פורסם 2011 בנובמבר 913 שנים איך זה יכול להיות שלחלק מהאנשים הוא אומר שאפשר כבר לבוא לקחתולחלק אחר הוא אומר שזה יתאחר??
פורסם 2011 בנובמבר 1013 שנים מחבר הוא לא. הוא דיבר על משלוח אליו הבייתה.המשחק זמין בחנות, מחר אני קופץ לקחת בעצמי.
פורסם 2011 בנובמבר 1013 שנים קניתי את המשחק. לצערי אפילו להתקין Steam מונע ממני עכשיו. בקשר למפה, המפה מבד אמיתי התבררה כמיתוס, אבל המפה שהייתה באריזה היא ללא ספק מפת הפרמיום - היא מודפסת על נייר מט עבה מהרגיל. היא דומה לבד ציור, והשמות של הערים נראים כאילו נכתבו בנוצה אמיתית. ארקדיה שיחקו אותה
פורסם 2011 בנובמבר 1013 שנים תמונה של המפה? קיבלת. חוץ מהמפה הכל באריזה כצפוי. יש מלא סרטוני Unboxing ברשת. נ.ב. תודה רבה על המכירה הקבוצתית [attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בנובמבר 1013 שנים ארקדיה אמרו לי את המספר סידורי בטלפון. הפעלתי את המשחק דרך סטים וסיימתי להוריד.
פורסם 2011 בנובמבר 1013 שנים גיא תודה רבה על המכירה קבוצתית שארגנת, נהניתי מאוד להשתתף בה, כרגע המשחק אצלי וגם כמה שקלים שחסכתי בגלל המכירה הזו אני אזמין אותך למשקה בהזדמנות על החסכון הזה אם בא לך ;D
פורסם 2011 בנובמבר 1013 שנים שיהיה ברור:מחר, יום שישי, אני מגיע לארקדיה אומר להם שאני מHWZONE ואוסף את המשחק?
פורסם 2011 בנובמבר 1013 שנים מחבר היום אני מגיע עם אח שלי וחבר להשקה של חצות! עוד מעט! אני אזמין אותך למשקה בהזדמנות על החסכון הזה אם בא לך ;D אלכוהול ב25 ש"ח? נראה לי שתגלה שזה משהו כמו רבע ממה שצריך כדי להרוות את צמאוני לבירה
פורסם 2011 בנובמבר 1013 שנים מחבר אההה... אם כבר אני צריך להזמין אותו לבירה, בתור אחד מאלה שהורישו לי את פורום משחקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.