פורסם 2011 באוקטובר 114 שנים שלוםהמחשב מתכבה פתאום באמצע העבודה כבר כמה ימים. אחרי הכיבוי אני מנסה להדליק שוב ואז המחשב נדלק לכמה שניות ומתכבה שוב. אם אני חוזר על הפעולה כמה פעמים המחשב כבר לא נדלק בכלל ומתחיל להיות הבהוב של נורת הדלקת המחשב. כדי להפעיל את המחשב שוב יש להוציא אותו מהחשמל ולהמתין איזה רבע שעה (אם מחכים פחות המחשב אומנם נדלק אך נכבה מיידית כעבור כמה שניות).הטמפרטורה של המעבד תקינה. מחיפש בפורום הבנתי שזו יכולה להיות בעיה של ספק כוח. בדקתי את החיבור של ספק הכוח ללוח אם וראיתי שהפינים שם נראים בחלקם מושחרים (כמו שקע חשמל שרוף כזה).לפני שאני קונה ספק חדש רציתי לדעת האם יכולה להיות סיבה אחרת לתופעה.תודה
פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים ...בדקתי את החיבור של ספק הכוח ללוח אם וראיתי שהפינים שם נראים בחלקם מושחרים (כמו שקע חשמל שרוף כזה)....ולכן זה גם יכול להיות לוח שמקצר
פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים אני לא יודע אם זה אפשרי פיסית תנסה איכשהו אם קיסם אוזניים ואלכוהול לנקות את מה שהשחיר שם.. וכשאתה מחבר חזרה תהדק את זה טוב טוב שיהיה מגע טוב..
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים תנסה להשיג ספק כוח אחר ולבדוק אם הבעיה נעלמת , אם לא אז אולי באמת הבעיה היא אכן בלוח אם שהוא מקצר איפשהו
פורסם 2011 באוקטובר 314 שנים מחבר בעיה נוספת ששמתי לב אליה זה שהעכבר לא עובד כשמדליקים את המחשב, אלא אם אני מוציא אותו מה-USB ומכניס שוב.האם זה יכול לרמוז לגבי מהות הבעיה - לוח אם\ספק?ותודה לכל העונים
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים בעיה נוספת ששמתי לב אליה זה שהעכבר לא עובד כשמדליקים את המחשבזאת יכולה להיות גם תקלה של ספק וגם של לוח אם
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר טוב, החלטתי לקנות ספק כי אין לי איך להשיג כרגע ספק לבדיקה.כרגע הספק שלי הוא 350W. מאז שקניתי את המחשב הוספתי לו הארד דיסק פנימי ועוד אחד חיצוני. האם כדאי לי לקנות ספק עם הספק גדול יותר?
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים טוב, החלטתי לקנות ספק כי אין לי איך להשיג כרגע ספק לבדיקה.כרגע הספק שלי הוא 350W. מאז שקניתי את המחשב הוספתי לו הארד דיסק פנימי ועוד אחד חיצוני. האם כדאי לי לקנות ספק עם הספק גדול יותר?בשביל לדעת איזה ספק צריך תכתוב את המפרט שלך. אבל אין לך עוד מחשב או איזה חבר להשאיל מימנו.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים הייתה לי בעיה כמו שלךאומנם לא היו פינים מושחרים אבל אותו אופי.אני ראיתי שהספק לא באחריות אז החלטתי לפתוח אותו ולראות מה קרה.המאוורר פשוט לא הסתובב מספיק, שימון קטן והכול חזר לעבוד כמו שצריך.רק כשאתה פותח אותו תראה שאין סימנים חיצונים שמעידים על שרפה או קבלים מנופחים וכדומה.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים מחבר תודה לכל העונים.המפרט שלי:AMD אתלון 3000+ 64msi k8n512 ramhd 80ghd30gexternal hd 2tgeforce 5200fx 128 mbdvd- צורב
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים היום אתה לא תמצא ספק של 350W , יש 450W ומעלה.בחנות תנסה לדבר על אפשרות החזרה במקרה שהבעייה לא בספק.
פורסם 2011 באוקטובר 514 שנים מחבר בעיה חדשה צצה: הוצאתי את כבל החשמל שמחובר לסידי כדי לבדוק אם ממנו באות הבעיות. התקלה המשיכה אבל אחרי שהחזרתי את הכבל, ה-CD כבר לא מופיע בביוס אבל כן בווינדוס. אחר-כך הוצאתי את כבל החשמל מאחד ההארדיסקים. לאחר ההחזרה אני מקבל הודעה של NTLDE IS MISSING ושום דבר לא עולה, וזאת למרות שווינדוס מותקן בשני ההארדיסקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.