עבור לתוכן

יש אפשרות לגרום לHOTBOX לתפקד כמודם בלבד?

Featured Replies

פורסם

היי...

התקינו לי את ההוטבוקס לא מזמן... ושידרגתי למהירות 30 מגה בכבלים... הקליטה שלו נמוכה בהרבה משל כל ראוטר אחר...

יש דרך לגרום לו לתפקד רק כמודם שאליו אני אחבר ראוטר אחר? אם אני אגדיר אותו על DHCP זה יאפשר לחבר אליו ראוטר אחר?

אם זה רלוונטי אני מחובר עם חייגן L2TP...

תודה! :xyxthumbs:

• תגובות 31
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן אפשרי להגדיר אותו כמודם בלבד ועליו ליצור חיוג, האמת שלאחר כמה שיחות מול הוט נאמר לי שהמצב הדפולטיבי הוא שההוטבוקס הוא מודם בלבד

מציע לך ליצור עימם קשר ולבדוק איך אתה יכול לאפס\להגדיר אותו למצב של מודם בלבד.

פורסם
  • מחבר

אולי אם אני מגדיר אותו על L2TP ולא מזין לו שרת ופרטי התחברות?

אני אצור איתם קשר, אני פשוט לא סומך על הנציגים שלהם שיהיו מספיק מקצועיים כדי להבין מה אני רוצה ולדעת לעשות את זה...

בגלל זה אני צריך לדעת מה מודם רגיל נותן למחשב שמחובר אליו? IP פנימי כמו 192.168.1.15 או IP אחר?

ובכללי אם מישהו יודע או מכיר איך לעשות את זה בהוטבוקס... אני אודה לו!

תודה :)

פורסם

במצב שבו הוא מוגדר כמודם הוא נותן לך 172.2* ישר למחשב, וכן הם יכירו את האופציה היום דיברתי איתם כשלא הבנתי למה הוא לא נותן ללקוח 192.168 והוסבר לי שהמצב הדפולטיבי הוא בריג' אלא אם כן ממוגדר אחרת, ברגע שיסבירו לך אגב איך אני אודה לך אם תסביר לי בפרטי במקרה הצורך.

כי משיחה אם טכנאי שטח שלהם[דוד שלי:] הוא לא ממש יודע איך זה מבוצע ואמר לי שזה שינוי שנעשה מצד הוט ולא משהו שאפשר לשנות בראוטר ידנית.

פורסם

תבקש להגדיר את המודם-נתב הנ"ל כ-Bridge (ישמש כמודם בלבד), מאותו מודם תחבר כבל-רשת אל הנתב הרצוי בכניסת ה-WAN ובאותו נתב הגדר את פרטי החיבור (שם משתמש וסיסמא, פרוטוקול חיבור וכתובת שרת יעד). לשאלתך, מודם רגיל ב-HOT יתן לכרטיס הרשת/נתב את כתובת ה-IP שהוא מקבל משרת ה-CMTS ב-HOT (כתובות 172.19-172.26).

אין לי היכרות עם המוצר החדש הזה, יחד עם זאת אני מציע לך מבעוד מועד, ובמידה והנתב החלופי כבר קיים אצלך, לבדוק את הקליטה במקום זה - יתכן והמיקום הוא בעיתי ולאו דווקא המוצר.

==============================================================

אני רואה שמשתמש אחר מציין כי דיפולטיבית המוצר מוגדר כמודם.

אני מניח שבהגדרות המודם מפעילים חיבור L2TP וכן את ה-NAT ומבטלים את ה-Bridge (כל זאת ניתן לבצע במסך ההגדרות) - תוכל לאמת זאת מול תמיכת הרשתות של HOT.

פורסם

תבקש להגדיר את המודם-נתב הנ"ל כ-Bridge (ישמש כמודם בלבד), מאותו מודם תחבר כבל-רשת אל הנתב הרצוי בכניסת ה-WAN ובאותו נתב הגדר את פרטי החיבור (שם משתמש וסיסמא, פרוטוקול חיבור וכתובת שרת יעד). לשאלתך, מודם רגיל ב-HOT יתן לכרטיס הרשת/נתב את כתובת ה-IP שהוא מקבל משרת ה-CMTS ב-HOT (כתובות 172.19-172.26).

אין לי היכרות עם המוצר החדש הזה, יחד עם זאת אני מציע לך מבעוד מועד, ובמידה והנתב החלופי כבר קיים אצלך, לבדוק את הקליטה במקום זה - יתכן והמיקום הוא בעיתי ולאו דווקא המוצר.

יצא לי לשמוע כמה פעמים שהשידור האלחוטי במודם חלש, לא משהו וודאי שבדקתי אבל אני מניח לעצמי שזה מה ששי חווה

פורסם
  • מחבר

חברים עזרתם לי מאוד!

תודה! אני אפנה להוט ואעדכן אתכם כשתהיה לי תשובה...

פורסם

בשמחה, רק אל תשכח לעדכן אותנו למען המחפשים הבאים בגוגל

פורסם
  • מחבר

טוב, חברים דיברתי עם תמיכת הרשתות של הוט... וכדי להגדיר את ההוטבוקס כברידג׳ צריך ליצור קשר עם שירות הלקוחות... ודרכם עושים את זה...

הנציגה גם הציעה לכבות את ה-Wireless מההגדרות, אבל זה לא ברידג׳

ביום ראשון אני אתקשר לשירות לקוחות ונראה מה הם יגידו..

פורסם

תיארתי לעצמי שזה נעשה מצד הוט, ולא משהו שהלקוחות יכולים לשנות לפי בחירה.

לדעתי מדובר בהקטנת ראש מצד הנציג אבל סבבה ביום ראשון תדע:P

פורסם

הופנת לשירות הלקוחות בגלל החלטה מנהלתית, כמובן שלנציגת שירות לקוחות אין ולו המושג הקטן ביותר בנוגע להגדרות (במידה והנציג/ה לא נפנף אותך מחוסר ידע).

שוב, בגדול אם תכנס להגדרות המוצר תוכל למצוא אפשרות להגדרת Bridge, ביטול ה-NAT והחיוג.

פורסם

מקבלים איתו חוברת שמסבירה איך להיכנס לתפריטים שלו ?

פורסם
  • מחבר

כן, מקבלים כמה דפי הסבר אבל הם כוללים הסבר בסיסי בלבד על איך להגדיר את החייגן וכו׳

פורסם

גם אני מעונין להפעיל את המכשיר כמודם בלבד, יש לי כמה ראוטרים טובים ואין לי שום כוונה לתת למכשיר של הוט לנהל לי את הניתוב.

אני מקבל אותו ביום ראשון בבוקר.

כשקיבלת את המכשיר, לא סידרת את כל הנושא הזה עם המתקין ?

פורסם
  • מחבר

לא, כי החלטתי לתת לו צ׳אנס ולראות איך הוא עובד... בכל זאת זה חוסך מכשיר אחד ועוד כמה כבלים, והאמת שלבתים קטנים הוא יעבוד מצויין, אצלי המרחק גדול יותר ולכן אני מעדיף ראוטר בנפרד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים