פורסם 2011 באוקטובר 1614 שנים (עדיף Hirens.BootCD.14.1 שכבר יש לי וצרוב בדיסק)מדריך / תוכנה לפריצת חשבון משתמש עם סיסמהל - WINDOWS XP / 7 וכ"ו חשבון מנהל + חשבון רגילהורדתי את התוכנה Hirens.BootCD.14.1וצרבתי לדיסק אבל אני לא מצליח לפרוץ את החשבון שלי
פורסם 2011 באוקטובר 1614 שנים מחבר יש לי את Hirens.BootCD.14.1ואני לא יודע באיזה תוכנה מ - Hirens פורצים את הסיסמה?ואיך עושים את זה?או שזה בכלל תוכנה אחרת לא קשור ל - Hirens ?תודה
פורסם 2011 באוקטובר 1614 שנים מחבר אני צריך שהתוכנה תעלה באיתחול המחשבמה - BOOT CDובאיתחול לא מצאתי את התוכנה שאמרתב - Hirens.BootCD.14.1אפשר לפרוץ ללא תוכנה? חשבון מנהל + חשבון רגיל?תודה
פורסם 2011 באוקטובר 1614 שנים בוינדוס XP אין בעיה לפרוץ בלי תוכנה.פשוט בעמוד של כתיבת הסיסמה לחץ Ctrl + Alt +Del פעמים ואז יקפוץ לך חלון של שם משתמש וסיסמה.כתוב בשם משתמש: Administrator בסיסמה תשאיר ריק, רק תשים לב שה-A בשם משתמש בהתחלה הוא באות גדולה, השאר קטנות.אחר כך לחץ מקש ימני על המחשב שלי ולחץ על ניהול.בתפריט בצד לחץ על משתמשים וקבוצות -> משתמשים > לחץ על שם המשתמש שאתה רוצה לאפס לו סיסמה במקש ימני בעכבר > הגדרת סיסמה(או שזה היה איפוס סיסמה כבר לו זוכר) > המשך (אל תמלא שו פרטים) >אישורב-WIN 7 תצטרך את ה-Hirens.BootCD.14.1תעלה אותו מה-BOOT ותלחץ על:Offline NT/2000/XP/Vista/7 Password ChangerWindows Password Reset 2011-05-11
פורסם 2011 באוקטובר 1714 שנים אתה בכוונה הולך עם הראש בקיר?הסברתי לך כבר שיש את Sala password renew במבחר התוכנות שמגיעות ב Hirens.
פורסם 2011 באוקטובר 1814 שנים מחבר איפה אני מוצא את התוכנה?(ב- Hirens.BootCD.14.1)ואני צריך שהוא יעלה מהדיסק באיתחול BOOT CDואיך בדיוק מפעילים אותו?תודה מראשוחג שמח
פורסם 2011 באוקטובר 1814 שנים כשאתה מפעיל את התוכנה אתה צריך להפנות אותה לנתוב שבוא מותקנת מערכת ההפעלה. אחרי זה תעשה מה שאתה צריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.