פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים אני מנסה לעשות יצור חד עין וכשזז העכבר ימין ושמאל למטה למעלה אז הוא יזוז יחד איתו כמו כאן: http://www.albinoblacksheep.com/flash/movingeyes עכשיו אם לוחצים על BEGIN אז יש מדריך שמסביר לך איך לעשות את זה המדריך די ברור אבל לא עובד לי טוב , יש מדריך וידאו גם ביוטיוב אבל שם זה קצת שונה ממש שאני רוצה . אני לא מספיק מבין אבל יש לי ידע די בסיסי,מישהו טוב לב יכול לעזור לי , לצורך שדרוג ההודעה אני אכתוב מה הבנתי ואתם תגידו לי איפה הטעות שלי: 1.ליצור את העיגול שמסביב לעין לעשות אותו movie clip ולתת לו שם (eye) 2.בתוך הmovie clip של העין(eye) ליצור אישון =עיגול קטן שחור,לעשות ממנו movie clip פעמיים לתת שם לראשון eyeball ולשני eyeball 2 <<<<<<<<<<------ יכול להיות שכאן הבעיה ,צריך לתת שם לראשון ואחרי שנכנסים לתוך השני צריך לתת לו שם נוסף ? 3.לתת לשם מופע בתוך ה- eyeball --> black 4.מקם את האישון בתוך העין. 5.מחוץ לeyeball בסצנה הראשונה לפתוח לייר חדש ולשים באקשן פריים את זה : בין הכוכביות. ***************************************************** onClipEvent (enterFrame) { rad=15 point = new Object(); point.x = _xmouse; point.y = _ymouse; //globalToLocal(point); updateAfterEvent(); var diffX = point.x - this._x; var diffY = point.y - this._y; var r = Math.sqrt(diffX*diffX + diffY*diffY); if (r>rad) { r=rad; } this.black._x = r*Math.cos(Math.atan2(diffY, diffX)); this.black._y = r*Math.sin(Math.atan2(diffY, diffX)); } ********************************************************************** אני עובד בפלאש 5.5 AS3 אז יכול להיות שזה בAS ? אולי המדריך זה של AS2 ? אני מודה לכם מראש על כל העזרה, הסבר מדוע זה לא עובד לי טוב יתקבל בברכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.