עבור לתוכן

GTX570 vs 6970 - סדר בבלאגן?

Featured Replies

פורסם

לא תרגיש... לי כן יש את האפשרות לשים כרטיס יעודי, מעשית הוא זרוק בארון...

תעקוב אחרי המשחקים האחרונים שיצאו, נסה למצוא משחק אחד נחשב ומצופה שתומך...

שים לב שגם המשחקים שתומכים ב PHYSX, לא תומכים ב GPU PHYSX, מה שאומר שהם יפעלו עם שני החברות ( AMD / NV ) באותה צורה, כי החישוב יפול על המעבד... הבודדים שכן תומכים ב GPU PHYSX לרוב משחקים שלא תשחק אותם ממילה... ( חוץ מבודדים שאפשר לספור על יד אחת )

פורסם
לא תרגיש... לי כן יש את האפשרות לשים כרטיס יעודי, מעשית הוא זרוק בארון...

זה אחרת כשהתמיכה היא מובנית בכרטיס הראשי שלך, מאשר להרגיש בבזבזנות של כרטיס יעודי או התעסקות בפירוקים, הרכבות, שילובי דריבר...

עם תלות במודים לדריברים "בחסות הקהילה", בשביל משחק שבסוף לא אהבת.

תעקוב אחרי המשחקים האחרונים שיצאו, נסה למצוא משחק אחד נחשב ומצופה שתומך...

נגיד... Aliens: Colonial Marines ו- Batman: Arkham City, ממה שידוע. חוץ מזה אלו שלא "מצופים", לא בהכרח יהיו רעים.

בכל אופן באתר הזה http://physxinfo.com ניתן לסנן את המשחקים התומכים ואילו שאמורים לתמוך GPU PhysX.

בעניין להרוויח ביצועים עם התעסקות בצריבות מודים ו-OC זה נחמד. אבל gtx570 עושה OC מכובד כשמעלים מתח, בלי התעסקות ביוס. אז תקבל

יותר ביצועים כך שגם פה ניתן לטעון לחסכון כספי, בהשוואה ל... כרטיס אחר חזק יותר. אז מה חשוב לך, לחסוך בתקציב או לנצל אותו? זה אתה קובע.

לגבי הדריברים, לא הייתי ממהר "לשכוח את כל מה שאמרו לך", כל עוד ממשיכים להגיד (בהקשרים עניניים כמובן. לא צריך להיות גאון בכדי לסנן את הטרולים)

בעיות וחוסרים יש בשני הצדדים. אם אתה מרוצה - סביר שתמליץ, אבל זה לא מבטל את אילו המתלוננים על נסיונם.

בלי קשר, לדעתי (ואני לא לבד) ההתחייבות לדריבר רשמי בחודש היא לא בהכרח יתרון, עם דגש על ה"התחייבות".

ברור שאתה לא מאולץ להתקין, אבל מי לא מעוניין בשיפורים ותיקונים, אתה תתקין CAPs על FIX על בטא מס' E, אחרי הפירמוט שחשבת שצריך לעזור...

אני מקצין כי אני מנסה לומר שאתה תדע אם יש בעיות רק לאחר שתתקל בהן, כאשר לדעתי הסיכויים לבעיות גדלים בשיטה הזאת של "קח כדור, יהיה בסדר".

התלונות על פונקציונאליות שנשברת לאחר עדכון דריבר זה לא מגילות מן העבר בלבד, שכן גם האינטרנט מתעדכן מס' פעמים בחודש, לא רק הדריבר :)

לגבי BF3, זה בדיוק מראה כמה אפשר להסתמך על סיקורים. אז נמתין לגרסא הסופית... בשביל המתח - תהיה גראפיקה עוד יותר טובה.

פורסם

אחלה של דיון.

אני גם בסיטואציה דומה.

אני מעוניין לעבוד ב אינפנטי ברזולוציה של הגבוה ביותר שניתן.

כרגע יש לי 2 דל 2407 ואני מחפש לקנות שלישי.

ראו מפרט

הכרטיס שאני רוצה לקנות הוא 6970 2GB

פורסם

סינדרום, לך יש בעיות עם הדרייברים של NV ? כי אני יכול עכשיו למלות לך 20 דפים של תלונות של אנשים... כמובן שכנ"ל אצל AMD...

ואתה באמת מקצין... אל תראה את זה כאילו יש לנו חברה אחת טובה ואחת נגררת אחריה, כי זה לא נכון...

מבחינת נוחות, מה יותר נוח בלצרוב ביוס פעם אחת ולשכוח שהוא שם ? ויודע מה ? הייתי בכיף מוותר על 5 דקות של נוחות בשביל 200 שקל בכיס...

וכן, צודק, זה שונה שהכרטיס הראשי תומך בפיזיקס, אבל בשורה התחתונה גם אז השימוש בזה יהיה אפסי... אז ראשי, יעודי... כשאתה לא משתמש אז זה כבר לא ממש חשוב לא ?

תאמין לי שהייתי רוצה לראות פיזיקס במשחקים ברמה, כמו האחרונים שהגיעו אלינו לדוגמה... שנינו יודעים שעד עכשיו זה לא קרה, אז בספק גדול אם זה יקרה...

בקשר לבנצ' לא ראיתי את זה שאתה העלת כי הוא לא עובד... אוליי בסקירה שלך לא השתמשו בדרייברים האחרונים שמומלצים למשחק ?

פורסם

לשאלתך, לא שאני סובל מבעיות אבל בהחלט נתקלתי בכאלו. אני חופר בהגדרות וטועם המון תוכנות\משחקים באופן חריג יחסית.

ככה שלא נכנס למי מאיתנו, כרפרנס למתחרות, היו יותר בעיות ורמת החשיבות שלהם, כי זה מאוד תלוי מה, כמה ואיך אתה מריץ דברים.

בסך הכל אני אישית מזהה יותר תסכול בצד האדומים מקריאות תוכן תגובות חיוביות ושליליות לדריברים ועדכונים משני הצדדים. אני נוהג להתעדכן בדברים האלו.

זה לא שאני עורך השוואות ב google למי יש יותר דפים עם בעיות. כן רצוי להביט ימינה ושמאלה לפני שאתה חוצה את הכביש, אבל זה לא מבטיח שלא תדרס :)

בוא נרד מעניין הדריברים זה בדרך כלל לא נגמר יפה...

בכל מקרה זה הקישור שרצית (דריברים אחרונים):

http://www.pcgameshardware.com/aid,847209/Battlefield-3-Beta-18-Radeon-and-Geforce-cards-SLI-und-Crossfire-benchmarked/Practice/

ראיתי עכשיו גם את זה:

http://www.techspot.com/review/448-battlefield-3-beta-performance/

שם בכל הבדיקות ההבדל הממוצע בין הכרטיסים לא עלה על 1fps לכאן או לכאן

לגבי משחקים אחרונים שהגיעו, אז קח לדוגמא את Rage, לא תומך פיזיקס, אבל כן תומך CUDA לחישובי טקסטורה. כמו שגם JC2 ניצל CUDA לאפקטים בזמנו.

אני לוקח בחשבון תמיכה באופן כללי, physx נכנס בקטגוריה הזאת, אבל לא רק... לפעמים זה פילטרים, הגדרות חיצוניות מהדריבר. או סתם בעיות תאימות בשחרור משחק.

אגב 5 דקות של צריבת ביוס מולצחת עבורך, בקלות יכול להסתכם בשעות וימים של התעסקות אצל משהו אחר (ברור שהצריבה עצמה זה כמה דקות), לא תמיד הסוף טוב.

למה שלא תקנה כרטיס עוד יותר זול ותמהיר לאיזור ה-6950 ? תחסוך עוד כסף. זה שאתה חוסך לא מחייב שאחרת אתה תבזבז. יש תקציב ונראה לי טבעי להוציא ממנו את המקסימום. אם אין צורך בביצועים שהתקציב יכול לספק, אז זה סיפור אחר (למרות שאין כזה דבר אצלי)

פורסם

הכרטיס כולל ביוס כפול, גם אם באמת תכסח מצב אחד אפשר לשחזר אותו באותה קלות...

6970 לא יותר חלש מ GTX570...

אז אך המשפט " ש תקציב ונראה לי טבעי להוציא ממנו את המקסימום " מתאים ?

6950 פתוח ל 6970 הוא 6970 לכל דבר, אפילו היכולות אוברקלוק לא נפגעות...

אם המחיר היה זהה בן 6950 ל 570 הייתי אומר כמובן ללכת על 570... אבל ב 200 שקלים פחות לקבל אותם ביצועים... נראה לי הגיוני יותר...

פורסם

לא אמרתי ש-6970 יותר חלש, אבל אם עושים OC אז gtx570 אוברקלוקר עדיף (זה עם לעצום עין על כך שאתה מתכוון לטפס מ-6950), במיוחד מול קירור סטוק.

הבנתי שבכלל עדיף לעשות OC בלבד ל-6950, מאשר לפתוח שיידרים במוד ולעשות OC (הפרש ביצועים זניח שלא שווה סיכון)

http://www.overclock.net/amd-ati/909086-6950-shaders-unlocked-vs-full-unlocked.html

לצרוב ביוס של 6970 לא מומלץ בגלל ספסיפיקציות שונות של מתח\תזמוני זכרונות, למשל אותו אחד חווה אי יציבות \ GSOD ^

כפתור הקסם של הביוס הכפול לא תמיד פותר הכל, אם למשל ביססת רכישה על מוד שלא צלח, או אם כבר נגרם נזק לכרטיס.

לדעתי לא כדאי לקפוץ על הפיתוי מבלי לחקור ולהכיר בהשלכות אפשריות, זה בלי להתייחס לשאר טיעונים שהוזכרו קודם. אבל אני לא לגמרי שולל -

בוא תמליץ על דגם ספציפי שידוע כנפתח ושעולה 200ש"ח פחות מ-570... כי שמעתי שלא פשוט למצוא אותם ושהם לא כאלה זולים.

(וכדי שפותח הדיון לא ירכוש בטעות אחד שלא יכול להפתח מראש)

פורסם
  • מחבר

מצאתי כרטיס Reference של Gigabyte ב-250 ש"ח פחות, בעל Dual-BIOS.

מלאכת צריבת ה-BIOS וה-OC (האופציונלי) לא מסובכת, אני רק מקווה שהכרטיס אכן בר-פתיחה ושאני לא אכנס לסטטיסטיקה :P

פורסם

לחסוך כמעט שליש מהמחיר אם לקחת את ה6950...

פורסם

לא שאני רוצה להתרברב או משהו אבל הצריבת ביוס של 6970 לכרטיס 6950 היא משהו שכל מישהו עם הבנה בסיסית במחשבים יכול להסתדר איתה זה לוקח בדיוק 5 דקות ואם משהו קורה הכרטיס לא נדפק ואפשר לחזור לביוס המקורי בהחלפת סוויץ' קטנה... אז בטח ובטח שהיתרון פה ל-6950 שיכול להפתח ל-6970 ולתת ביצועים שווים ל-580.

פורסם

אין כאן נושא של התרברובת בתקציב.

ולבצע OC "תמיד אפשר" אבל בשביל 200 ש"ח נראה לי חסר משמעות.

המעבד שלי בOC אבל הכרטיס נראה לי מיותר.

קניתי

‎HD 6970 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI 2xMini DP PCI-E‎

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים