עבור לתוכן

כרטיס מסך- AMD HD 6850

Featured Replies

פורסם

אם אני לא טועה הוא לא צריך ל-Windows 7 הוא צריך ל-XP

• תגובות 45
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 במקום ה z68 ואז לקחת גגם את הכרטיס מסך הזה במקום:Gigabyte Radeon HD 6870 1024MB או את זה:Sapphire AMD HD 6870

או שבכלל כדאי לי לקחת כרטיס מסך של NVIDIA .......תודה לעונים...וסליחה על החפירה... smiley.gif

פורסם

זה לא משנה מה היצרנית של הכרטיס 6870 הוא 6870 בכל יצרנית אלא אם כן צוינו שינויים אחרים כמו OC.

בקשר ללוחות אם אתה יכול לשאול בפורום המתאים.

פורסם

תיראה Z68 זה H67 ו-P67 ביחד אז ה-Z68 יותר טוב. עם אתה מדבר על הלוח בפרט אז תישאל בפורום:"מעבדים, לוחות-אם וזכרונות".

פורסם
  • מחבר

לא...השאלה שלי היא האם עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה Gigabyte Radeon HD 6870 1024MB במקום הכרטיס הזה AMD HD 6850 או שאין הבדל בגלל הרזולוציה של המסך שלי?

נ.ב ה6850 הוא עם oc

פורסם

קודם שאלת:

לקחת גגם את הכרטיס מסך הזה במקום:Gigabyte Radeon HD 6870 1024MB או את זה:Sapphire AMD HD 6870

ועכשיו אתה שואל:

לא...השאלה שלי היא האם עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה Gigabyte Radeon HD 6870 1024MB במקום הכרטיס הזה AMD HD 6850 או שאין הבדל בגלל הרזולוציה של המסך שלי?

נ.ב ה6850 הוא עם oc

:nixweiss:

1.אתה יכול לקחת 6850 והוא יספיק לרזולוציה של 1680X1050 וOC כמובן משפר את הביצועים

2. היצרנית של הכרטיס לא משנה,חוץ מגרסאות OC וגופי קירור משופרים.

מקווה שעכשיו הכל ברור :)

פורסם
  • מחבר

תודה הכל ברור ויש לי עוד שאלה אחת אחרונה

האם הכרטיס מסך הזה 6850 יהיה טוב למשחקים האלה ולא יעשה איתם בעיות?

GTA IV, call of duty NFS, BATTELFIELD, Crysis 2

פורסם

ברזולוציה שלך כן.

פורסם
  • מחבר

תודה! :).....מישהו אמר לי שכדאי לקחת כרטיס מסך של nvidia כי הם יותר טוב וכי הכרטיסים של amd עושים בעיות משהו בדרייברים נראה לי..זה נכון?

פורסם

לא. לכל אחד יש את הבעיות שלו, לא הדריוור שנוידיה או ATI מושלמים.

אתה יכול להסתכל בבאנצ'מרקים ולהחליט בעצמך מה יותר טוב, אנחנו יכולים רק להמליץ לך או לכוון אותך לכיוון מסויים אבל לא נכריח אותך לבחור בחברה כזאת או אחרת.

פורסם

תלך על מה שמתאים לך מבחינת התקציב, עם אתה רוצה אתה יכול לשנות(לקחת כרטיס של NVIDIA) אבל לא היה הרבה הבדל גם אין כל כך שינוי בין החברות הן די קרובות אחת לשנייה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם וגמר חתימה טובה :))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים