עבור לתוכן

המחשב מתכבה לבד

Featured Replies

פורסם

שלום

המחשב מתכבה פתאום באמצע העבודה כבר כמה ימים. אחרי הכיבוי אני מנסה להדליק שוב ואז המחשב נדלק לכמה שניות ומתכבה שוב. אם אני חוזר על הפעולה כמה פעמים המחשב כבר לא נדלק בכלל ומתחיל להיות הבהוב של נורת הדלקת המחשב.

כדי להפעיל את המחשב שוב יש להוציא אותו מהחשמל ולהמתין איזה רבע שעה (אם מחכים פחות המחשב אומנם נדלק אך נכבה מיידית כעבור כמה שניות).

הטמפרטורה של המעבד תקינה. מחיפש בפורום הבנתי שזו יכולה להיות בעיה של ספק כוח. בדקתי את החיבור של ספק הכוח ללוח אם וראיתי שהפינים שם נראים בחלקם מושחרים (כמו שקע חשמל שרוף כזה).

לפני שאני קונה ספק חדש רציתי לדעת האם יכולה להיות סיבה אחרת לתופעה.

תודה

פורסם

...בדקתי את החיבור של ספק הכוח ללוח אם וראיתי שהפינים שם נראים בחלקם מושחרים (כמו שקע חשמל שרוף כזה)....

ולכן זה גם יכול להיות לוח שמקצר

פורסם

אני לא יודע אם זה אפשרי פיסית תנסה איכשהו אם קיסם אוזניים ואלכוהול לנקות את מה שהשחיר שם.. וכשאתה מחבר חזרה תהדק את זה טוב טוב שיהיה מגע טוב..

פורסם

חוץ מספק כח הבעיה יכולה להיות גם בלוח אם

פורסם

תנסה להשיג ספק כוח אחר ולבדוק אם הבעיה נעלמת , אם לא אז אולי באמת הבעיה היא אכן בלוח אם שהוא מקצר איפשהו

פורסם
  • מחבר

בעיה נוספת ששמתי לב אליה זה שהעכבר לא עובד כשמדליקים את המחשב, אלא אם אני מוציא אותו מה-USB ומכניס שוב.

האם זה יכול לרמוז לגבי מהות הבעיה - לוח אם\ספק?

ותודה לכל העונים

פורסם
בעיה נוספת ששמתי לב אליה זה שהעכבר לא עובד כשמדליקים את המחשב

זאת יכולה להיות גם תקלה של ספק וגם של לוח אם

פורסם
  • מחבר

טוב, החלטתי לקנות ספק כי אין לי איך להשיג כרגע ספק לבדיקה.

כרגע הספק שלי הוא 350W. מאז שקניתי את המחשב הוספתי לו הארד דיסק פנימי ועוד אחד חיצוני. האם כדאי לי לקנות ספק עם הספק גדול יותר?

פורסם

טוב, החלטתי לקנות ספק כי אין לי איך להשיג כרגע ספק לבדיקה.

כרגע הספק שלי הוא 350W. מאז שקניתי את המחשב הוספתי לו הארד דיסק פנימי ועוד אחד חיצוני. האם כדאי לי לקנות ספק עם הספק גדול יותר?

בשביל לדעת איזה ספק צריך תכתוב את המפרט שלך. אבל אין לך עוד מחשב או איזה חבר להשאיל מימנו.

פורסם

הייתה לי בעיה כמו שלך

אומנם לא היו פינים מושחרים אבל אותו אופי.

אני ראיתי שהספק לא באחריות אז החלטתי לפתוח אותו ולראות מה קרה.

המאוורר פשוט לא הסתובב מספיק, שימון קטן והכול חזר לעבוד כמו שצריך.

רק כשאתה פותח אותו תראה שאין סימנים חיצונים שמעידים על שרפה או קבלים מנופחים וכדומה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים.

המפרט שלי:

AMD אתלון 3000+ 64

msi k8n

512 ram

hd 80g

hd30g

external hd 2t

geforce 5200fx 128 mb

dvd- צורב

פורסם

היום אתה לא תמצא ספק של 350W , יש 450W ומעלה.

בחנות תנסה לדבר על אפשרות החזרה במקרה שהבעייה לא בספק.

פורסם
  • מחבר

בעיה חדשה צצה: הוצאתי את כבל החשמל שמחובר לסידי כדי לבדוק אם ממנו באות הבעיות. התקלה המשיכה אבל אחרי שהחזרתי את הכבל, ה-CD כבר לא מופיע בביוס אבל כן בווינדוס. אחר-כך הוצאתי את כבל החשמל מאחד ההארדיסקים. לאחר ההחזרה אני מקבל הודעה של NTLDE IS MISSING ושום דבר לא עולה, וזאת למרות שווינדוס מותקן בשני ההארדיסקים.

פורסם

יכול להיות שלHD יש ג'אמפר שנמצא על מצב slave באחד ההארדיסקים?

פורסם
  • מחבר

yes

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים