עבור לתוכן

מסך (Dell?) בגודל 23/24" עבור משחקים ועריכת סטילס - עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים,

אני רוכש מחשב חדש שישמש עבור משחקים כבדים ועריכת 2D (פוטושופ למיניהם וכן עריכת וידאו) ואני מעונין כמובן לרכוש עבורו מסך בגודל 23"/24" בטווח מחירים של עד 1,500 ש"ח (אם צריך לחרוג אשמח שיצוין שקיימת אפשרות).

ראיתי המלצות רבות על Dell, אם מדובר בדגם ה-2410 והדגמים החדשים 2312hm וכן 2412hm, שניהם עם תאורת LED.

אני מבין שמסכי IPS מעניקים איכות תמונה וצבעים טובים יותר, אולם זמן התגובה שלהם גבוה יותר (מפאנל TN, למשל) ופחות מותאמים עבור משחקים? עד כמה זה קריטי?

דבר נוסף, הבנתי שה-2312hm בעל זמן שהות (delay time) נמוך ביותר, עד כמה זה משמעותי?

ודבר אחרון ומאוד חשוב לי, למי שמכיר את המסכים באופן קצת יותר אישי ומעמיק, עד כמה הצבעים במסך מדוייקים וניטרילים? זה חשוב לי עבור עריכת התמונות והוידאו - טווח צבעים טוב ומדויק (אערוך ב-sRGB, לא בפרופיל של Adobe) וכן ניגודיות טובה (אני מניח שמבחינת ניגודיות נטו ה-Smasung לרוב יהיו מהמובילים).

יש דגם אחר אולי של חברה אחרת שמומלץ במקום?

מצטער על ריבוי השאלות, קצת הלכתי לאיבוד עם ההמלצות ועם הנקודות החיוביות שצוינו לכל אחד מהמסכים.

תודה רבה מראש והמשך יום נעים! :)

פורסם
  • מחבר

יש מצב לעזרה? :)

ה-u2311h כמובן גם בא בחשבון.

פורסם

סגרת פחות או יותר את רשימת המסכים המומלצים.

בכל הנוגע לזמן תגובה במשחקים - זה לא קריטי.

לגבי דיוק צבעים, המסכים לרוב מגיעים מכוילים בסדר, אך תמיד אפשר לשפר עם מכייל חומרתי, למי שזקוק לדיוק מקסימלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים