עבור לתוכן

אימא שלי לא יודעת להכין צ'יפס!

Featured Replies

פורסם

קצת שמן זית, מלח ועלי רוזמרין למי שאוהב. לערבב טוב בכערה ועל חום גבוה בתנור.

באמצע הבישול להוציא מהתנור ולערבב אותם עם עדיפות להפוף את החתיכות ב180 מעלות.

טעים, פריך, קריספי ונטול שומן שיגרום לכם לתופעת "אכלתי במקדונ*ד* ועכשיו אני מתחרט על זה".

ככה אני הייתי מכין בזמנו מאד טעים!

ובלי שומן עודף :xyxthumbs:

פורסם

תשים את הצ'יפס לפני זה במי מלח, זה מוציא את הנוזלים מהתפו"א וגם ממליח את הצ'יפס..

מי קרח, לא מי מלח. ומה שזה עושה זה מוציא את העמילן מהתפו"א וגורם לו להפוך לקרנצ'י בטיגון.

משרים כ-20 דקות במי קרח לפני הטיגון, וכמו שאמרו רצוי שמן חם מאוד

אם אתה הולך על צ'יפס גדול, תבשל את הפלחים במיקרו או במים רותחים לפני הטיגון (לאחר השרייה במי קרח)

פורסם

לא צריך להשתגע בשביל לקבל צ'פס טוב..

ציפס מופשר בלי קרח, רצוי שמן עמוק-קנולה בטמפרטורה גבוה על אש נמוכה.לטגן עד שיזהיב.קצת נייר סופג ובתאבון.

במסעדות (שווארמות וכו..),לרוב נותנים טיגון כפול לציפס ולכן זה יוצא זוועתי.

פורסם

(גם אני לא)

לא משנה כמה שמן היא שמה ואם היא שוטפת או לא את התפו"א, הצ'יפס תמיד יוצא רך ולא קריספי.

מה הסוד לצ'יפס איכותי?

לא זה ולא זה ולא זה, צריך סוג מסוים של תפוחי אדמה, לא משנה כמה 5 דקות מינוס פלוס הם נשארים קשים ויבשים ,לא משחימים בקצוות לפני, מקדונלדס ברגרקינג ובורגראנץ ועוד חברות משתמשות אך ורק בזני תפוחי האדמה האלו.

בבקשה

http://www.dodmoshe.co.il/HTMLs/%D7%96%D7%A0%D7%99_%D7%98%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9F.aspx?c0=13505&bsp=13499

קיים ברוב הסופרים הגדולים, קח תחתוך תתגן בלי שטויות עד שירראו לך בעיניים טוב, תוציא תטעם , ודווח כאן.

אחרי שניסיתי לא האמנתי. לעומת זאת יש את הסוגי תפוחי אדמה הרטובים יותר שלא משנה מה תעשה ידבקו ויתפוררו ויהיו רכים עם טעם מוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים