עבור לתוכן

בעית אינטרנט - כל כמה דקות מראה לי No Internet Access

Featured Replies

פורסם

אהלן.

כבר השתגעתי מהמצב הזה..

אני מחוברת באלחוטי לאינטרנט שלנו וכל כמה דקות של גלישה אני מקבלת על הסימן של הקליטה בצד ימין משולש צהוב וכתוב לי No internet access.

אלה הדברים שניסיתי לעשות:

להחליף מתאם אלחוטי (היה לי USB ועכשיו פיזי במחשב של TPLINK)

להחליף נתב בבזק

לשחק עם ההגדרות של ה-TCP/IP (לתת לו לקבל IP אוטומטית, להגדיר IP ידנית... כל האפשרויות שם)

אה שכחתי לציין שחבר שלי גולש כשהוא מחובר פיזית לנתב ואין לו בעיות בכלל...

יש לכם עוד רעיונות בשבילי? :nixweiss:

פורסם

ולמרות הסימן את לא יכולה לגלוש?

ואם זה עדיין המצב (שאת לא גולשת) תנסי לעדכן את הדרייבר של המתאם.

ולפני כן לא היו לך בעיות כאלו? או שזה חדש...

תנסי גם להוריד את הסיסמא במידה ויש לך (בראוטר) ולנסות להתחבר ללא סיסמא

פורסם

היי shogi,

כדי לפתור את התקלה, נסי תחילה לשנות ערוץ בממשק הראוטר.

במידה ולא עוזר, שני את שם הרשת האלחוטית SSID ונסי להתחבר מחדש.

בנוסף, בדקי שאינך יוצא מתווך הקליטה של הראוטר, ושאין גורמים סביבתיים שיכולים להפריע, כגון: קירות בטון, מכשירים אלחוטיים כלשהם, מיקרוגל וכו'.

ליאור

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל מה שהצעתם וזה עדיין קורה.

אני רק רוצה להבהיר שאני וחבר שלי נמצאים עם שני המחשבים שלנו במרחק של מטר וחצי אחד מהשני כך שזו לא בעיית קליטה

פורסם

וכשאת רוצה להתחבר לראוטרים אחרים, יש בעיות?

פורסם

אה שכחתי לציין שחבר שלי גולש כשהוא מחובר פיזית לנתב ואין לו בעיות בכלל...

אז אין בעיה בראוטר. הבעיה בקישוריות האלחוטית, ותאמיני או לא גם להיות במרחק נגיעה מהראוטר לא תמיד מספק רשת יציבה אם הראוטר גרוע ו\או שיש הרבה רשתות אחרות בסביבה.

להחליף מתאם אלחוטי (היה לי USB ועכשיו פיזי במחשב של TPLINK)

החמרת את הבעיה, כרטיס מקובע הוא לא נייד וממש לא יותר חזק מכרטיס USB. ניידות של כרטיס רשת אחלוטי חשובה כי יש לפעמים יש רק כיוון אחד שקולט טוב, כשהכרטיס מקובע את לא יכולה למצוא אותו. אבל בואי נבדוק אם זאת בכלל הבעיה:

א. תלחצי start->run

ותקלידי ping 192.168.1.1 -t

מה המספרים (בms) שאת מקבלת? הם אמורים להיות נמוכים מ5ms

ב. בלי קשר, מה הראוטר שלך? חברה ודגם. לפעמים עדכון קושחה (firmware) משפר גם ביצועי שידור

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו - גם בראוטרים אחרים יש בעיות... כמו שאמרתי החלפתי כבר ראוטר כי חשבנו שזאת הבעיה ועדיין היא חוזרת על עצמה.

יוגב, עשיתי מה שביקשת רק ל-10.0.0.138 כי יש לי ראוטר של SIEMENS ואלה התוצאות:

MIN - 5

MAX -22

ממוצע 10 ms

חבר שלי עשה אצלו וכל התוצאות יצאו 1ms...

הראוטר שלי הוא של סימנס כמו שאמרתי דגם sl2-141

יש גם באמת הרבה רשתות אלחוטיות שהמתאם מזהה... אם זאת הבעיה איך אני מתגברת עליה?

פורסם

א. ברור שחבר שלך מקבל רק 1ms - הוא הרי מחובר קווית.

ב. הפינגים שלך לא טובים, עכשיו אנחנו יודעים מה הבעיה - קליטה לא טובה. הדרכים להתמודד עם הבעיה היא:

1. דבר ראשון לעדכן firmware (קושחה) של הראוטר שלכם. סיכוי לא גדול שזה יפתור את הבעיה אבל לפעמים כן, וחוץ מזה שכל שאר הפתרונות עולים כסף. תורידי מכאן:

http://www.bezeq.co.il/support/Pages/toalhuti.aspx

את העדכון לראוטר של סימנס מבזק. אגב, אם גם זה לא יעזור ואת ממילא שוקלת להחליף ראוטר- שווה לנסות גירסה עוד יותר חדשה משל בזק:

http://download.modem-help.co.uk/mfcs-S/Siemens/SL2-141-I/Firmware/r3-63m/cfe-sl2141i-ew1-v363m-b2pb022l.zip.php

אך אם את מתקינה את הגרסה הזו תשמרי לפני כן (או תרשמי על דף) את כל ההגדרות הישנות, כי firmware מקורי מקונפג קצת שונה משל בזק אז יתכן ויהיו שדות שתצטרכי לשנות. אם את לא יודעת לעדכן firmware הנה מדריך של בזק לנתב שלך:

http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/Siemens.firmware.upgrade.pdf

* הראוטר הזה מאוד ישן, יצא ב2006 אם לא לפני. אני בספק אם הוא תומך בתקן N (כלומר גם אם הכרטיס רשת שלך חזק זה לא יעזור במיוחד), ויש לו רק אנטנה אחת. אין מה לעשות, בזק לא מביאים ראוטרים חזקים ומי שיש לו בעיות צריך לקנות בעצמו.

2. להחליף לראוטר נורמלי עם 3 אנטנות, טכנולוגיית MIMO לכיסוי נקודות מתות ושיפור קליטה עובדת אופטימלית עם 3 אנטנות ומניסיון זה שיפור עצום לעומת 2, בטח 1 כמו שיש לך כיום. למשל הראוטר TP-LINK 941ND שעולה בסביבות 230 ש"ח.

3. להחליף לכרטיס רשת USB חזק. אבל כשנגיע לגשר נחצה, אני מאמין שהחלפת ראוטר תספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים