פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים יש לי אינטרנט 12 מגה של בזק בין לאומי והוטבחיבור ישיר של המודם האינטרנט עובד בסדר, אחרי חיבור של הרואטר (trendnet tew 431brp) בצורה חוטית האינטרנט נורא איטית (בSPEEDTEST.NET יצא לי שהחיבור שלי הוא 0.85)איך מסדרים את זה? תודה...
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים היי Dj modi,האם ניסית לאפס ולהגדיר את הראוטר מחדש?בנוסף, יתכן והראוטר שלך אינו תומך במהירויות אלו.לוטם בזק בינלאומי
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים מחבר היי לוטם, כמובן שניסיתי לאפס את ההגדרות אך אין הבדלאיך אני יודע שהראוטר מתאים למהירות הזאת?
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים היי לוטם, כמובן שניסיתי לאפס את ההגדרות אך אין הבדלאיך אני יודע שהראוטר מתאים למהירות הזאת?האם צרובה על המכשיר גרסת התוכנה האחרונה ? גרסאות תוכנה מגיעות מהיצרן ומפורסמות להורדה ולצריבה באתר האינטרנט .
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים מחבר ניסיתי לעדכן לגרסא האחרונה והלפני האחרונה ואני מקבל הודעת שגיאהUPGRADE ERROR DATA COULDNOT BE SAVED PASSWOAD CHECK ERRORחיפוש בגוגל לא העלה כלום
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים נסה לבצע איפוס לראוטר מבחינת הגדרות Factory Reset ואז לעדכן .לכל קובץ עדכון מצורפות הוראות עדכון
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים מחבר אוקיי יש שיפור, אחרי שעידכנתי את הגירסא הגעתי למהירות של 3.8 (אני מזכיר יש לי 12 מגה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.