פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים לפני כמה חודשים שיחקתי די המון, די נחמד אבל שיחקתי לבד אז היה בדד ופרשתי. אין לי משתמש עם כל כך הרבה הישגים, אני חושב הגעתי רק ל-TIER 4 בכולם.אם יהיו פה חבר'ה שירצו לשחק בכיף אני אחזור, תמיד נחמד לשחק עם עוד אנשים. D:
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים מחבר אם ככה אז אולי צור קשר ונתחיל לארגן קבוצה ישראליתיותר כיף לשחק בקבוצה שמדברת עברית הכינוי שלי במשחק זה : yosi58
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים מחבר עדיין לא קיבלתי תגובה ראויה וחבל .לא יתכן שכאן בארץ אין שחקנים המשחקים במשחק ולא רוצים להקים שבט ישראלי.
פורסם 2011 בנובמבר 514 שנים הי,אם זה אקטואלי, אשמח להצטרף. תוכל לשלוח לי מספר טל' כדי שאוכל להתקשר אליך? (לא מצליח לשלוח הודעות באתר הזה, מה אני עושה לא נכון?)
פורסם 2012 בפברואר 213 שנים אני לא מבין איך אנשים ממשיכים לשחק בזה, זה אחד המשחקים הכי משעממים ששיחקתי בהם בשנים האחרונות(נתתי לו הזדמנות ראויה הגעתי לtier 5).הדבר היחיד שהיה חצי מהנה זה לשחק ארטילריה וגם זה בקושי.
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים אם עדיין יש פה שחקנים שמשחקים במשחק הזה, ועדיין מעוניינים בקלאן ישראלי, יש לי אפשרות אחרת נחמדה, אז אם אתם בני 15 ומעלה ויש לכם מיקרופון פעיל, תצרו איתי קשר בפרטי.
פורסם 2012 במרץ 2313 שנים אני גם משחק במשחק,ומעוניין בקלאן ישראלי.תוסיפו אותי לחברים ואם מישהו רוצה קלאן אני אשמח,אני בשרת אירופאי.הכינוי שלי הוא frotsyDon
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.