פורסם 2002 במרץ 1423 שנים רצתי לדעת האם ראדון 8500 (RETAIL) שווה ת'200 דולר שהוא עולה בחו"ל?יש איזהה כרטיס אחר בערך באותו מחיר (180-220דולר גג (בארה"ב)) ששווה יותר ממנו?לכמה שנים בערך הכרטיס יספק אותי בצורה סבירה?תודה רבה,DiSc@MaN :smoke:
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים שווה.....תקנה את של רקולס או ג'יגה בייט שניהם מעולים ודעתי יותר טובים מהati כי הם מאפשרים oc מטורף
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים אני חושב שאפשר להשיגוהוא באותה רמת מחירים בערךאבל לדעתי הג'יגהבייט יותר מגניב.......הוא ממש יפה וטוב! הוא נראה כמו כרטיס של gainward הוא כזה ורוד מגניב
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים בחנויות מחשבים בארץ לא ראיתי רדיאון שהוא הרקולס או ג'יגהבייט בכלל. רק את ה-PALIT הזה שנפלט בטעות מאיזה מפעל כנראה.. ;D
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים מחבר שווה..... תקנה את של רקולס או ג'יגה בייט שניהם מעולים ודעתי יותר טובים מהati כי הם מאפשרים oc מטורף בלתי אפשרי עוד שבוע החברים של ההורים שלי מגעים לארץ ואני חייב לקנות מCOMPUSA כי זה 5 דקות מהבית שלהם ומשלוח מהאינטרנט כנראה לא יגיע בזמן (גם אפשר להשיג את הראדון של ATI באינטרנט גם ב160 דולר אבל...) ומה אתם אומרים על העוצמה? לכמה זמן הוא יספיק?
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים מחבר כרטיס מעולה......חבל שאתה לא יכול חכות או לרידאון xt אול אחרים שאמרתי לךעוד כמה זמן הם יגיעו וכמה הם יעלו בערך אתה יודע?כי אני ממש לא מוכן לשלם על כרטיס מסך מעבר ל200 דולרכי זה ממש גזל!!!אם אתה בא ואומר לי "שמע עוד חודש יוצא כרטיס חדש והוא יעלה 180 דולר" אז סבמבה, רק תגיד.
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים למה ג'יגה בייט כשיש ATI ? מקורי ? לך על ה-ATI, או על ההרקולס אם תמצא בכלל...
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מחבר למה ג'יגה בייט כשיש ATI ? מקורי ? לך על ה-ATI, או על ההרקולס אם תמצא בכלל...OK, תודהאני אקנה את הכרטיס.אגב, כבר יצאו דריברים נורמלים לראדון?
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מזמן יצאו לו דרייברים נורמלים. אבל כל דרייברים רשמיים שATI מציאים לRADEON הזה כדאי ישר לרוץ להוריד כי הם תמיד מתקנים בעיות או עושים את הכרטיס יותר מהיר... הוא יספק אותך לשנתיים בערך..... אם תשתמש במשחקים לא כבדים הוא יחזיק אפילו עוד חצי שנה!
פורסם 2002 במרץ 1523 שנים מחבר מזמן יצאו לו דרייברים נורמלים. אבל כל דרייברים רשמיים שATI מציאים לRADEON הזה כדאי ישר לרוץ להוריד כי הם תמיד מתקנים בעיות או עושים את הכרטיס יותר מהיר... הוא יספק אותך לשנתיים בערך..... אם תשתמש במשחקים לא כבדים הוא יחזיק אפילו עוד חצי שנה! סבבה, תודה. ושאלה אחרונה (לא מבטיח ) לסיום: מתי יתחילו למכור את הראדון עם 128 מגה? והאם יש שיפור ניכר בין ה128 ל64 מגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.