פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים אהלן חבר'ה מה קורה? יש לי מחשב נייח בחדר, שמחובר לראוטר עם כבל רשת. בסלון יש מחשב נייד (Dell inspiron 1525). בדרך כלל הייתי מתחבר ישירות אל הרשת האלחוטית אוטומטית או בוחר אותה מתוך הרשימה. לפני יומיים המחשב הפסיק למצוא את הרשת שלי ברשימה. ניסיתי לנתק את הראוטר ולחבר אותו שוב, למחוק את הרשת ולהתקין אותה מחדש במחשב הנייד אבל זה לא עזר. המחשב מוצא רשתות אחרות פשוט הפסיק למצוא את הרשת הביתית שלי. למישהו יש מושג למה זה קרה?? תודה לעוזרים.
פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים מחבר הרשת שלך ניתנת לגילוי? (הראוטר משדר SSID ?)לפי מה שאני רואה בהגדרות בלוח בקרה, כן.יש אפשרות לבדוק את זה דרך הדף של הראוטר באינטרנט?
פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים אני לא יודע באיזה שפה הוינדוס שלך, אבל יש אפשרות של הוספת רשת מועדפת גם אם היא לא בטווח.זה נמצא פה:Control Panel\Network and Internet\Manage Wireless Networksלא יודע אם הוינדוס שלך בעברית או באנגלית. אני מקווה שתסתדריש שם כפתור של הוספה.. תנסה להכניס את הפרטים של הרשת שלך ותסמן בV את האפשרות האחרונה.. בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.