עבור לתוכן

כרטיס מסך עבור רזולוציה 2560X1440 עד 1000 שח

Featured Replies

פורסם

אז על מה בעצם אנחנו לא מסכימים?

• תגובות 44
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז על מה בעצם אנחנו לא מסכימים?

לא אמרתי שאני לא מסכים איתך.

אבל Ego-Maniac אמר "אי אפשר שלא להסכים פה...", וזה לא נכון כמו ש-~BaRaK~ הוכיח. :P

פורסם

מה בדיוק הוא הוכיח?

פורסם

שזה אפשרי לא להסכים :)

פורסם

הבנתי. :)

פורסם

זה ש BARAK לא מסכים זה כבר משהו אחר.

אבל זה שהוא אומר שזו "עובדה" זה קצת לא נכון.

וזה עולם חופשי, תמיד אפשר לא להסכים :-*

פורסם

שאני יבין משהו, אם משחקים עם V-SYNC אז אם הFPS נופל פחות מ30 נגיד 29, אז אתה בעצם משחק כבר עם 15FPS.

ובקשר ל 15FPS גם צפרדע יסכים שזה מקוטע לו.

אני טועה?

פורסם

יש לך את כל ההסברים והפתרונות כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

אני לא טוען שום דבר כזה.

אני טוען שאי-אפשר לשים מספר מצוץ מהאצבע, ולהגיד "זה חלק וכל מה שפחות לא". זה טמטום.

הרגישות משתנה מאדם לאדם. ההשפעה של הFPS משתנה ממשחק למשחק. אתה יודע שDOOM המקורי למשל רץ על 35FPS? אף אחד, לא אז ולא היום לא התלונן ולא יתלונן שהמשחק לא חלק. חוץ מאנשים עם יכולת שכנוע עצמי גבוהה מאוד. מצד שני, יש אנשים שטוענים שרואים הבדל בין 100FPS ל120FPS. תגיד להם שזה שטויות, כי כל דבר מעל 60FPS זה חלק?

המס' לא מצוץ משום אצבע. רוב מסכי הLCD היום העובדים על 60 הרץ, וזה אומר שהמסך מציג 60 FPS. אם יש אנשים שמבחינים בהבדל בין 60 ל100 אז יש להם כנראה עין מיוחדת... פחות מזה זה כבר הופך להיות תלוי. תאורטית פחות מ60 FPS על המסך זה לא נחשב חלק ויותר FPS מזה אין הבדל בגלל אותה סיבה הנ''ל. אני בטוח שזה משתנה מאדם לאדם וממשחק למשחק, אבל אני לא יודע אם פותח הדיון שיחק בFPS החלק תיאורטית כדי לראות את ההבדל ולהחליט בעצמו מה חלק ומה לא. בFPS 60 רוב האנשים 99% לפי דעתי יגידו שהמשחק רץ חלק ואם לא אז שוב, עין מיוחדת. אני יודע שיש משחקים שלא מחייבים 60FPS קבוע כדי לשחק, ולא אמרתי שהמשחק חייב לרוץ על 60, אמרתי שזה נחשב חלק. אני בעצמי שיחקתי בכמה משחקים שעבדו על 30 FPS ועבדו יפה. לעומת זאת משחקים שהיו צריכים לעבוד על 60 ועבדו על 40 נראו מקוטעים כי 60 FPS זה הFPS הטבעי שבו הם אמורים לעבוד.אם מישהו משחק ב30 באותו משחק אבל מבחינתו זה חלק זה בסדר גמור. אבל אם הוא לא ראה את המשחק פועל על 60 הוא בהחלט צריך לנסות. אני מאמין שבמקרה כזה רוב האנשים יבחינו בהבדל.

אני מסכים שזה משתנה מאדם לאדם וממשחק למשחק. כשפותח הדיון רשם ש30FPS מבחינתו זה חלק הבנתי שהוא כנראה לא מודע לעיניין של ה60 FPS וחווית המשחק שלו יכולה להישתפר. אני אומר שינסה,יראה את ההבדל פעם אחת ויחזור אלינו להגיד אם יש שינוי כן או לא.

פורסם

אוקיי טעיתי זה יפול ל 20 פריימים עדיין מעט בשביל אקשין...

פורסם

אני רוצה להגיב להבחור שפתח את השירשור....

גם אני קניתי מסך DELL U2711 לפני חצי שנה. בהתחלה קניתי בשבילו כרטיס מסך ATI 6970 "מסכן" אם אפשר להגיד.

אחרי שבועיים בלבד התחלתי להרגיש איך שהכרטיס שילי נחנק תוך כדי משחק (SHUGON 2) ברזולוצייה המטורפת 2560X1440.

מהר מאוד מצאתי את עצמי מזמין עוד כרטיס תאום למערך CROSSFIRE. ומאותו יום יש לי חיוך מאוזן עד אוזן.

מסקנה שלי והיא רליונטית גם אליך...

אם אתה חושב לשדרג מסך כפי שציינת אז תקח בחשבון שיהיה לך כרטיס המסוגל לעמוד ברזולוצייה הטובענית. ואם תצדיק את מה שאני אומר אז אציע לך ללכת על ATI 6990 או NVIDIA 590GTX, או מערך של שני כרטיסים.

כיום אני משחק BATTLEFIELD 3 BETA . אם יצא לך לשחק במסך החדש אז תבין ששווה כל שקל שהשקעת על כרטיס HIGH-END.

פורסם

Barack

אז אתה רוצה להגיד לי שאני רואה סרט והסרט רץ ב30FPS אז זה לא חלק? :screwy:

פורסם

תנסה לקרוא טקסט על משהו (שלט, מספר רכב..) בזמן תנועה קלה בטלויזיה.

ותגיד לי אם רץ לך חלק...

פורסם

חלק לכל דבר.

פורסם

מסקנה שלי והיא רליונטית גם אליך...

אם אתה חושב לשדרג מסך כפי שציינת אז תקח בחשבון שיהיה לך כרטיס המסוגל לעמוד ברזולוצייה הטובענית. ואם תצדיק את מה שאני אומר אז אציע לך ללכת על ATI 6990 או NVIDIA 590GTX, או מערך של שני כרטיסים.

כיום אני משחק BATTLEFIELD 3 BETA . אם יצא לך לשחק במסך החדש אז תבין ששווה כל שקל שהשקעת על כרטיס HIGH-END.

הכנסת את עצמך למצב שאתה צריך לשפוך 2,000+ שקלים על כרטיס(י) מסך כל שנתיים בערך כדי לא להרגיש פראייר (למעשה 3,000 שקלים, אך אני לארג' איתך וכולל את ה1,000 שאולי תצליח להשיג כשתמכור את הציוד הקיים שלך ביד שניה).

אבל ללא ספק, Battlefield 3 Beta גורם לזה להיות שווה כל שקל. ::)

פורסם

אני רק אגיד משהו פשוט.

פותח השרשור רוצה לעבור מ 1280x1024 ל 2560x1440.

מדובר על קפיצה של כמעט פי 3 במידע שכרטיס המסך צריך להציג.

זה לא משהו שכרטיס ב 1000 שקל יוכל לתת בלי להראות.... די קקי.... על מסך בגודל כזה.

אם פותח השרשור מוכן לוותר על איכות ברמה משמעותית במשחקים,6870 יספיק.

אבל כל העניין זה הוא מעיין.... אמממ... קצת טפשי.

זה כמו לחבר ממיר פשוט שמציג s-video לטלויזיה חדשה לגמרי שהיא FHD, רק בשביל להגיד "יש לי טלויזיה FHD!".

מי שקונה מסך כזה, הייתי מצפה שידע שזה לא רק המסך, אלא מה שמניע אותו שמייצר בפועל את האיכות שרואים.

אבל טוב, אם זה מה שהוא רוצה, לבריאות :silly:

כמו להרוג זבוב עם RPG.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים