פורסם 2011 באוקטובר 313 שנים השאלה מוצגת בפורום זה כי נראה לי שאאוטלוק הינו חלק אינטגרלי ממערכת חלונות.זה היה כ"כ קל בגירסת 2003, אולם בגירסת 2007 איני מצליח למצוא היכן ניתן לצפות בהדר של מייל נכנס כדי לראות את כתובת ה- IP של השולח. מי יודע איך עושים, פליז?
פורסם 2011 באוקטובר 313 שנים Outlook חלק ממערכת ההפעלה? ממתי?חיפוש של 5 שניות בגוגל עם הטקסט "see e-mail header outlook 2007" הביא אותי לפה. אני מקווה שאתה גם מבין מה ה header הזה מכיל ואיך לקרוא אותו...מועבר לתוכנה.
פורסם 2011 באוקטובר 313 שנים מחבר תודה בעד הגוגל גם אני חיפשתי לפני ששאלתי. מצ"ב החלון של המייל עם שדה OPTIONS. וזו הבעיה. עדכון: הצלחתי למצוא את ה- dialogue box launcher המיסתורי... זהו הריבוע הקטנצ'יק עם החץ הקטן שנמצאים בצד ימין באותה שורה בה כתוב OPTIONS [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.