עבור לתוכן

השוטר הכי דפקט בעולם ? :X

Featured Replies

פורסם
  • תגובות 40
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כ"כ בזבוז זמן

פורסם

גיבור.... גיבור..., אבל שילם את הדוח כמו גדול...

אבל יפה האומץ להתפלצף על השוטר..

ואם אני הייתי השוטר הזה הייתי מגיש לו גם דוח על העלבת עובד ציבור, ודוח על העלבת עובד ציבור יכול להיות בסכום של 500-750 שקל

והשופט היה מקבל את שני הדוחות ללא ויכוח..

פורסם
  • מחבר

מה רע בלהתפלצף על שוטר ?

הרשת מלאה בשוטרים שעושים מה שבזין שלהם... הסרטון הספציפי מראה רק שמדובר בשוטר לא חכם במיוחד, אבל כל הצילומים האלה התחילו מסיבות אחרות לגמרי...

ברגע ששוטר ידבר איתך / איתי בכבוד הוא יקבל כבוד... החבורה של אפסים האלה חייבים להבין שהם לא מעל אף אחד ולא יכולים לעשות מה שהם רוצים...

פורסם

מה רע בלהתפלצף על שוטר ?

הרשת מלאה בשוטרים שעושים מה שבזין שלהם... הסרטון הספציפי מראה רק שמדובר בשוטר לא חכם במיוחד, אבל כל הצילומים האלה התחילו מסיבות אחרות לגמרי...

ברגע ששוטר ידבר איתך / איתי בכבוד הוא יקבל כבוד... החבורה של אפסים האלה חייבים להבין שהם לא מעל אף אחד ולא יכולים לעשות מה שהם רוצים...

:hizuk: כן כבר ראינו כמה וכמה דוגמאות קודם לכן ..

פורסם

דפקט?!?!

מה דפקט בו?! כל הכבוד על הצורה בה הוא התמודד עם הבן אדם הזה!!!

השוטר הזה עשה את התפקיד שלו ובסופו של דבר התפקיד הזה חשוב. כן, חלק קטן ממנו זה גם "זוטות" כגון חגורת בטיחות. בכל פעם שיש תקרית רצינית מצפים מהמשטרה לנסים ונפלאות (וזה בסדר, זה התפקיד שלהם). אך גם צריך להביא להם כבוד בסיסי. אם האדם ממוצא רוסי בסרטון לא חגר חגורה - לגיטימי לחלוטין שהשוטר יביא לו דו"ח. למה לא? כל אחד הופך להיות "מסכן" גדול ברגע שהשוטר נתקל בו.

השוטר הזה הוא גם בן אדם, אדם שתפקידו הוא לשמור על המדינה הזאת ועל החוק בה (ועבור שכר לא גדול במיוחד). זה לא במקום להעליב אותו ולטעון שהוא לא-אינטליגנט. צריך לזכור שזה דבר לא קל לשמור על קור-רוח ברגע שהתפקיד שלך הוא בעצם לאכוף חוק. חוק שאנשים רבים שואפים להפר ומתייחסים אליך בזלזול. השוטר פה שמר על קור רוח סביר. מי שלא נהג פה בדרך ארץ זה אך ורק הנהג. האם יש שוטרים שהם לא בסדר? כן. אז מה?!!?!? זה תירוץ להתנהג ככה? גועל נפש פשוט.

אני מקווה שהשוטר הזה הגיש נגדו תלונה\תביעה. ישראלי מגעיל וחצוף.

פורסם

אני מקווה שהשוטר הזה הגיש נגדו תלונה\תביעה. ישראלי מגעיל וחצוף.

1+

פורסם

איכס, ראיתי את זה עוד פעם ופשוט נגעלתי. זה זוועה. הבן אדם הזה דוחה. לא הבנתי למה הוא חושב שזכותו לרדת על האינטליגנציה של השוטר, הוא בעצמו לא בדיוק מבריק.

"אני אתבע אותך אצל נוטריון". WTF? :lol:

"סה"כ שאלתי שאלה תמימה". נו באמת. :bash:

אחרי הצפיה השניה אני עוד אוסיף ואומר שאני אפילו גאה במשטרת ישראל על ההתמודדות עם חלאת האדם הזאת. הסרטון הזה לא רק שלא מעליב את השוטר, אלא משבח אותו.

פורסם

אני במקום השופט מביא לו גם שלילה.. בנאדם עם יחס כזה למשטרה נותן פי 2 יחס חרא לתנועה אני בטוח בזה.

חגורה זה דבר חשוב וכל אלה שמזלזלים בזה מזלזלים בחוק ובחיים שלהם.

פורסם

אני במקום השופט מביא לו גם שלילה.. בנאדם עם יחס כזה למשטרה נותן פי 2 יחס חרא לתנועה אני בטוח בזה.

חגורה זה דבר חשוב וכל אלה שמזלזלים בזה מזלזלים בחוק ובחיים שלהם.

אם רק החיים שלו היו בסיכון, למי אכפת? הבעיה שאנשים כאלה מסכנים את כולם בכביש.

פורסם

בזה שהוא לא חגור הוא מסכן בעיקר את עצמו.

פורסם

תחשבו כמה פעמיים ביום השוטר הזה מתמודד ככה, זה לא פשוט..... - - כל אדם מפיל עליו את סיפור "חייו" ומשגע אותו.

פורסם

יש שוטרים אדירים כמוהו בארץ ויש גם שוטרים רעים :bash:

מה עושים עם זה?

פורסם

מה רע בלהתפלצף על שוטר ?

בסדר. דבר ככה עם שוטר בארצות הברית. אתה תחטוף אלה בבטן, גז בעיניים, יגררו אותך בשיער לניידת ויהפכו אותך לזונה של כושים בתא מעצר. דבר בכבוד... חוצפן. לא פלא שככה נראת המדינה שלנו. באיטליה אמא שלי צילמה בניין יפה. פתאום משום מקום קפצו עלינו גורילות, חטפו לאמא שלי את המצלמה (מצלמה מקצועית של קנון) וכמעט דפקו לנו מכות. רק אחרי שהצגנו דרכונים ומחקנו את התמונות מהמצלמה (וכן, הם בדקו) שחררו אותנו. מסתבר שהבניין היה תחנת משטרה.

אני לא אומר שכל השוטרים צדיקים כי הם ממש לא, אבל די כבר עם הגישה הדוחה הזאת "כבוד". כן, השוטר מעליך. כן, שוטר נציג של הזרוע המבצעת ואתה אף אחד. ככה זה.

פורסם
  • מחבר

אז לי זה לא מתאים... שוטר לא מעליי... שומעים על שוטרים שמרימים ידיים... אתה בסדר גם עם זה ? נשאיר את הידיים בכיסים ? לא נראה לי...

ואני חוצפן ? צודק... אפילו הרבה יותר מיזה... אני מבין את העבודה של השוטרים וכמה היא חשובה, אבל עם כל זה, אני לא יסכים לא להם, ולא לאף אחד אחר לדבר איתי בזילזול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים