עבור לתוכן

איזה ספק אינטרנט הכי מומלץ?

Featured Replies

פורסם

EDA (או מה שלא יהיה השם שלך), אתה מתבלבל בשם של החברה.

אתה מתכוון לאקוונט ולא לאקטקום. אקטקום היא חברה ותיקה, השוק העיקרי שלה זה עסקים בגלל זה השרות שם מצויין (אבל המחיר קצת יותר גבוה)

• תגובות 31
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לידע כללי רק אני בזק לאומי כבר שנה וחודשיים דרך כבלים, הכל סבבה. התנתקויות לא יכול להיות אצלי

כי כבלים תמיד מחובר. בחודשיים ראשונים אינטרנט לא היה זמין לעיתים נדירות של כ 15 דקות נירא לי הם עשו עידכונים לשרתים

שלהם או משו. אחרי שביטלו הרשמה חד פעמית לחשבון, היה חרטה כזה, האינטרנט היה תמיד זמין.

זה תמיד התירוץ שלהם להתנתקויות ולמהירות האיטית... תאמין לי יש לי אצלהם יותר וותק...

פורסם

תאמינו לי שאני אומר שאין שום הבדל בינהם הן כולם אותו דבר בדיוק על כל לקוח מרוצה יש אחד שרוצה להתנתק וזה בכל החברות ככה

אתה עדיין נדבק עם השטות הזו? זה לא ממש נכון!!!

אולי יש דברים שמשותפים לכל החברות, אך מהירות הגלישה זה לא אחת מהם.

אצל כל האנשים שיצא לי לפגוש שהיה להם בזק בינלאומי, זה תמיד היה איטי מאוד!

Aquanet - ממש דרעק, התחברתי אליהם בהתחלה לADSL, זאת הייתה הפעם הראשונה שאני בכלל התחברתי לאינטרנט המהיר, זה היה כ"כ איטי!! התחברתי אליהם בחבילה של 500ק"ב/s, איזה 500ק"ב... זה היה מוריד לי כמו 56k!!!

ובגלישה זה היה אפילו יותר גרוע מ56k!

אחרי 3 ימים ביקשתי שינתקו אותי, שילמתי להם על חודש אחד אבל קיבלתי מודם מתנה ב"חינם" :P

הפסדתי חודש אבל כבר עברתי לחברה אחרת וישר ראיתי את ההבדלים...

לסיכום חוזר מדובר על מהירויות גלישה בלבד באתרי אינטרנט וזה ע"פ מה שאני הסקתי:

012 - סבירים פלוס

013 - סבירים

אינטרנט זהב - מהירים!

נטויז'ן - לא יצא לי כ"כ לנסות אותם אבל אני חושב שדווקא כן גלשתי עם אחד שהיה לו נטויז'ן וזה היה די מהיר, חוץ מזה שאני שומע עלים רק טוב!

בזק בינלאומי - סבירים מינוס, אך גם זולים משאר החברות (CAREFUL!! SLOW connection)

אקוונט - Do NOT connect even for free!! גרועים ביותר!! (CAREFUL!! NO connection!) עדיף להתחבר כבר ל56k :-X

אקטקום - אני שומע שהם בסדר :-\

יש עוד חברות?

יש לציין שבכל החברות שבהם אני התחברתי, אף אחת מהם לא הייתה מושלמת מבחינת שירות וניתוקים! בכולם היו ניתוקים מידי פעם, השירות הטלפוני לוקה בחסר שעה עד שעונים לך ולפעמים, עד שתפסת אותם הם אומרים לכם שיחזרו אליכם מאוחר יותר. בבזק בינלאומי הם פשוט הולכים מהמשרדים ולא סוגרים את המענה הטלפוני אז ככה שאם תתקשר בשעה שמעבר לשעות הפעילות שלהם (נבדק על-ידי למוקד שירות לקוחות) אתה יכול לחכות שעה שלמה על הקו ואף אחד לא יענה לך וגם שום דבר לא יגיד לך שחבל על ההמתנה כי הם במילא לא נמצאים >:(.

באינטרנט זהב לוקח להם הרבה זמן (בדרך כלל) לענות לשירות לקוחות ותמיכה הטכנית, כך גם בכל שאר החברות שבדקתי!! (זהב, 012, 013, בזק בינלאומי. נטוויז'ן, אקטקום ואקוונט לא בדקתי בתחום הזה.)

בזק בינלאומי פעם הייתי צריך תמיכה טכנית למישהו בערך בשעה 11pm, לקח להם על השעון 40 דקות (!!!) עד שענו!! ברוב החברות עונה לך מזכירה כאשר מתקשרים מעבר לשעות הפעילות.

נ.ב יש לציין שכל מה שכתבתי כאן מסתמך על ידע וניסיון אישי, אלא אם צוין אחרת.

לקחת בעירבון מוגבל.

פורסם

WAR HAMMER מה שאמרתי בקשר ללא זמין בחודשיים הראשונים בגלל עידכון שרתים. זאת רק ההשארה שלי אף פעם לא התקשרתי

אני לא מאלה שנבהלים אחרי 2 דקות של אי זמינות וישר מתקשר. אני יכול לחכות יום עד שיראה בעיני מוזר. ושווה צילצול.

עכשיו כשכולכם אומרים מהירויות פינגים איך אתם משווים אם כל 1 ממכם גולש למקום שונה. אתר שלפיו אפשר לבדוק

זה זאפ ו אתר ישראלי שממנו אפשר להוריד משו, ולאתר הזה יש פס שליחה רחב. ועם בזק לאומי כבר שנה אין שום בעיות.

אולי ADSL יש בעיות בגלל החייגן הטיפשי, ואז משנה שרת של איזה ספק מנתק פחות.

פורסם

WAR HAMMER מה שאמרתי בקשר ללא זמין בחודשיים הראשונים בגלל עידכון שרתים. זאת רק ההשארה שלי אף פעם לא התקשרתי

אני לא מאלה שנבהלים אחרי 2 דקות של אי זמינות וישר מתקשר. אני יכול לחכות יום עד שיראה בעיני מוזר. ושווה צילצול.

עכשיו כשכולכם אומרים מהירויות פינגים איך אתם משווים אם כל 1 ממכם גולש למקום שונה. אתר שלפיו אפשר לבדוק

זה זאפ ו אתר ישראלי שממנו אפשר להוריד משו, ולאתר הזה יש פס שליחה רחב. ועם בזק לאומי כבר שנה אין שום בעיות.

אולי ADSL יש בעיות בגלל החייגן הטיפשי, ואז משנה שרת של איזה ספק מנתק פחות.

לא אמרתי שלבזק בין לאומי יש בעיות, פשוט אמרתי שהם איטיים יחסית! גלשתי אצל מישהו בחיבור 1.5 בבזק בינלאומי ובכלל לא הרגשתי שזה 1.5 :\ במקרים מסויימים חשבתי כבר שזה 750 :| לעתים הוריד לו על 60kb/s ופחות... בגלל זה :\

איך אני בודק?

מאוד פשוט - אני גולש לכל מיני אתרים בצורה אקראית, בשביל בדיקה, מוריד מהם כמה דברים ובודק מהירות גלישה ומהיות הורדות ללא תוכנת האצה ועם תוכנת האצה... בין האתרים נכללים:

nana.co.il

downloadaccelerator.com

nero.com

hwzone.co.il

google.co.il

msn.co.il

rarlab.com

בדיקת פינגים בCS (שרתים ישראליים)

בדיקת פינגים לdownload.com

אתר k-lite לשעבר...

ועוד...ועוד...

אני בודק בצורה אקראית שכזו ואם הספק איטי אני שם לב ישר, אפילו בלי הרבה בדיקות.

פורסם

the tool לא אמרתי משו על מה שאתה אמרת על בזק. בדיקת פינגים ב CS זה חשוב כן. אבל כשאתה בודק אתרים

מספיק שתבדוק אתר 1 שאתה מכיר ויודע תוך כמה שניות עולה העמוד. ואין הבדל בין 750 ל 1.5 בפתיחת עמודים כמו

NANA ZAP MSN אלה אתרים קלים. המידע יורד למחשב לפני שהמחשב מספיק לפתוח תדף. כשאתה רוצה לבדוק מה

הספק שך שווה בודקים פינגים אפשר ב CS כמו שציינת, אבל לשרת יציג 1 לא לרוץ לבדוק כמה, מספיק 1 שאתה מכיר טוב,

או דרך TRACERT אתר מוכר. וככה דרך כל ספק שעליו אתה נופל בודקים דברים יציגים. איזה "חכמים" אומרים פה יורד לי

60 ואני על 1.5 92% שהמקור ממנו אתה מוריד לא תומך ביותר ! אתם צריכים להבין דברים כאלה. לא קוטל אף 1

פורסם

הייתי תומך בשניים מן החברות המובילות החבר הכי טוב שלי עבד בשלישית ואני עומד מאחוריי דבריי כולן אותו דבר

פורסם

The Tool גם השעה שאתה עושה את הבדיקה משפיעה המון, ואם אתה באמת עושה השוואות תעשה אותן מדוייקות ובאותה שעה.

פורסם

הייתי בכבלים תבל 1.5M ונטוויז'ן והיה פיצוץ - מומלץ.

כשעברתי לאינטרנט זהב (בגלל מחירים), הרגשתי בגלישה באינטרנט פינגים גבוהים בהרבה. אין בעיות עם המהירות. אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד בקאזה!!! במקרה הטוב, הקאזה מוריד לי את ה-2KB הראשונים ואז מפסיק, וכותב "דרושים עוד מקורות". ניסיתי להוריד קבצים עם 200 מקורות - לא עוזר כלום.

למרות זאת, העלאת הקבצים בקאזה עובדת טוב, על מהירות מקסימלית.

משתמשים אחרים של אינטרנט זהב לא דיווחו על בעיה דומה. חבל, זה נראה כמו חסימה (???) של אינרטנט זהב. ה-emule עובד יופי.

חומר למחשבה :P

פורסם

אצלי זהב היו על הפנים גם מבחינת איכות הגלישה וגם איכות השרות

אני מאוד אוהב את אקטקום

פורסם

אמרתי את זה כבר פעם ואני אגיד את זה שוב:

בקשר לאיזה ספקית אינטרנט, אם תחפש פה קצת בפורום תראה סיפורים ומעללים על כל ספקית וספקית. אין אחת מושלמת (זה בקשר לשירות, תמיכה והנושא הזה..).

בקשר למהירות וביצועי אינטרנט: הם תלויים ב-1001 גורמים, וגם אם אצל מישהו ספקית מסויימת היא מעולה בנושא הזה, זה לא אומר שאצלך אותה הספקית גם תהייה עם אותם ביצועים.

אז בקיצור: לך על ההצעה הכי זולה, ותקווה שהם לא יעשו לך בעיות כדי שלא תצטרך לדלג בין חברות, כמו שרובנו עושים בגלל התחרות.

אף משתמש ביתי לא יכול לעשות השוואות אמינות ב-100% ולהצביע על ספקית אחת שעדיפה על אחרת, מהסיבה הפשוטה שיש כ"כ הרבה גורמים שאנחנו לא דואגים או מתייחסים אליהם, וכ"כ הרבה גורמים שאנחנו בכלל לא יודעים עליהם.

עכשיו אתם מוזמנים להמשיך לסאמפם על מקרים פרטיים שלכם או השוואות לא רלוונטיות לחלוטין לכל חברי הפורום שעשיתם בעצמכם.

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שסיכמנו את זה החלטתי ללכת על חברה אחרת (אני עם בזק) ורציתי לדעת עם אני יוכל לשמור את האי-מייל שלהם גם אחרי שאני יתנתק מהם?

פורסם

באופן כללי אתה לא יכול ניתוק יגרור את סגירת התיבה בנטוויזן לדוגמא הם יעדיפו לשים אותך על חבילה ישנה של לא גלשת לר שילמת

שמחיר המינימום יהיה 5 ש"ח לחודש שתיבה רגילה לבד תעלה לך 19.90 ממליץ לך לברר בספקית שלך מול מחלקת קשרי לקוחות

או בשם הישראלי מחלקת ניתוקים אני בטוח שהם יעדיפו לשמר אותך על חבילה דומה מאשר לנתקך

פורסם

טוב אחרי שסיכמנו את זה החלטתי ללכת על חברה אחרת (אני עם בזק) ורציתי לדעת עם אני יוכל לשמור את האי-מייל שלהם גם אחרי שאני יתנתק מהם?

כן אתה יכול, תבקש מהם שישימו אותך על חבילה של 56K שבו אתה משלם לפי כמות הגלישה ללא תשלום חדשים קבוע כמובן...

לרוב החברות עדיין יש אופציה כזו.

פורסם

סיכמת את התגובה הקודמת שלי בצורה ניפלאה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים