עבור לתוכן

זקוק לחוות דעת שלכם-Sony Ericsson SK17A xperia mini

Featured Replies

פורסם

שלום אני שוקל להזמין את הפלאפון הזה מחו"ל.

מחירו באמזון 310$ כולל כרטיס הרחבה של 32GB.

מדובר בדגם החדש והאחרון של האקספריה מיני ויש בו כמה שינויים משמעותיים.

לאחר שהם הוסיפו מקלדת נשלפת במכשיר הקודם הפעם הם שידרגו את המפרט, המסך גדל ל3 אינצ', המצלמה מצלמת באיכות ווידאו720P, המעבד השתדרג למעבד 1GHZ וגם הליבה הגרפית שודרגה, מערכת ההפעלה היא אנדרואיד 2.3.

אני מעוניין בסמארטפון, אבל אני לא מוכן ללכת עם הבלוקים הנפוצים ומבחינתי אייפון וכו' הם בלוקים.

אני מחפש מכשיר שיכנס לכיס בקלות ויבצע את רוב הפעולות ששאר המכשירים מבצעים בלי לקבל חור בארנק.

בנוסף יש לי מישהו שמביא לי את המכשיר אז כנראה שחישובי המכס לא רלוונטיים.

מה אתם אומרים על המכשיר?

שאלה לבעלי ניסיון, עד כמה קשה להתרגל למקלדת קווארטי ללא אותיות בעברית?

פורסם

המכשיר המדובר (זה עם המקלדת הנשלפת) אמנםן קטן פיזית אבל לדעתי מאד עבה, דבר שלדעתי מפריע יותר.

פורסם
  • מחבר

אני יגיע לחנות פרטית ויאחוז את המכשיר לפני הקניה אולי לא את הדגם הזה ספציפית אבל גם הפרו הרגיל הוא באותם מימדים.

האופציה השניה היא המוטורולה דפיי/דפיי פלוס למרות שהוא לוקה ב"חיסרון" של גודל סמארטפון טיפוסי.

אני יאחוז גם אותו.

ומדוע הדיפיי פלוס עדיין לא נמכר באמזון? האם זה דגם אירופאי בלבד כי באנגליה הוא כבר זמין.

מה אתה אומר על המפרט של המכשיר של הסוני אריקסון? האם חוץ ממשחקים שפחות חשובים לי אני ירגיש איזשהו חיסרון?

מה שחשוב לי הוא: גודל פיזי, מחיר לא מופרז כדי שאני אוכל לקחת חבילת דקות בינונית, גלישה באינטרנט+מייל, הופציה להפוך את המכשיר להוטספוט, נגן מוזיקה טוב, ותמיכה באפליקציות עדכניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים