עבור לתוכן

האם יש לדגם הזה - Sapphire HD 5970 OC בעיות?

Featured Replies

פורסם

היי

אני מתכנן לקנות תכרטיס מסך הזה

Sapphire Radeon HD 5970 2GB OC Edition

שמעתי שיש לו בעיות ארטיפקטס רציתי לדעת עד כמה זה רציני או בכלל קיימות הבעיות הללו! בבקשה רק אנשים שמבינים בזה למנוע ספאם מיותר

כמו כן אני מתכנן לשים עליו גוף, קירור שנבנה בשביל של ארטיק קולינק

תודה וחג שמח

פורסם

אפשר לדעת מה המפרט של המחשב?

אם אתה קונה כרטיס מסך חדש אז למה שיהיו לו ארטיפקטים?

פורסם

שמעתי שיש לו בעיות ארטיפקטס רציתי לדעת עד כמה זה רציני או בכלל קיימות הבעיות הללו! בבקשה רק אנשים שמבינים בזה למנוע ספאם מיותר

משפט קצת מנוגד...

אתה מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש מהחנות או יד שניה את הHD5970?

אם זה מחנות אתה מודע לזה שהוא כבר מיושן ויש אפשרויות טובות ממנו משמעותית?

פורסם
  • מחבר

לא קניתי אותו יש לי כרגע SLI 470 GTX אני רוצה להחליף לכרטיס מסך אחד פחות חום... הכרטיסים שלי פשוט חמים אש מגיעים ממש מהר ל 100 מעלות אם אתם יכולים להציע לי קירורים איכותיים במחיר סביר 250 שקל אז אני ישאר עם הכרטיסים שלי, כי מבחינת ביצועיים הם ממש ממש טובים החום פשוט לוהט. יש לי מארז מרווח מאוד HAF 832 או משהו כזה פול טוואר יש עליו 11 מאווררים בצד 4 למעלה 3 מאחורה 2 ו 2 מקדימה כולל אחד ענק הכל של חברת קולר מאסטר ככה שהקירור בתוך המארז מושלם אני גם מנקה כל כמה חודשים את כל האבק...

I7 875K אובר קלוק רק על GHZ4 (אני יודע מכפלה פתוחה אפשר להרביץ עוד)

זכורנות של אקסטרים פטריוט 4 גיגה

לוח אם של GIGABYTE UD7

ssd ocz 64 giga turbo vertx

ספק קרוסיר 850HX

קירור למחשב של נטוקה D14

פורסם

בוא נבהיר כמה דברים. דבר ראשון 100 מעלות זה אולי "חם אש" אבל כשמשהו שיש עליו אחריות אינו פועל כשורה לא ממהרים לבטל לו את האחריות (וגם לשלם על זה 500 שקל). פנה לחנות וובדוק מה אתה יכול לעשות בנידון. כל עוד כרטיסי המסך עובדים כמו שהם צריכים לעבוד אין שום בעיה. אגב להחליף GTX470 SLI בHD5970 מהלך גרוע ב2010, ב2011 צריך להיות מטורף בשביל לבצע אותו. תכיר, הושקו כרטיסי המסך מסדרת RADEON HD6000 ו-GTX500 השנה, הם כרטיסי מסך הרבה יותר יעילים בצריכת חשמל. למשל, כרטיס המסך HD6870 אשר עלותו סביב 850 שקלים וביצועיו דומים לאלו של GTX470, שניים כאלה בCFX מהירים, לפעמים משמעותית מכרטיס המסך HD5970 המיושן. אבל כמו שאמרתי, מיותר כל התהליך הזה

פורסם
  • מחבר

כמה דברים:

1. הכרטיסים נקנו בניורק אז אין לי כרגע אחריות

2. הבעיה זה לא המעלות כי ככה זה בא בכול הכרטיסים של 470GTX אלה אם כן שמו קירור איכותי מההתחלה זה ידוע שהם כרטיסים אולי הכי חמים שהיו לNVIDIA והם גם לא פוחדים להגיד את זה.

3. אני התכוונתי לקנות מיד שניה אותו ב 1500 שקל וכנראה אני יוותר....

אני לא יודע אם שווה לא למכור תכרטיסים האלו ולהוסיף כמה מאות שקלים ולקנות תסדרה 6 או להשאיר אותם ולקנות להם קירור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים