עבור לתוכן

GTX570 חדש וחיבור טלויזיה.

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש ואיתו GTX570. (במקום HD4870 שהיה לי)

השאלה היא כזאת:

למחשב מחוברת טלויזיה בHDMI, ומשמשת לצפיה בBOXEE שמותקן על המחשב.

במחשב הישן הגדרתי שני פרופילים נפרדים, אחד שמתמש בטלויזיה כמסך עיקרי, ושני במסך הרגיל.

כשרציתי לראות סרט, פשוט הפעלתי את הפרופיל המתאים.

אני מנסה לארגן אותו מצב עם הGTX570 שלי, אבל אני לא רואה אופציה לפרופילים בכלל, שלא לדבר על לתת HOTKEY לפרופיל מסויים.

האם יש איזה מצב מתקדם שאפשר להפעיל בcontrol panel

פורסם

אם אתה במצב של הרחבת שולחן עבודה, בדרך כלל אפשר לגרור את הנגן אל המסך המשני, ולפתוח מסך מלא. ז"א לא צריך להגדיר את הטלויזיה כראשית בכדי לצפות בסרט.

לא מכיר את התוכנה של Boxee אבל אתה תמיד יכול לקבוע מי המסך הראשי בהגדרות רזולוציה של windows.

קיצורי דרך לקביעת מסך ראשי נראה לי שהתוכנה ultramon מספקת, בין היתר.

ויש גם את nView desktop manager ש-Nvidia מספקים היום רק עם דריבר Quadro, אבל עדין ניתן להתקין אותה:

תוריד דריבר quadro אחרון, תעשה לו extract וכנס לתקיית NView. הוא לא יאפשר לך להתקין על geforce, אז תוריד את הקובץ המצורף (ששמרתי בצד)

פרוס אל תקיית NView ותריץ משם - הקובץ יריץ את ההתקנה עם מתג שיאפשר התקנה ללא quadro במערכת.

אם קשה לך להוריד 100mb דריבר בשביל 5mb תוכנה, אני יכול להעלות לך לאנשהוא את NView עצמה.

בכל אופן אין לי 2 מסכים כרגע על מנת לאשר שהיא עובדת כמו שצריך (התקנתי אבל לא השתמשתי)...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לגבי הרחבה, אני לא משתמש בטלויזה כמסך מחשב.

אלא אני משתמש במחשב גם בתור המחשב שלי וגם בתור סוג של HTPC (בוקסיי היא תוכנה עבור HTPC).

ככה שכל פעם אני צריך שמסך אחד יעבוד בלבד. פעם הטלויזיה ופעם המסך מחשב הרגיל.

ULTRAMON פטר את הבעיה, תודה.

חבל לי קצת שעם nvidia צריך תוכנה צד שלישי לעשות משהו שבATI אפשר היה לעשות לפני שנים =S

פורסם

ל nvidia היה ויש הרבה אפשרויות לקיצורי דרך בשימוש nView שלהם, רק שעכשיו הם מיעדים את התוכנה ל-quadro בלבד,

למרות שאפשרי גם להפעיל על geforce כמו שהראתי.

בכל אופן אם כל מה שאתה מחפש זה להחליף בין 2 מסכים שלא במצב הרחבה, אתה לא צריך להתקין כלום זה מובנה ב-windows

תלחץ על WIN + P למיתוג בין מסכים (מתג בין computer only ל- projector only)

אגב Ultramon מאוד יעילה כשמשתמשים במס' מסכים בו זמנית, יש שם פיצ'רים ששום דריבר לא יעשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים