פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים אני מריץ סרט 720 בלי כתוביות והוא רץ סבבהואז אני מריץ את אותו הסרט עם כתוביות בפורמט של אתר Sratim בפורמט IDX ו SUBואז הסרט מקרתעאני מריץ את זה עם התוכנות המקובלות להרצת הכתוביות האלה, MPC או KMPlayerובשתיהן זה מקרתע. אני גם מכבה את הטורנט והמסנג'ר ועדיין זה מקרתעיש מצב שאני צריך להוסיף זכרון? יש לי סטיק אחד של 2 ג'יגה
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים ישנה תוכנה שנקראת MEDIA PLAYER CLASSIC HOME CINEMA, תעשה חיפוש בגוגל ותוריד אותה, גרור את הסרט ולארח מכן גרור את הכתובית, הבעיה משתחזרת?איזה מעבד יש לך? איזה כרטיס מסך?
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים תשתמש בנגן BSPLAYERואני ממליץ על חבילת המקודדים של http://www.cccp-project.net/
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים תמחק הכל כמו שתריך ותתקין מחדש כולל חבילת קודקים ואם זה לא עובד תתקשר למפיק של הסרט ותגיד לו שהורדת ואתה לא יכול לראות עם תרגום
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר הינה תשובותאני מתשמש בתוכנה שציינתם, ה HOME CINEMAושאר המפרט שלי הוא:מעבד 6300 1.86GHz 1.86GHzזכרון של 2 ג'יגהוהכרטיס מסך שלי:Gforce 7300המחשב לא חדש בכלל אבל בכל זאת, סרטי 720 עם קבצי תרגום Srt הוא מריץ כמו שצריך
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר לא מחקתי עדיין כי בגדול אין לי דברים מיותריםאפשר בבקשה שתגיד לי מה אתה ממליץ? אני רוצה לדעת מה להתקין לפני שאני מוחק הכל ונתקע בלי כלום ושוב פעם מתקין את אותם דבריםכרגע יש לי במחשבחבילת קודקים של קזהה 6.2.0, חבילת CCCP,KMPlayer המדיה פלייר קלאסיק מגיע יחד עם החבילה של קזההסך הכל לא יותר מידי מותקןמה להוריד אחרי ההסרות?
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים אני אחזור על מה שאמרתי אבל אני אחדד: תשתמש בנגן BSPLAYER ואני ממליץ על חבילת המקודדים של http://www.cccp-project.net/ 1. מקודדים: הסר את כל חבילות המקודדים ורק אז תתקין את CCCP (אגב, חבילה מאוד מומלצת מכיוון שאפשר לשלוט על סוגי המקודדים הפועלים ללא הסרה של החבילה עצמה) ואז תפעיל מחדש את המחשב (על כל מקרה) 2. נגן: הסר את נגן BS.PLAYER ולאחר מכן מחק את התיקייה שלו ואז תתקין אותו מחדש אבל ללא הורדת מקודדים פנימיים של הנגן, פשוט דלג על השלב הזה בהצלחה ותעדכן אותנו... ------------------------------ אני ממליץ על הנגנים: SPLASH PRO אכן תומכת באופן מופלא בהאצת חומרה אבל לא נראה לי שהכתוביות שהוא רוצה יעלו לו לכן המלצתי על BSPLAYER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.