עבור לתוכן

כרטיס מסך עבור רזולוציה 2560X1440 עד 1000 שח

Featured Replies

פורסם

30 FPS לא נחשב חלק... אולי בקונסולות כן אבל בPC ממש לא. חלק זה 60 FPS.

2-3 FPS לא ישפיע ממש ולא תראה שינוי רציני. אתה יכול לנסות OC ולראות כמה שיפור תקבל.

בתכלס אם אתה מרגיש טוב עם זה אז סבבה, אבל רק שתדע שזה לא אומר שזה רץ חלק, לא משנה מה GT240 הוא לא כרטיס משחקים בטח ובטח שלא ברזולוציה כזאת גבוהה.

• תגובות 44
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא מבין. אם המשחק נראה חלק ואני לא שם לב לשום דבר שלא בסדר. אז למה אתה אומר שהוא לא חלק?

*מבולבל*

פורסם

העיקר שאתה מרוצה...

אתה יכול להסתכל כאן: http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/Mars_II/6.html

תעביר משחקים, סתכל על הרזולוציה האחרונה בכל משחק... תראה שגם כרטיסים חזקים מאוד מתקשים ברזולוציה הזאת...

פורסם
  • מחבר

חלאות, שכנעתם אותי (או ליתר דיוק המחשבה על להריץ RAGE עם פילטרים)

שמתי עין על ה 6950 מולו יש את ה 560 TI נכון?

האם 2 ג'יגה חובה עם רזולוציה כמו שלי?

פורסם

בהחלט חובה 2GB זכרון בשביל להתמודד עם רזולוציה כזו כי כמות הפיקסלים היא עצומה שלא נדבר על טקסטורות והצללות, 6950 קניה מעולה ב-1500 ש"ח אולי אפילו פחות, פלוס העובדה שכרטיס 6950 רפרנס יכול להפתח ל-6970 לכל דבר בעזרת מוד קטן לביוס ואז אתה בעצם מקבל כרטיס שהערך שלו הוא 2000 ש"ח ב-500 שקל פחות.

פורסם

OC גם לא נועד לשפר ביצועים עד כדי כך.

אז למה הוא נועד? כערך מוסף בתחרויות למדידת אורך איבר המין הגברי?

30 FPS לא נחשב חלק... אולי בקונסולות כן אבל בPC ממש לא. חלק זה 60 FPS.

למה בקונסולות זה חלק ובמחשב לא? העין האנושית פועלת שונה בקונסולה מאשר במחשב?

בתכלס אם אתה מרגיש טוב עם זה אז סבבה, אבל רק שתדע שזה לא אומר שזה רץ חלק

מה בעצם אתה מנסה לומר? "אם אתה מרגיש טוב עם זה אז סבבה, אבל רק שתדע שאתה לוזר כי הFPS שלך לא נחשב טוב ע"י קהילת הגיימרים?"

לא משנה מה GT240 הוא לא כרטיס משחקים בטח ובטח שלא ברזולוציה כזאת גבוהה.

אז כאן יש נקודה חשובה: אם הוא קנה את המסך ספציפית למטרה של להריץ משחקים ברזולוציה כזו גבוהה, אז כן, אתה צודק. אם הוא קנה את המסך כי בשביל שטח העבודה הרב, אז הוא לא חייב להריץ משחקים ברזולוציה הזו. משחקים זה לא עבודה עם טקסט, זה בכלל לא כזה נורא כשהם רצים ברזולוציה שלא טבעית למסך. מה גם שאפשר להריץ ב1280X720 שזה בדיוק חצי, ואז אין בעיות של אינטרפולציה.

פורסם

למה בקונסולות זה חלק ובמחשב לא? העין האנושית פועלת שונה בקונסולה מאשר במחשב?

רשמתי את זה בהנחה שיש משחקים שרצים בקונסולות על 30 FPS וכשמשחק כזה יצא למחשב בד''כ לא תהיה ההגבלה הזו (FABLE 3 לדוגמא). יש אנשים שישחקו בקונסולה ובשבילם 30 FPS יהיה מושלם ואז שישחקו את אותו משחק בPC זה לא יהיה מושלם בכלל אלא מקוטע וזז הרבה יותר לאט ומגושם. האמת שבFABLE 3 כן הייתה את ההגבלה וכולם חיפשו דרך להסיר אותה. בסוף התברר שצריך להוריד V sync במשחק עצמו.

מה בעצם אתה מנסה לומר? "אם אתה מרגיש טוב עם זה אז סבבה, אבל רק שתדע שאתה לוזר כי הFPS שלך לא נחשב טוב ע"י קהילת הגיימרים?"

אני צכוון לומר בדדיוק מה שרשמתי. שאם הוא מרגיש שהמשחק מבחינתו "רץ חלק" על 30 FPS שיהיה לו בכיף אבל שידע שזה לא נחשב חלק וזה באמת לא.אני רוצה שהוא יראה את אותו משחק רץ ב30 FPS וב60 ואז נראה איך הוא יגיב. אם הוא עדיין לא יראה הבדל אז :nixweiss: ...

המטרה שלי הייתה שלא ישלה את עצמו ש30 FPS זה חלק. המשחק נחשב כ"רץ חלק" ב60 FPS, לא פחות. אולי מבחינתך זה לא ואולי גם מבחינת פותח הדיון אבל זה לא נכון וזאת עובדה.

פורסם

רשמתי שלא לשפר ביצועים "עד כדי כך"

הכוונה שאם כרטיס כמו 240 מריץ משחק על 25FPS אם תעשה OC אתה לא תקבל פתאום 40FPS, מקסימום שיפור של 5-7 FPSוגם זה לא יהיה קבוע.

OC לרוב ישפר ביצועים אם המעבד מגביל וOC למעבד שגורם לצוואר בקבוק יהיה עם השפעה ניכרת יותר מOC לכרטיס מסך.

+אני ציינתי שGT240 הוא לא כרטיס למשחקים, אבל אם פותח התרד רוצה יותר לראות סרטים או כל דבר כזה על הרזולוציה הזאת כמובן שלא יפריע לו כלל הכרטיס מסך.

אבל ברגע שהוא רוצה לשחק על הרזולוציה הזאת הכרטיס כבר לא מספיק לא משנה כמה OC יעשה לו.

פורסם

המטרה שלי הייתה שלא ישלה את עצמו ש30 FPS זה חלק. המשחק נחשב כ"רץ חלק" ב60 FPS, לא פחות. אולי מבחינתך זה לא ואולי גם מבחינת פותח הדיון אבל זה לא נכון וזאת עובדה.

מצד אחד אתה מודה שזה משהו סובייקטיבי, מצד שני אתה טוען שזו "עובדה"? לא מבין את ההגיון שלך.
פורסם

אני לא רוצה לחזור על עצמי שוב, כתבתי את זה הכי ברור שאפשר ואני בטוח שגם אתה מבין.

ומה הכוונה ב"עובדה"? אתה טוען ש60 FPS ו30FPS זה אותו דבר ואין הבדל בינהם?

פורסם

אני לא טוען שום דבר כזה.

אני טוען שאי-אפשר לשים מספר מצוץ מהאצבע, ולהגיד "זה חלק וכל מה שפחות לא". זה טמטום.

הרגישות משתנה מאדם לאדם. ההשפעה של הFPS משתנה ממשחק למשחק. אתה יודע שDOOM המקורי למשל רץ על 35FPS? אף אחד, לא אז ולא היום לא התלונן ולא יתלונן שהמשחק לא חלק. חוץ מאנשים עם יכולת שכנוע עצמי גבוהה מאוד. מצד שני, יש אנשים שטוענים שרואים הבדל בין 100FPS ל120FPS. תגיד להם שזה שטויות, כי כל דבר מעל 60FPS זה חלק?

פורסם

אי אפשר שלא להסכים פה עם QTTP

בשבילי משחק ב40FPS זה גם חלק

לא חייב 60FPS בשביל להנות ממשחק

ובטח ובטח זו לא "עובדה" ש60FPS זה חלק.

פורסם

ברור שאפשר לא להסכים :)

מערכת הראיה שלנו לא עובדת ב-FPS. כל עוד העיניים פתוחות, מגיע זרם בלתי פוסק של מידע. מספר ה-FPS אותו צריך כל בן אדם בשביל לראות תנועה חלקה הוא אינדיבידואלי, אבל נעשו מחקרים שהראו שיש אנשים ששמים לב גם ל-220 FPS. (הצגה של תמונה למשך 1/220 שניות)

עריכה:

בנוסף, מספר FPS לא מבטיח תנועה חלקה. עיין ערך micro stuttering.

פורסם

מספר ה-FPS אותו צריך כל בן אדם בשביל לראות תנועה חלקה הוא אינדיבידואלי, אבל נעשו מחקרים שהראו שיש אנשים ששמים לב גם ל-220 FPS.

אז משום שיש אנשים שרואים 220FPS, כל אחד צריך להשקיע 3,000 שקל במערך כרטיסי מסך שייתן לו 220FPS, גם אם לו באופן אישי מספיק 30FPS?

פורסם

כן. כי הרי זו המסקנה המתבקשת מהדברים שלי.

אה, בעצם לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים