פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים אני כרגע עובד עם GIGABYTE 580, בגרסת הרפרס. אני לא מצליח לשים יד על מחיר אטרקטיבי יותר מהZOTAC של KSP ע"פ הצורה שלו, הוא נראה גם עם רפרנס PCB (מודל ZT-50101-10P ). המטרה היא באחידות הכרטיסים - תדרים זהים / דומים, ובלוקים אחידים לקירור המים. לא הצלחתי למצוא מידע על שילוב ה2. יש מישהו שיוכל לשפוך אור על הנושא?
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים (לתשומת ליבך, ה-ZOTAC ב-KSP נותן אחריות לשנתיים, לא 3)בעקרון אם אתה מוודא שהבלוקים לקירור מים מתאימים ל-2 הכרטיסים (כנראה שיתאימו), לא צריכה להיות בעייה מבחינת שילוב ייצרניות ב-SLI.את הקלוקים אפשר להתאים דרך תוכנה (למשל MSI AB) או בצריבת ביוס (בעזרת nibitor אתה שומר את הביוס של אחד הכרטיסים ועורך אותולהתאמת התדרים - אחר כך צורב עם nvflash למשל)
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים מחבר תודה על ההתייחסותלעניין האחריות, אני מודע לכך, ולכן התקופה הקצרה מגולמת במחיר זול יותראולי שווה לבדוק אם היצרן נותן 3 שנים ואז לממש דרכו ישירות rmaלגבי הקלוקים, סביר להניח שאני יעלה אותם, וגם אם יהיו הפרשים בסטוק, הם יהיו זהים לאחר ההמהרההעניין שאין לי כוח להתעסק עם צריבות ביוס עקב חוסר תאימות שלהםמבחינת הpcb מדובר בגרסת רפרנס, כך שהבלוקים יתאימו בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.