עבור לתוכן

תשתית אינטרנט - 5MB של בזק או 12MB של הוט?

Featured Replies

פורסם

עברתי לבית חדש שעדיין אין בשכונה תמיכת NGN של בזק שאני כרגע מחובר אליהם. ככה שאני מקבל תשתית 5MB שזה איטי. (אמור להגיע NGN עוד חודשים ספורים, אבל לא סומך על זה)

האם כדאי לעבור להוט? - בזק אומרים שה-5MB שלהם יותר מהיר מה-12MB של הוט - נראה לי שזה שטויות, לא?

תודה!

פורסם

תעשה חשבון 5MB או 12MB ברור שה-12MB זה לא משנה של מי עם כשיש לך 12 אז אתה תוריד במהירות הזאת ושיש לך 5 אז תוריד ב-5.

פורסם

אם תשתית של הוט טובה באזור שלך, אז אל תחשוב פעמיים. כמובן תעבור להוט.

פורסם

אמור להגיע NGN עוד חודשים ספורים, אבל לא סומך על זה

וטוב שכך. במקום שכוח האל בו אני גר (גבעתיים), לקח להם 1.5 שנים להרים תשתית NGN. במהלך כל אותה התקופה הם הבטיחו שזה אוטוטו קורה.

התשתית של הוט באיזור שלי ממש גרועה (ניתוקים חוזרים ונשנים), והטכנאים שלהם הרימו ידיים אחרי 15(!!!!!!!!) ביקורים אצלי בדירה (לפחות הוט היו מספיק הוגנים כדי לתת לי לצאת מההתחייבות ואפילו קיבלתי חודש חזרה).

פורסם

א. נכון, בזק קונסיסטנטית אומרים שx מגה שלהם יותר מהיר מ100x מגה של הוט. הם גם אומרים לחברת בת שלהם הספק בזק-בינלאומי להזכיר לך את זה.

ב. אני גולש בהוט 12MB - באזור מאוד "ישן" ולא מפותח (אני גר בו רק בגלל קרבה למוסד לימודים) - ותמיד מוריד במלוא רוחב הפס (עם נטוויז'ן לפחות). גם אצלי היתה בחירה בין 5MB של בזק ל12MB של הוט, המצחיק הוא שהחבילה של הוט אפילו זולה יותר בכמה שקלים.

ג. כלקוח חדש של הוט הופתעתי שלמרות הביקורת, השירות לקוחות שלהם מאוד מהיר (אין כמעט המתנה) ונציגים שמבינים ענין.

הייתי עובר להוט בלי לחשוב פעמיים, ככה בזק יבינו שיש בריחה והם לא יכולים לקפוא על השמרים עם פריסת התשתית

פורסם

אני עם הוט כבר 6 שנים (עכשיו 12 מגה) ומאוד מרוצה (תמיד מקבל לא פחות מ-11.8 מגה בבדיקת מהירות). אבל איזור שלי (רחובות) זה איזור של ערוצי זהב לשעבר ויש בו תשתית של הוט בין הטובות. :)

פורסם

א. נכון, בזק קונסיסטנטית אומרים שx מגה שלהם יותר מהיר מ100x מגה של הוט. הם גם אומרים לחברת בת שלהם הספק בזק-בינלאומי להזכיר לך את זה.

ב. אני גולש בהוט 12MB - באזור מאוד "ישן" ולא מפותח (אני גר בו רק בגלל קרבה למוסד לימודים) - ותמיד מוריד במלוא רוחב הפס (עם נטוויז'ן לפחות). גם אצלי היתה בחירה בין 5MB של בזק ל12MB של הוט, המצחיק הוא שהחבילה של הוט אפילו זולה יותר בכמה שקלים.

ג. כלקוח חדש של הוט הופתעתי שלמרות הביקורת, השירות לקוחות שלהם מאוד מהיר (אין כמעט המתנה) ונציגים שמבינים ענין.

הייתי עובר להוט בלי לחשוב פעמיים, ככה בזק יבינו שיש בריחה והם לא יכולים לקפוא על השמרים עם פריסת התשתית

מחזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים