עבור לתוכן

הפטיפון הפסיק לעבוד

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב

אז אחרי שהצלחתי לתקן את הפטיפון שהוחלפה מחט וגומיה והכל עבד מצויין, פתאום היום באתי שמתי תקליט הכל כמו תמיד ואין קול מהרמקולים, כמובן חשבתי אולי משהו לא מחובר משהו התנתק אבל הכל מחובר, קרבתי את האוזן למחט ושמעתי ממנה שבוקע צליל חלש חלש, פתחתי החלפתי את הכל RCA כי הוא היה דפוק וחשדתי ששם הבעיה אבל עדיין לא יוצא לי קול מהרמקולים.

מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לסדר, השלב הבא שאני חושד שאולי אחד מ4 הכבלים שמחוברים מהמחט לכבלים של ה RCA נדפק בדרך .

פורסם

נסה לחבר את הכבל לטלויזיה(או כל דבר אחר שאתה יודע שהרמקולים שלו פועלים) כדי לשלול בעיה ברמקולים

אם זה לא פועל ואתה בטוח שהבעיה ב4 כבלים האלה קח רב מודד ובדוק קצרים(או התנגדות לצורך העניין) בארבעתם-בדוק שלכל כבל יש רק 2 קצוות(שאין כבלים שלא מוליכים בכלל או 2 כבלים שלא מבודדים בניהם-כלומר אם יש באחד הקצוות כבל שיש לו 2 "יציאות" בקצה השני זה לא טוב)

זה קצת קשה להיות מובן פה, אם לא הבנת אני אנסה להסביר שוב. לבנתיים תשלול דברים אחרים-בעיה ברמקולים,בעיה בכבלים חיצוניים,בעיה במחט(לא יודע. תבדוק xD)

פורסם
  • מחבר

אני יבדוק את כל העניין למרות שקשה לי להאמין שזה המגבר או הרמקולים הכל היה מחובר כמו שצריך ולא שיניתי דבר וזה עבד יופי לפני איזה שבוע , מגבר של קנווד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים