עבור לתוכן

מעוניין לקנות אופניים - אשמח לסיוע

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוף.. זהו - הצקה אחרונה לקראת החלטה..

היום נסעתי על הטרק 4300 - על הנייר אופניים יותר איכותיות, מכלולים יותר טובים וכו'.. מחיר - 2000 שקל דגם 2011.

אז אני צריך להחליט בינהם ל - GT avalanche 3 שעולות 1600 דגם 2009!.

האם לדעתכם שווה הדלתא של 400 שקל תמורת מכלולים איכותיים יותר? האם זה בסבירות גבוהה יקטין את הצורך בכל מיני "מפגשי מוסך" לא רצויים?

פורסם

אם כבר את משווה את ה trek 4300 אז תשווה אותם ל GT avalanche 2.0 ולא ל3.0..

בכל אופן זו כבר החלטה שלך.. רכבת על שתי האופניים ועכשיו אתה צריך לבחור מה יותר נוחות לך ומתאימות..

בהצלחה!

פורסם

אהבתי שלא התייחסת בכלל לתגובה שלי, שיכולה לחסוך לך הרבה כסף ולהוציא אותך עם אופניים יותר טובים.

פורסם

^ עזוב, יש אנשים שבכלל לא מוכנים להתייחס למושג "יד שנייה". הוא מציק להם בעין, אתה מבין?

פורסם

אם עדיין לא קנית יש עכשיו מבצע מכירות סוף שנה של רוזן ומינץ ויש שם מחירים דיי טובים על דגמי 2009, שווה לבדוק.

פורסם
  • מחבר

^ עזוב, יש אנשים שבכלל לא מוכנים להתייחס למושג "יד שנייה". הוא מציק להם בעין, אתה מבין?

אהבתי שלא התייחסת בכלל לתגובה שלי, שיכולה לחסוך לך הרבה כסף ולהוציא אותך עם אופניים יותר טובים.

קראתי אותה. כבר רשמתי שאני בוחר שלא לבחור ביד שניה.

אתה שואל למה?

כי אני יכול. אבל תודה - זה בהחלט שיקול ראוי שהתחשבתי בו.

ואפשר לחסוך את העוקצנות. רכשתי לא פעם ולא פעמיים דברים "יד שניה" בחיי. שמעתי בכל פורום אפשרי את היתרונות למול חסרונות של רכישה של אופניים יד שניה. תודה רבה. אני מספיק גדול לקבל החלטה ולא צריך את ההתנשאות הזאת שאומרת - הוא לא מבין כלום מהחיים שלו וצריך לעשות רק את מה שאני אומר - אני מאד מעריך את העצות ואת היכולת להרחיב אופקים עבור אנשים. אני לא מעריך את היחס המתנשא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים