פורסם 2011 בנובמבר 1014 שנים G-manהמון תודה על האירגון של המכירה הרשמית , אני אספתי בערב את המשחקשיהיה לכולנו בהצלחה ותודה לך G-man פעם נוספת
פורסם 2011 בנובמבר 1014 שנים מחבר I am there... Stores don't get any more closed then this... :-\פותחים שוב ב23:30 להשקת חצות
פורסם 2011 בנובמבר 1114 שנים G-Man תודה רבה על הארגון!אתמול אספתי את המשחק מהחנות. אחלה מחיר ואחלה ארגון. תודה!
פורסם 2011 בנובמבר 1214 שנים לא יכלתי לאסוף את המשחק אתמול בלילה מסיבות אישיות ולא דיברתי עם החנות לגבי אמצעי תשלום, במייל אמרתי שאני מעוניין לשלם במזומן. אוכל להגיע מחר לחנות ולאסוף את המשחק (ולשלם במזומן במקום) במסגרת ההנחה אני מקווה!
פורסם 2011 בנובמבר 1314 שנים המון תודה ל G-man על המכירה המוזלת, אספתי את המשחק ביום שישי בבוקר ומאז אבדו עיקבותיי. המשחק מדהים אין לי מילים.
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים מחבר יש 5 אנשים מהרשימה שעדיין לא אספו את העותק שלהם:לשניים מכם החנות הודיעה, אבל ה3 האחרים לא עונים.החנות תשמור לכם את העותק עד מחר, יום שלישי.
פורסם 2011 בנובמבר 1414 שנים כשהתקשרו אלי לאשר את ההגעה שלי אמרתי להם שאני יוכל להגיע רק בסופ״ש הקרוב, אני מקווה שהם לא יעשו לי בעיות עכשיו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.