עבור לתוכן

משחקים משפיעים על בני נוער??

Featured Replies

פורסם

"It is ridiculous claiming that video games influence children. For

instance, if Pac-man affected kids born in the eighties, we should by now have a bunch of teenagers who run around in darkened rooms and eat pills while listening to monotonous electronic music."

פורסם

OLD ;D

פורסם
  • מחבר

אני שמעתי על זה רק היום מחבר שלי :hat:

פורסם

נו באמת... פורנו משפיע על ילדים(בוגרים), לא משחקים. ;D

פורסם

משפיע קשות מדיי פעם...

פורסם

קשות זה מצויין, מתחילים לרוץ לך אנסים בני 10 ברחוב.

:lol: :lol: :lol:

המצב מידרדר, האלימות גוברת גם בתקשורת, באינטרנט, בין החבר'ה, בביה"ס, בעבודה, כשנוהגים בהונדה ומנסים לעשות רייסים עם נהג מונית מרוקאי רותח שחתכת אותו או להיפך...

טוב נו, איזה נהג מונית לא יתעצבן כשיראה בנאדם נוהג ב S2000 ששואגת בכל הכוח ב8900 סל"ד.

פורסם

לא מזמן היה איזה אחד שמת תוך כידי משחק בQ3...

פורסם

גם כשאני אהיה בן 30 עם בעיות לחץ הדם שלי ואשב בשעות הפנאי שלי על המחשב ואשחק משחקי אימה או משחקים עם הבזקים חזקים שירתיעו אותי, סביר מאוד להניח שאחטוף התקף לב ואמות.

כי אני אגור לבד בדד ועד שישימו לב בחסרוני כבר אסריח את כל הדירה כמו קופסת סרדינים.

פורסם

שטויות!

אם לאדם יש מספיק טירוף בשביל להיות מושפע ממשחקים - אז יש לו מספיק טירוף גם בשביל לעשות שטויות בלי משחקים!!!

:funn:

פורסם

instance, if Pac-man affected kids born in the eighties, we should by now have a bunch of teenagers who run around in darkened rooms and eat pills while listening to monotonous electronic music."

קבל תיקון דקדוקי:

If Pac-man had affected kids born in the eighties, we should have had a bunch of teenagers running around in dark rooms and eating pills...

החדרים לא מוחשכים, אלא חשוכים!

פורסם
  • מחבר

קבל תיקון דקדוקי:

If Pac-man had affected kids born in the eighties, we should have had a bunch of teenagers running around in dark rooms and eating pills...

החדרים לא מוחשכים, אלא חשוכים!

צודק... פשוט העתקתי את זה ישירות מאייסיקיו ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים