עבור לתוכן

קניית טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לקנות טלוויזיה, והדברים שחשובים לי הם...

FULL HD, זמן תגובה מהיר (לחבר את הלפטופ לצורך משחקים, כדי שהתמונה לא תקרטע..), בעבר חיברתי את הלפטופ לטלוויזיה LED, שיחקתי פרו אבולושן והתמונה לא רצה כל כך חלק אלא היו קירטועים קלים... ואחריות, בסכום הגיוני (עד גג 5000 ש"ח...)

המרחק מהספה אצלנו לקיר הוא בערך 2 מטר, הבנתי שזה חשוב לגבי הגודל...

אם מישהו מכיר דגמים ספציפיים ומרוצה מאד, אני אשמח לדעת, כמובן גם המלצות איפה לקנות.

המון תודה מראש

פורסם

הקרטועים יכולים לנבוע מזה שאתה מחבר לאפטופ עם כרטיס מסך חלש לטלוויזיה ברזולוציה של FHD.

למרחק של 2 מטר עם אינפוט לאג נמוך אתה צריך אחת מהטלוויזיות הבאות:

סמסונג 40 אינטש C530 עם פאנל S-PVA או סמסונג D550 עם פאנל S-PVA (מהדגמים האלו בייבוא רשמי של סמליין הטלוויזיות שראיתי באו עם S-PVA). ניתן להשיג ברשת א.ל.מ (לא לשכוח להתווכח על המחיר :))

ככה מוודאים פאנל S-PVA:

Version sticker on the back or side of TV can read as follows:

Version "A" panels: AC01, AC02, AC03, AC04, AA01, AA02, AA03, AA04 and BA01 all come from AU Optronics.

Version "S" panels: SQ01, SQ02, SQ03, SQ04, SS01, SS02, SS03, SS04 and SX03 are made by Samsung.

Version "C" panels: CN01, CN02, BN01 and BN02 stand for CMO.

ב 37" אינטש אין סיכוי לפאנל S-PVA של סמסונג כי אינם מייצרים אותו בגודל הזה.

או LD LD460 37/42 עם פאנל IPS (אלו שבאו מייבוא רשמי של ח.י. עד היום היו עם IPS):

על הארגז של הטלוויזיה יש מדבקה גדולה. כתוב שם בגדול את הדגם ומתחת יש כמה ברקודים. מעל הברקוד העליון השמאלי אתה תראה משהו בסגנון של

42LD460-TA.AMFWLH

ה W שסימנתי באדום זה מה שחשוב. אם במקום ה W אתה רואה למשל L זה אומר פאנל MVA של AUO שפחות טוב. (עקרונית גם Y, Z ו I זה IPS).

פורסם

סביבות ה-40" יתאימו לך בול. באשר לזמן תגובה נמוך ו-input lag נמוך, יש לציין את ה-LG ld460 וה-Samsung C530.

שניהם יכנסו בקלות לתקציב שלך ואפילו מסכים גדולים יותר.

טלויזיות חדשות כוללות יותר מעבדי תמונה, תלת מימד, 120HZ וכולי מה שמשפיע ישירות על ה-input lag שאם הוא גבוה מדי זה יהיה פשוט

לא טוב לגיימינג.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברים

ה' יברך אתכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים