוא 23'' והמסך אליו כיוונתי רק קצת יותר יקר:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8199

והאחריות על המסך הזה ארוכה יותר משמעותית.

פורסם
  • מחבר

קצת יותר יקר?? המסך של ASUS שבנושא עולה בחו"ל 300$. אל תתרשם מהמחיר המופקע בכוונה שרוצה היבואן על מנת להביאו ארצה. המסך שאתה מדבר עליו יקר מאוד ולפי ביקורת שקראתי - בהחלט לא מוצדק.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם יש התארגנות קבוצתית אני מצטרף. אולי אפילו לשני מסכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים