עבור לתוכן

לוח אם וזיכרון בכדי להגיע ל4GH E8400

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, אני מחפש לוח אם וזיכרון בכדי להגיע עם הe8400 שלי ל4gh במינימום תקציב. אני יודע שזה מעבד ישן כבר אבל בכל זאת אני מעדיף לא לשדרג אותו...

נדמה לי שDDR3 יוצא יותר זול אבל אני לא בטוח.

תודה.

פורסם

לא הייתי משקיע יותר מדי..

בכל מקרה איזה מערכת יש לך כרגע ? מה התקציב הכללי ?

פורסם
  • מחבר

כמה שיותר זול חשבתי על מקסימום 400-450 שקל.

מעבד: E8400

לוח אם: P5GC-MX/1333

כרטיס מסך: 9600 GT

זיכרון: 1*2 Samsung 666mhz

פורסם

גם התקציבו וגם הרכיבים שיש לך עכשיו הם מאוד נמוכים, אל תשכח שאתה צריך גם קירור נורמלי.

אתה מוזמן לחפ שמשהו יד שניה מבוסס P43/P45 זיכרון 800MHZ לא חסר..

כמו כן ולפני הכל הייתי ממליץ לך לבדוק לפני הכל עם לוח האם הזה כרגע לכמה ואם בכלל תגיע לאן שהוא..רק לצורך הבדיקה.

פורסם
  • מחבר

גם בתקציבו וגם הרכיבים שיש לך עכשיו הם מאוד נמוכים, אל תשכח שאתה צריך גם קירור נורמלי.

אתה מוזמן לחפ שמשהו יד שניה מבוסס P43/P45 זיכרון 800MHZ לא חסר..

כמו כן ולפני הכל הייתי ממליץ לך לבדוק לפני הכל עם לוח האם הזה כרגע לכמה ואם בכלל תגיע לאן שהוא..רק לצורך הבדיקה.

אני לא רוצה לבדוק עם הלוח אם הזה כי הוא לא טוב לOC.. לפי מה שראיתי בחנויות לוח אם של 775 עולה ~250 וזיכרונות DDR3 ~200...

מה הקשר של הרכיבים שיש לי עכשיו אם אותם אני רוצה להחליף? קירור אני יקנה בלי קשר לתקציב הזה.. המעבד עצמו אמור להיות טוב מאוד לOC אז אני לא מבין למה אתה מתכוון...

פורסם

טוב מאוד זה קצת מחמיא, אבל הוא די בסדר בOC..

בכל מקרה איפה ראית לוח אם לתושבת ה775 שהוא טוב לOC ונמכר היום ב250 שקלים ?

ולמטרת מה הOC ? מה אתה מחפש בדיוק ? שכן חבל להשקיע סתם במשהו שיפספס את המטרה בסוף.

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי לוח טוב לOC ראיתי לוח... אני פה כי אני לא יודע מה טוב D=

פורסם

ואני פה בשביל להגיד לך מה שאמרתי כבר..

אתה מוזמן לחפש משהו יד שניה מבוסס P43/P45 זיכרון 800MHZ לא חסר..

ועדיין לא ענית על שאלת המטרה/שימוש ?

פורסם
  • מחבר

אין מטרה ספציפית אולי 4gh היה הגזמה אבל בעיקרון עבודה רגילה... כל הלוחות G41 לא טובים? רק 43 45?

תודה

פורסם

לוחות הG41 גם הם בסיסים, אבל לבאס של 400MHZ+- הם יגיעו (מה שיעניק תדר תיאורטי של 3.6GHZ), משם זה כבר יהיה די קשה.

פורסם
  • מחבר

מצטער שלקח לי כל כך הרבה זמן לענות,

אני לא יוכל לקנות חלקים יד שניה (לא מרשים לי... :kopfpatsch: ) איזה מהלוחות שKSP וTMS מוכרים הכי טוב ביחס למחיר? (החניות היחידות בסביבה שלי).

תודה

פורסם

כל לוח P43/P45 שתמצא..מה שקשה לי להאמין..

פורסם

מאוד קשה, אף חנות בפריסה ארצית לא מוכרת משהו מבוסס P4X. זאת אפשרות, החנות בירושלים:

http://www.p-see.co.il/pl_product~14057~5~43.htm

קצת חבל לקנות לוח אם בן 4 דורות במחיר כזה היום :-\

חבל שלא מרשים לך כי ב200 שקלים אין מה לחשוב ולקחת את זה:

http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/20909/cat/26

לוח נורמאלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים