פורסם 2011 באוקטובר 214 שנים Thor - סרט פעולה סביר אבל פשוט כל כך מלא קלישאות, דמויות בנאליות וצפויות ועלילה מטופשת להחריד שאפשר להגיד שהוא סרט מטומטם.מחזק, סרט מסריח ברמות.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים Total Recall - היו בו קטעים ממש משעשעים.The Butterfly Effect 2 וגם השלישי.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים Botched ראיתי ואני חושב שנהנתי לעיתים.MacGruber מצחיק בטירוף. איך שהוא כל הזמן שולף את הרדיו מהאוטו.. אני זוכר שהיה לי כזה לפני איזה 16 שנה.
פורסם 2011 באוקטובר 414 שנים אני משתדל לא לראות כל סרט שיוצא,ובאמת Thor היה פאשלה בלוח הצפייה שלי.חסר טעם, בלי שום עלילה, אפילו לא בתור סרט אקשן.סתם גבר חתיך עם קוביות ושחקנית ישראלית-לשעבר שנמסה לראות אותו.
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים Your Highnessאיזה בזבוז זמן... (וחבל כי הקאסט היה די טוב אבל הסרט מטומטם מדי)
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים Total Recall - היו בו קטעים ממש משעשעים. מה?! אתה רציני?! זה סרט מצויין.
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים היו שם גם קטעים הזויים ומטופשים. בעיקר הקטעים של המכות. שוורצנגר הרג אותי מצחוק, שהוא תלש את "הרובוט נהג" מהמונית.
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים אלימות והומור שחור זה חלק מהאופי של הסרט. זוכר שהוא זרק את ידיו של ויקטור מהמעלית ואמר "נתראה במסיבה ויקטור!" גאוני.
פורסם 2011 באוקטובר 714 שנים Total Recall - היו בו קטעים ממש משעשעים.טוטל ריקול אחד הסרטים החזקים, על מה אתה מדבר?
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים זהו? כולכם סלחתם לסמואל אל ג'קסון על "נחשים על המטוס"?אני לא סלחתי ולא שכחתי
פורסם 2011 באוקטובר 814 שנים אין על מה לסלוח.שם הסרט מסכם את כל תוכנו ומזהיר מראש שהסרט הולך להיות לא מעניין ודי דבילי.בפעם הבאה שסמואל אל ג'קסון וברוס וויליס מופיעים על הפוסטר של סרט חדש, תזכור לשכוח לראות את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.