עבור לתוכן

התקנת INTEL ACTIVE MONITOR הסתיימה בכישלון

Featured Replies

פורסם

התקנתי את התוכנה INTEL ACTIVE MONTIOR והיא גרמה בוט-אפ של ווינדוס (התקנתי אותה מהדיסק שהגיע עם הלוח D850GB )

ווינדוס מגיע לי למסך של הסייפ מוד ולא משנה מה אני עושה (SAFE MODE , LAST KNOWN GOOD ) המחשב עושה BOOT

רעיונות, מישהו ?

פורסם

המחשב לא רוצה לעלות לך יותר? גם אם אתה עושה לו LAST KNOWN GOOD ?

פורסם
  • מחבר

כן, המחשב מתחיל לחשוב אחרי שאני עושה LAST KNOWN GOOD ואז עושה בוט

פורסם

אז אולי תסיר אותה ?

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להגיע לווינדוס, אחרי הבחירה המחשב עושה בוט

פורסם

תתקין מחדש ווינדוס, אין צורך לפרמט, פשוט תתקין מחדש וזה ידרוס את הקבצים הישנים בלי למחוק לך דברים חשובים, רוב הסיכויים שזה יעבוד, ואם לא אז תגבה ותפרמט, אין משהו אחר שאפשר לעשות...

פורסם
  • מחבר

התקנתי ווינדוס מחדש - במקום בוט מחדש כול פעם אני מקבל מסך כחול

פורסם

כתבת שהוא מגיע למסך של הסייף מוד אז הנחתי שאתה מתכוון שהוא עולה בסייף מוד.

בכל אופן, אם הכונן שלך ב FAT32 תיגש אליו עם דיסקט איתחול ופשוט תמחק את התיקיה של התוכנה שנמצאת ב program files

אם לא אתה יכול לשים את הכונן שלך במחשב אחר שיש בו מערכת הפעלה שקוראת NTFS ולעשות את זה שם.

פורסם
  • מחבר

אין לי דיסקט איתחול

פורסם

כמו שאמר amiram הכי פשוט להתקין את ה HD במחשב אחר ולמחוק את התוכנה - כמובן לדאוג שהמחשב

השני לא יעשה BOOT מה HD - כלומר להתקין אותו בנוסף -

זה לדעתי הכי פשוט ...

פורסם

כן, זה באמת פשוט...

פשוט תתקין מחדש ותדרוס את המערכת הקיימת, אם יש לך דיסק מקורי, או שאתה יודע לצרוב אז לא צריכה להיות לך בעיה ואתה יכול להתחיל את המחשב עם הדיסק.

פורסם
  • מחבר

1. כמו שכבר ציינתי ניסיתי להתקין מחדש והבעיה המשיכה

2. התקנתי ווינדוס על הדיסק קשיח השני שלי ועכשיו המחשב עובד רק שאין לי גישה לספריית MY DOCUMENTS|MYUSER בכונן שבו WINDOWS נדפק ( לדעתי בגלל האבטחה של ה NTFS ) - יש איזו תוכנה או דרך לקבל גישה אליה ?

3. אפשר לכתוב בפורומים באנגלית ?

>:(

???

:-\

פורסם

מה זה בכלל קשור לנושא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים