עבור לתוכן

איזה ספק אינטרנט הכי מומלץ?

Featured Replies

פורסם

אני עובר מכלבים לyes אז אני מחליף את האינטרנט וגם את הספק שלי (בגלל שיש בעיות פינגים ולאגים לחו"ל) אני עם בזק, בכל מקרה אני משחק משחקים גם דרך חו"ל וגם דרך הארץ אני כרגע עם החבילה של 750 אבל אולי יעבור ל1.5 בכל מקרה תודה על ההמלצות וההסברים מראש.

• תגובות 31
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור עובד לשעבר באחת החברות כולן חארטה בכולן יש ניתוקים בכולן השירות מזעזע ברר אחת אחת ופשוט מצא את המחיר הזול ביותר

פורסם
  • מחבר

אפשר עוד תגובות בקשה.

פורסם

01X

פורסם
  • מחבר

אני מניח שהתכוונת 012 013?

פורסם

כמו שחגאי אמר בררררר אחת אחת חחחחחח ;D. כולן

פורסם
  • מחבר

נו באמת יש פה מישהו רציני עם תגובה רצינית??

פורסם

ממליץ על 012

פינגים מעולים לחו"ל... נשאר שבועיים+ בלי להתנתק, מהירות מקסמילית 90% מהזמן.

פורסם

ממליץ על אינטרנט זהב...פינגים טובים, מוריד רוב הזמן במהירות מקסימאלית, אני מחובר אליהם בחבילת הכבלים כבר חודש וחצי והיה רק איזה יום אחד שלא קיבלתי אינטרנט למשך 15 דקות.

בתור עובד לשעבר באחת החברות כולן חארטה בכולן יש ניתוקים בכולן השירות מזעזע ברר אחת אחת ופשוט מצא את המחיר הזול ביותר

לא בדיוק נכון, מה שנכון:

בכולן השירות מזעזע, שעה עד שעונים לך. בכולם יש ניתוקים אבל יש כאלו שפחות ויש כאלו שיותר.

בזק בינלאומי היא הזולה ביותר היום (except Aquanet etc..) ובזק בינלאומי היא מאוד איטית..מניסיון! לא כדאי להתחבר!!

יש חברות שהם מהירות בחיבורים מסויימים ויש כאלו איטיות יותר.

לא ממליץ כ"כ על 013, חבר שלי עדיין מחובר אליהם בADSL ויש לו פינגים ממש גרועים בארץ לCS.

012 - הם סבירים+.

פורסם

יש כמה חברות טובות

אני ממליץ הכי הרבה על נטוויזן, כל עולם האינטרנט שלי השתנה מאז שזכיתי בתחרות המודינג לאינטרנט חינם לשנה דרכם, הם פשוט כל-כך מהירים, אני מוריד במהירות מקסימלית ויותר תמיד ! גם מחו"ל וגם מהארץ, הפינגים שלי השתנו פלאים וזה פשוט עולם אחר, לפני זה הייתי 8 שנים בבזק בינלאומי ואני ממההתחלה של האינטרנט מהיר, פשוט לא ידעתי לכמה החיבור שלי מסוגל, נטוויזן הם פשוט מעולים.

גם יצא לי לעבוד עם זהב והם אחלה, לא יצא לי לעבוד ולחקור לעומק עוד הרבה חברות אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שבחיים אבל בחיים אל תתקרב לנזק בינלאומי.

פורסם

אני עם אקטקום, עוד לא נתקלתי בבעיה איתם. אולי קצת יותר יקר אבל השירות הוא מצויין.

פורסם

תאמינו לי שאני אומר שאין שום הבדל בינהם הן כולם אותו דבר בדיוק על כל לקוח מרוצה יש אחד שרוצה להתנתק וזה בכל החברות ככה

פורסם
  • מחבר

גמד אתה רציני?! עם אני זוכר נכון היה עליהם כתבה בשידור חוקר לפני איזה שזה והוכח שהם החברה הכי גרועה שקיימת ב-ע-ו-ל-ם ולא רק כשפקית אנטרנט אלא לא משנה למה תשווה אותה היא עדיין תיהיה הכי גרועה.

ולפי מה שאמרו פה אז זה או נטוויז'ן או אנטרנט זהב או 012, אז לבחור מה שהכי זול מבינהם?

פורסם

לידע כללי רק אני בזק לאומי כבר שנה וחודשיים דרך כבלים, הכל סבבה. התנתקויות לא יכול להיות אצלי

כי כבלים תמיד מחובר. בחודשיים ראשונים אינטרנט לא היה זמין לעיתים נדירות של כ 15 דקות נירא לי הם עשו עידכונים לשרתים

שלהם או משו. אחרי שביטלו הרשמה חד פעמית לחשבון, היה חרטה כזה, האינטרנט היה תמיד זמין.

פורסם

אמרתי בעבק אני אומר שוה כבלים בזק חברה כזו או אחרת כולם אותו דבר בכולו יש ניתוקים מידי פעם על כל לקוח מרוצה

תמצאו אחד שישמיץ אז חפשו את הזול ביותר שימו לב שהמחירים עולים בד"כ אוטומטית אחרי חצי שנה שלא תגידו לא ידעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים