עבור לתוכן

עזרה בקניית מסך מחיר לא מוגבל

Featured Replies

פורסם

המסכים הנ"ל כל כך שונים, שאני חייב לשאול למה ההתלבטות היא דווקא בין שני אלה, מהם השיקולים והדרישות?

פורסם
  • מחבר

רוצה מסך בעיקר בשביל משחקים

וראיתי את שני האלה הם נראו הכי טוביפ אני רוצה תמסך הכי טוב שאפשר למחשב למשחקים

מה אתה מציע

פורסם

שים לב שאחד מיועד ל-3D והשני יותר לאיכות (פאנל IPS), בכל אופן, מעקב...

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני לא יודע מה לקנות מה עדיף 3D או IPS

פורסם
  • מחבר

??

פורסם

אם התקציב לא מוגבל, קנה את שניהם. או עדיף U2711 ואת הסמסונג.

אצלי על השולחן יש 2709WFP לעבודה שוטפת, ואת הסמסונג התלת מימדי למשחקי תלת מימד.

פורסם
  • מחבר

27 זה יותר מידי אני צריך עד 24 ואין לי מקום לשני מסכים

פורסם

אין משמעות ל"מסך טוב" כשלעצמו. אתה צריך להבין ולהחליט מה הצרכים וההעדפות שלך, מה הייתרונות והחסרונות של כל מסך, ועד כמה כל תכונה חשובה לך.

כך לדוגמה:

- האם יש לך העדפה למסך 24" דווקא, או לרזולוציה 1920X1200? כי אם לא (כפי שנראה מהבחירה בS23A950D 3D) אז היתרון העיקרי של הU2412M יורד, ועדיף לקחת את הU2312HM במקומו.

- האם באמת יש לך כוונה לשחק עם משקפי תלת מימד (ולא רק כי ראית כתוב על המסך ואתה רוצה לראות מה זה)? כדאי לברר במה זה מתבטא ואם זה באמת כדאי לפני שקונים מסך שהתכונה העיקרית שבגללה הוא יקר תהיה מיותרת בשבילך. קח בחשבון שבמקרה שאתה אכן מעוניין בתלת מימד זה יכול להיות כרוך בעלויות נוספות.

- האם תשתמש במסך לעוד דברים, ומהם? יש שימושים בשבילם מסך IPS עדיף (אם כי גם זה סובייקטיבי) ויש שימושים שבשבילם זה פחות חשוב. למשחקים בדרך כלל זה לא משנה, אבל גם על זה אפשר להתווכח.

ככלל, למסכים בגודל מסויים יש טווח מומלץ של מחיר/איכות, שמעליו כל תוספת היא בדרך כלל בגלל תכונות שלא כל אחד צריך.

במסכי "23 זה באזור ה1000 ש"ח, שאם אתה רואה מסך במחיר גבוה יותר, לא בהכרח שהוא "יותר טוב", אלא שיש לו תכונות שנותנות ערך מוסף עבור אנשים מסויימים. לדוגמה מסכים של Eizo יקרים בצורה משמעותית, והסיבה העיקרית היא דיוק צבעים ואיכות תמונה שמועילה בעיקר למי שעורך גרפיקה בצורה מקצועית. מי שיקנה מסך של Eizo למשחקים כי "הוא בטח איכותי בגלל המחיר" כנראה לא ירגיש בהבדל, אז הוא סתם זורק את הכסף, וחבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים