פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים שלום ומועדים לשמחה!היום שמתי לב שהמחשב הנייד שלי פשוט לא זז באינטרנט, כאשר הוא לא מחובר לחשמל. נכנסתי להגדרות של הדרייבר, ובכרטיסיה advanced ניסיתי כל מיני אופציות. בסופו של דבר שיניתי בקטגוריה של wireless mode מ 802.11 b/g ל - 802.11 bואז המחשב טס בגלישה גם שהוא לא מחובר לחשמל. צרפתי להודעה גם תמונה שממחישה. מישהו יודע מה בדיוק אומרות ההגדרות ששיניתי? [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים מעקבאגב אני מניח שהוא גולש יותר מהר כשהוא מחובר לחשמל כי הכבל או החיבור עצמו לחשמל משמש כאנטנה
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים מחבר מעקבאגב אני מניח שהוא גולש יותר מהר כשהוא מחובר לחשמל כי הכבל או החיבור עצמו לחשמל משמש כאנטנהכפי שכתבתי בהודעה הראשונה, כאשר שיניתי מ 802.11 b /g ל 802/11 b (בלי ה - g) אין בעיה גם כאשר אין חיבור. אגב, שמתי לב שגם בראוטר שלי(טיפילינק) יש קונפיגורציה דומה. זה נמצא תחת mode.
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים אגב אני מניח שהוא גולש יותר מהר כשהוא מחובר לחשמל כי הכבל או החיבור עצמו לחשמל משמש כאנטנהלא נראה לי. זה יהיה המחשב הנייד הראשון שעושה כך.אהוד, סביר להניח שמדובר בעיית דרייבר. תנסה לעדכן.בנוסף, תבדוק תחת Power Options במצב בטרייה, שב Wireless Adapter Settings, ה Power Saving Mode מכוון ל Maximum Performance.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים באיפון זה היה ככהמחברים את הכבל של ההטענה והוא קולט יותר טובאלי בלפטופים זה לא יהיה ככה כי האנטנה במסגרת של המסך
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים כפי שצוין מעלה, לדעתי פשוט נגעת באפשרות ניהול צריכת החשמל של כרטיס הרשת האל-חוטי, אופיני למחשבים ניידים. התקן לא כזה משנה במקרה זה, במקרה זה פשוט הגבלת את מהירות התעבורה מ-54Mb/s ל-11Mb/s.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.