עבור לתוכן

מחפש נתב חזק ועמיד. תקציב: 350 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, הנתב שלי מתחיל לעשות לי בלאגנים, ברצוני לרכוש אחד חדש.

כמו שראיתם, התקציב הוא 350 ש"ח.

אני רוצה שיהיה עמיד להרבה חיבורים בו זמנית, אני מריץ שרתים על המחשב, שיתמוך במהירות גבוהה.

שיתמוך בתקן N, ואם אפשר אז גם DD-WRT.

והכי חשוב, שלא יהיה מסובך לפתוח בו פורטים.

שהשירות של היבואן יהיה אמין וטוב.

הבנתי שהנתב הזה הוא טוב:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597872

המחיר קצת יקר, אבל אם זה נתב שישרת אותי נאמנה לזמן ממושך ואני אהיה מרוצה מהקניה, אני מוכן לרכוש אותו.

ד"א, מחוברים אצלינו תמיד הרבה מחשבים בWI-FI, אז צריך שלא תהיה לנתב בעיה עם זה. אנחנו מורידים המון קבצים גדולים, לפעמים גם בכמה מחשבים בו זמנית. מחוברים גם 3 מחשבים בצורה קווית.

אם אני צריך להוסיף עוד מיידע (עוד מיידע לגבי צרכים) תגידו לי.

תודה לעוזרים :)

עריכה: אני צריך שתהיה לנתב כניסת USB בכדי שאני אוכל לשתף כונן קשיח בFTP...

פורסם
  • מחבר

אני אשמח מאוד אם מישהו יפנה כמה דקות מהחיים ויעזור לי, תודה :)

פורסם

מה אגיד לך. אם תקרא ביקורות משתמשים באמאזון יש שיתנו 5 stars עליו (הD-link) ויש שיתנו 1. יש כאלה שעבד להם יופי, יש מקטרגים.

הייתי אומר לך TP-LINK 1043 אבל שוב אני לא רוצה לקחת אחריות כי זה אותו סיפור. תבחר אחד משניהם, זה רולטה אין מה לעשות

פורסם
  • מחבר

לא, אם לחברה הזו יש בעיות מסויימות, אני לא אקנה מוצר שלה.

יש עוד הרבה חברות בשוק, אפשר להמליץ לי על משהו אחר.

תודה :)

פורסם

כחברה גם DLINK וגם TP-LINK חברות טובות מאוד.. זה לא שיש יותר מידי מבחר אגב (לפחות בקניה בישראל).

לLinksys יש נתבים מעולים. תחפש משהו שלהם שמתאים לך, לרוב אין יציאת USB אז תוודא שקיימת במפרט

על כל נתב אתה תקרא ביקורות רעות וטובות, זה רולטה ותלוי גם בגרסת חומרה ומזל.

על EDIMAX לא הייתי הולך כי הם לא טורחים לעדכן דרייברים וקושחות יותר מידי.

לי אישית יש ניסיון מעולה עם TP LINK 941ND אבל אין לו יציאת USB כמו שאתה רוצה. הדגם 1043 של TP-LINK אמור להיות יותר טוב אבל בפועל יש הרבה שמתלוננים על ניתוקים עם חיבור חייגן, בביקורות. אבל אולי הם לא עדכנו לfirmware עכשווי, גם יכול להיות.

פורסם
  • מחבר

יש לי אייפי פרטי, אני לא מתחבר עם חייגן.

שורה תחתונה, TP-LINK 1043, אמור לענות על הצרכים שלי ?

אני אומר שוב, יש לי 2 שרתים בבית, שמחוברים אלייהם הרבה משתמשים בו זמנית, זה לא יהווה בעיה ?

פורסם

אם אתה מתחבר בלי חייגן הייתי הולך על TP-LINK 1043, יש לו גם יציאת USB כמו שאתה רוצה. העובדה שמחוברים אליו הרבה משתמשים לא אמורה להיות בעיה..

למרות שD-link כביכול נחשבת חברה טובה, אף ביקורת לא ממש מהללת אף דגם שלהם- לפחות לא דגם במחיר תחרותי. לי יש ניסיון לא מזהיר עם שני כרטיסי רשת שלהם.

פורסם
  • מחבר

הוא תומך בDD-WRT ?

פורסם

תסתכל על הת'רד החדש עם הכותרת TPLINK 1043

נראה שכן

פורסם
  • מחבר

כן, הוא תומך.

תודה רבה, אני אלך עליו :)

פורסם

בארץ לדעתי הם הפכו מוכרים רק בגלל שהם הראשונים להציע מוצרי 450Mbps (לא רלוונטי לטווח המחירים שלך).

סתכל כאן http://www.amazon.com/TRENDnet-Wireless-Gigabit-Router-TEW-639GR/dp/B001P9XHHI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1318094718&sr=8-1

חלק מרוצים, חלק לא. אני לא מבין מה מרשים במפרט שלו לעומת הTP-LINK, בפרט שרצית יציאת USB שאין לtrendnet

פורסם

לי יש את ה1043ND כבר חצי שנה והוא יציב כמו סלע, כולל עומס של שיתוף קבצים ממספר מחשבים.

פורסם

גם לי

פורסם
  • מחבר

חחח בסוף (משום-מה) אבא שלי החליט שהוא מזמין ראוטר בלי להגיד לי.

הוא הזמין את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762751

D-Link DIR685

הוא התלהב מכל הגימיקים שלו :)

עכשיו אנחנו צריכים להתמודד :D

מה אתם אומרים עליו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים