עבור לתוכן

הגבלת מהירות 014 filesonic, hotfile

Featured Replies

פורסם

יש לי חשבונות פרימיום בשני האתרים (filesonic, hotfile). אני לא מוריד סדרתי ולא מוריד הרבה בכלל, הפרמיום זה בשביל הנוחות, דווקא בגלל שאין לי יותר מדי זמן. שבועיים האחרונים, יש הגבלת מהירות לאתרים אלה. אני בקושי מצליח להגיע ל- 100 ק"ב לשנייה (חבילה 5 מגה). ברגיל הייתי מוריד 600-700 לשנייה. באתרים רגילים (download.com) יורד על 600.

הנציג היה מוכן להשבע לי שאין שום הגבלה שלהם והדבר אינו חוקי להגביל על פורט 80. האם עוד מישהו חווה כאלה דברים ??

אגב אני מוריד עם idm (התוכנה הכי שווה, והיא חוקית, קניתי אותה).

בנוסף לא משנה איזה מחשב בבית, או איזה דפדפן או איזה מנהל הורדות.

פורסם

זה ידוע שספק מגביל את המהירות לחו"ל אבל 014 הגזימו מאודדדד בזמן האחרון והפיתרון הוא רק גיימר

פורסם

כן, יש הרעה ניכרת בימים האחרונים בבזק בינלאומי.

למרות שאני מוריד חופשי ללא תשלום הייתי תמיד מצליח בשעות הלילה להגיע למהירות הורדה מקסימלית עם JDOWNLOADER ומספר מקורות.

עכשיו, 4 לפנות בוקר, 6 מקורות וזה בקושי עומד על 500 (חבילת 10מגה). FILESERVE ו NETLOAD על 50, כשבעבר בשעות אלה זה היה טס, אפילו למשתמש חופשי.

ממש הגזימו, נמאס לי מהשירות הזה.

PRIVATE NGN מיי אס.

פורסם

אם הייתם מתקשרים הייתם יודעים שלבזק יש בעיה רצינית בימים האחרונים בחיבור לחו"ל ומדובר בתקלה טכנית. במענה הקולי של השירות הטכני שלהם כבר מובהר- יש בעיה בציוד תקשורת איפושהו, "תיתכן איטיות בגלישה לאתרים בחו"ל" (בפועל- ניתוקים של סשנים באתרים, אתרים לא מחזירים פינג, הורדות במהירות זוועתית, יוטוב לא זז אפילו על 360P, ועוד)

הרגע ירדתי איתם מהטלפון. אין צפי לסיום התקלה.

התקלה נמשכת כבר יותר משבוע. אותי פיצו בחודש אינטרנט חינם, אני מניח שזו הנחיה גורפת לגבי כל מי שיתקשר להתלונן.

פורסם

זה ידוע שספק מגביל את המהירות לחו"ל אבל 014 הגזימו מאודדדד בזמן האחרון והפיתרון הוא רק גיימר

הפיתרון הוא רק גיימר? אני חושב שפיתרון יותר טוב זה לעבור חברה. אבל היי, זה רק אני.

פורסם

זה לא רק אתה. :)

פורסם

גם אצלי אותו דבר . רק שאני לקוח אקספון.

פורסם

לעבור חברה זאת גם אופציה טובה, לפי דעתי לא מדובר בתקלה הם פשוט לא קונים רוחב פס לחו"ל

לפי דעתי יכולות להיות כמה אופציות

1 הם רוצים שאנשים שטוחנים את הרוחב פס התנתקו מאשר לקנות יותר רוחב פס אולי זה חישוב כלכלי טוב להם

2 יש לקוח עסקי חדש ושנתנו לו קו נקי של כמה אלפי mb וזה על חשבון הלקוחות הפרטיים, מה שבטוח זאת לא תקלה

אין תקלה של יותר משבועיים שאי אפשר לטפל בה או שלא מודעים לה

פורסם

כבר פתחו על זה הרבה בשבועות האחרונים, 014 חוסמים לא רק הורדות, אלה כל השרתים שבחול, נסה להוריד קובץ 10 מגה מגימייל, תראה שאתה מוריד על 30 ק"ב,

לגביי גיימר, מי שרשם את זה אולי צודק כי גיימר יתן לך מהירות אבל תמורת כסף, לדעתי מי שרשם את זה יש גם מניעים (עובד שם או משהו כזה),

אני התנתקתי עברתי לאקספון ומוריד נהדר מאז.

פורסם

לא צריך לפתוח עשרות דיונים על אותו דבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים