עבור לתוכן

איזה גופי קירור למעבד טובים יש שעשויים הכל מנחושת?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מיותר..אבל יפה =]

koko0 יש את הקירור הזה למכירה באיביי? של מי הוא מיוצר? איזה חברה? הוא יחסית נחשב הכי חזק מקום הקירורים שיש שעשוים מנחושת מלאה?

• תגובות 32
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מצטרף לדעה של taotao ואוסיף שזה גם מכוער מאוד ואחרי כמה חודשים בודדים יהפך למכוער אפילו יותר בשל שינוי הצבע שלו. מה שאתה תקבל אחרי כמה חודשים זה גוש ברזל לא נוצץ עם גוון מעט ירקרק ודהוי. הTRUE120 COPPER בחירה עלובה, לא רק שגוף הקירור עם מאווררים עובר 2 קילוגרם ומסכן במידה מסויימת את לוח האם הוא גם לא ביצועיסט טוב ביחס לגרסאות הפשוטות. אבל לך תשכנע חתול סקרן שרוצה לקפוץ מתחת לאוטובוס לראות מה הולך שם...

אם אתה רוצה קירור מאגניב שנראה טוב מהחלון קנה משהו עם ציפוי ניקל ותשים לדים.

פורסם

מיותר..אבל יפה =]

koko0 יש את הקירור הזה למכירה באיביי? של מי הוא מיוצר? איזה חברה? הוא יחסית נחשב הכי חזק מקום הקירורים שיש שעשוים מנחושת מלאה?

קירור שאמור להיות ג'נרי...רק רציתי להגיד שיש את האפשרות.

לא מכיר אותו יותר טוב ממך

פורסם

הבעיה בזהב היא שהוא עוד הרבה יותר כבד.

אם כבר חושבים בכיוון הזה, עדיף יהלום. הוא לא כבד, מוליך חום טוב יותר בהפרש גדול, ומן הסתם גם נראה לא רע.

פורסם
  • מחבר

הבעיה בזהב שהוא יקר!!!

תאמינו לי שאם היה לי כסף הייתי עושה גוף קירור מזהב.. בצורת 2 צילינדרים V של אופנוע :silly:

פורסם

באמת יהלום מוליך חום טוב יותר?

משחה טרמית IC DIAMOND עשוייה בין השאר מיהלומים גולמיים, או שזה סתם שיטת מיתוג?

יהלום הוא מוליך החום הטוב ביותר עד כמה שידוע לי (מלבד גרפן, אבל זה לא פונקציה). הוא שוקל אמנם יותר מאלומיניום, אבל עדיין משמעותית פחות מנחושת או זהב. עם ההתקדמות של השנים האחרונות בטכנולוגיות ייצור של יהלומים סינטטיים (מלאכותיים), לא מופרך לגמרי שיום אחד נראה גופי קירור שלפחות חלקים מהם עשויים מיהלום.

לפי האתר של המשחה הטרמית שהזכרת, אכן יש בה אבקת יהלומים סינטטיים. שימוש ביהלומים טבעיים יהיה חסר היגיון - הם הרבה יותר יקרים אבל מוליכים פחות טובים.

פורסם

האמת היא שהליום 2 נוזלי מוליך טוב יותר

פורסם

אכן, רק שהליום 2 נמצא במצב של נוזל על ואין לו צמיגות בכלל אז קצת קשה לאכסן אותו (וודאי שבטמפרטורה של ה-0 המוחלט)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

איזה קירור זה??

5yyxqtzzy1e2.jpg

אני רואה שהוא כולו מנחושת...

פורסם

זה הקירור TUNIQ של SUNBEAM והוא ממש לא כולו מנחושת..

פורסם

בואו נגיע לתמציט הדיון הזה, פותח הדיון, העיסוק בחומרים מהם עושיים קירורים מיותר ולא יניב לך שום מסקנה טובה. ההתעסקות הזאת שקולה להתעסקות עם נתונים טכניים של כרטיסי מסך - בלי תוצאות שום השוואה לא קונקרטית

אם אתה מחפש גוף קירור אוויר טוב, מבין הטובים ביותר בעולם תמצא את הנוקטואה NH-C14 ו-D14 היקרים וביחס עלות תמורה גבוה משמעותית נמצאים קירורים כמו SCYTHE NINJA3 (קירורים אגב, שמוצלחים משמעותית מהSUNBEAM TUNIQ TOWER). הקירורים הללו לא השיגו את התוצאות הרציניות שלהם באמצעות דחיסת נחושת בכל מקום אפשרי אלא אך ורק בעזרת עיצוב יעיל מאוד.

פורסם

ועוד חשוב להדגיש - ההבדל בין קירורי האקסטרים כמו הנוקטואה לבין הנינג'ה או המוגן2 הוא כמה מעלות בודדות (2-3).

אני אגלה לך סוד זה לא מה שיתן לך לבצע OC גבוה או נמוך יותר, אלא אם אתה מנסה לשבור שיאים וכל 50MHZ חשובים לך.

פורסם
  • מחבר

איך הגעת לזה שהוא כולו מנחושת??

:s05:

ראיתי איפה שהו את התמונה הזאת אצל חתימה של מישהו בפורום וכמו שרואים בתמונה כניראה בגלל הזווית צילום של זה שצילם את זה

או בגלל הלדים שיש במארז אז תסים לב שיש לגוף קירור גוון זהב כמו נחושת..

בשביל זה שאלתי..לא צריך להתנפל..

אני כניראה אז ישאר עם הקירור שיש לי בנתיים הV1

ואני ינסה אולי להחליף את המאוורר המובנה שבגוף ואולי ככה לשפר את היעילות...

בנתיים יש עליו מאוורר נוסף שהוספתי שגם תורם..

כניראה שאם לא עושים משהו נורמלי מנחושת אז צריכים לאלתר :silly:

זה מה שהוספתי על הגוף בנוסף:

260494_2018850998305_1454810447_2205982_1836743_n.jpg

פורסם

כניראה שאם לא עושים משהו נורמלי מנחושת אז צריכים לאלתר :silly:

לא ארחיב יותר מדיי (אני רואה שזה לא עוזר) פשוט אציין שכשעושים מוצר שכולו נחושת - אל תצפה למוצר מושלם, או אפילו טוב מאוד, לדוגמא V1 הבינוני והיקר.

פורסם
  • מחבר

לא ארחיב יותר מדיי (אני רואה שזה לא עוזר) פשוט אציין שכשעושים מוצר שכולו נחושת - אל תצפה למוצר מושלם, או אפילו טוב מאוד, לדוגמא V1 הבינוני והיקר.

כן אולי אתה צודק אבל הוא כבר קיים אצלי אז ניראה לי שזה עדיף לשפר את זה על להתחיל לחפש אחר מנחושת שיקרר אותו דבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים