עבור לתוכן

שאלה קצת מורכבת- אודה מראש לעזרתכם!

Featured Replies

פורסם

אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך תשתית בזק וספק בזק בינלאומי, בבית קיים נתב מסוג siemens sl2-141, דרכו מחובר המחשב שלי ואליו מחובר בכבל רשת מחשב נוסף בבית.

1. אני עובר דירה- התשתית של בזק נשארת בבית ההורים האם אפשרי לחבר את המחשב שנשאר בבית ההורים בלי נתב או ציוד נוסף מבזק? ישירות בכבל הADSL ?

2. אני רוצה לעבור דירה ולקחת איתי את הנתב siemens sl2-141 - אבל אני שוקל להתחבר דרכו דווקא לתשתית אינטרנט של HOT - האם זה אפשרי להתחבר דרכו ל-HOT או שיש צורך בנתב או ציוד מיוחד שלהם?

3. אני מתבלט בין תשתית בזק לHOT בבית החדש - אין לי כל כך צורך בקו טלפון של בזק ולכן נראה מיותר לשלם גם על תשתית וגם על אחזקת קו, מצד שני HOT קצת נחותים לדעתי לעומת בזק וגם מהם אין לי צורך בשירותי טלוויזיה בכבלים או בשירותי טלפוניה -

מישהו יודע מה המחירים ללקוחות חדשים (התחייבות שנה) מעבר למה שמופיע באתרי האינטרנט?

האם יש לכם עצה או העדפה לגבי ספק תשתית?

4. במידה והתשתית תותקן באיחור,האם יש דרך להתחבר (זמנית!) לרשת דרך WIFI של שכן? הכוונה ללא הנתב - יש לי כרטיס רשת Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)ý [NoDB] PCI . אם כן- איך עושים את זה?

תודה מראש!

פורסם

1. אתה יכול לחבר אותו בלי נתב, אבל מודם אתה צריך. אי אפשר סתם בחוט לקיר. השאלה אם הנתב הזה של סימנס הוא רק נתב או שהוא גם מודם, אם הוא מכשיר משולב אתה לא יכול לקחת מהם כי אז לא יהיה להם מודם.

2. אפשרי במידה וזה רק נתב, אתה סגור על זה שהמכשיר הוא לא נתב+מודם? פשוט בזק כיום בד"כ מוכרים רק מכשירים משולבים כאלה וכבר לא נתב לחוד ומודם לחוד.

3. למה אתה חושב שהוט נחותים? בבית הורי יש בזק, בבית הסטודנטיאלי שלי יש הוט ולא שמתי לב למהירות פחותה. הוט משמעותית יותר זול מבזק, כי בזק מחייבים אותך גם לשלם כל חודש 25 ש"ח על קו טלפון בעוד הוט לא מחייבים קו טלפון בשביל אינטרנט.

4. למה נראה לך שעם כרטיס רשת קווי תצליח להתחבר לרשת אלחוטית (?!). בלי להכנס לפאן העברייני, זה אסור אך זו החלטה שלך. גם רוב הרשתות האלחוטיות כיום מוגנות בסיסמה כך שלא ילך לך. אם יש לך כרטיס רשת אלחוטי תחבר אותו, ותבקש יפה מהשכן לגלוש דרכו עד שיחברו לך ותציע לו אולי תשלום סמלי כלשהוא

פורסם

היי,

כמה תשובות:

התשובה לשאלה ראשונה והשניה שלך מחוברות.

כיוון שמדובר במודם ראוטר של חברת בזק, לא תוכל להתחבר איתו לחברת הוט, עליך לבקש מחברת הוט מודם שלהם.

עליך להשאיר את המודם ראוטר בדירה הקודמת, או לקחת מבזק מודם נוסף (יש לבדוק עלויות מולם) ולחבר אותו למחשב בדירה.

התשובה לשאלה הרביעית היא, ברמת העיקרון תוכל לעשות זאת במידה והראוטר של השכנים פתוח,

אם כי יש לזכור שמדובר בפעולה שהיא לא חוקית.

עליך לבקש מהם רשות :)

לוטם בזק בינלאומי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים