עבור לתוכן

איך אני מגדיר מחשב מרוחק להשתמש..

Featured Replies

פורסם

בחיבור אינטרנט של הסרבר בלי לחייג את החיבור כל פעם מחדש? ברשת ביתית. תודה.

פורסם

אם המחשב ה"מרוחק", הקליינט לצורך העניין, משתמש באינטרנט של המחשב הסרבר, הוא לא מחייג שום דבר.

המחשב המחייג הוא המחשב הסרבר.

אז אתה שואל איך להגדיר את הסרבר להתחבר אוטומטית מבלי שתצטרך לחייג בכל פעם מחדש בו?

פורסם
  • מחבר

כן, תודה.

פורסם

איזה ווינדוס?

פורסם

גם אני מצטרף לשאלה

אני מחובר בכבלים ותמיד מה שאהבתי זה שאין צורך לחייג, אבל לא מזמן החלפתי ספקית - מאינטרנט זהב ל012 ואמרו לי שם שבעקבות הוראה של משרד התקשורת (או משהו כזה..) הם התחילו להשתמש בחייגנים :-\

יש לי Win XP Pro

נ.ב.

סליחה על ההידחפות לת'רד.... ;)

10x

פורסם

להשאיר את האינטרנט מחובר תמיד אי אפשר.

מה שכן אפשר לעשות זה להגיד למחשב השרת (שמחייג) לחייג אוטומטית כשהווינדוס עולה וכך לא צריך לעשות את זה ידנית כל פעם מחדש.

ב-XP, מכניסים את שם המשתמש והסיסמא של החשבון, ומסמנים לו לזכור אותם.

אח"כ נכנסים למאפיינים של החייגן (כפתור ימני >> מאפיינים), שם בכרטיסיית ה"אפשרויות" (Options) מורידים את הסימון מ

Prompt for password, username etc.

כעת, בכל פעם שנלחץ על החייגן הוא יתחבר בלי לשאול כלום.

אח"כ, יוצרים קיצור דרך לחייגן ומעבירים את קיצור הדרך לתיקייה ה-Startup (היא נמצאת ב-C:\Documents and Settings\[userName]\Start Menu\Programs\Startup). כך, בכל פעם שהווינדוס יעלה, הוא יפעיל את החייגן שיחייג אוטומטית בלי לשאול כלום.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך. (מצטער שלא נוכחתי בשעת השאלה ה-1.)

פורסם

ThePorscher תודה על העזרה, עשיתי את מה שאמרת אבל יש עם זה בעיה:

הפעולה הזו גורמת לווינדווס לנסות ולהתחבר לאינטרנט ישר על ההתחלה...ויש עם זה בעיות כיוון שאני לא יודע למה אבל לא ניתן להתחבר מיד, צריך לחכות כמה שניות עד שניתן להתחבר לאינטרנט....

אז אם אפשר אולי להשהות קצת את הפעולה שהוא מבצע בstartup, או שיש משהו אחר לעשות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים