פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים שלום לכולם,אני רוצה להזמין כזה: http://www.xoxide.com/secblucat.htmlאני רואה שרשום לי Secondary משמע זה השני (יש כאלה שהם Dual Ready) אבל כרגע בגלל שנישאר לי 15 שקל בויזה אז אני רוצה לנצל את זה.אז השאלה שלי היא האם אני יצליח לחבר את זה או שאני צריך לקנות את ה-Dual Ready ?
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים ל CCFL יש ממיר אלקטרוני (מ 12V לכמה מאות או אלפיי V) והקתודה עצמההם אומרים שכאן הם מוכרים את הקתודה לבד בלי ממיר כלומר אתה תוכל לחבר אותה אם יש לך ממירשים לב שממירים שונים יכולים לתת זרם שונהאם תחבר את הקתודה לזרם חזק מידי היא תתחמםאם תחבר אותה לממיר שנותן זרם חלש מידי היא תאיר חלש + אחריי כמה זמן היא יכולה לקבל קצוות שחורים ולהישרף (כמו פלורסצנט)
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים כן אבל תכלס אצלי חיברתי משתי יצרנים שונים (עד עכשיו עובד) ואין עם זה בעיות, אני לא חושב שלך יהיו בעיות.
פורסם 2011 באוקטובר 1214 שנים מחבר אז אני צריך לקנות DUAL READY בתור חיבור ראשון או שאתה מדבר על ממיר אחר ?
פורסם 2011 באוקטובר 1214 שנים לא רצוי לחבר ממיר כשלא מחוברת קתודה ביציאה שלו - זה יכול לדפוק אותוממירים ל 2 קתודות יכולים להיות כאלה שיכולים להסתדר כשמחוברת רק קתודה אחת וכאלה שיכולים להידפק מזה - בכל מקרה לא מומלץ. תחבר ממירים כך שלא ישארו יציאות "פנויות"אני חושב שרוב הקתודות של מודינג הם אם נתונים דומים, אבל עדיין יכול להיות הבדל של התחממות או בהירות בקתודות וממירים שונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.