עבור לתוכן

מסך 27 אינץ'

Featured Replies

פורסם

הי חברים. החלטתי ללכת על מסך 27 אינץ' למטרות תכנות סרטים משחקים גלישה

אין לי עניין מיוחד בלהריץ משחקים בהגדרות גבוהות.

ראיתי היום את ה סמסונג p2770HD ראיתי היום ולא אהבתי

ה THUNDERBLOT של APPLE גם ראיתי ונורא נורא התלהבתי.

אבל הוא יקר.

אני מחפש כרגע היכן אפשר לראות את U2711 של DELL בתצוגה.

הביקורות ממש משבחות וככל הנראה ארכוש אותו בכל מקרה אבל אני ממש רוצה לראות לפני שאני מזמין

פורסם

מה המטרה לשמה אתה רוצה מסך גדול, נוחות? שטח עבודה?

שים לב שהרזולוצייה של הדל גבוהה יותר. אופצייה נוספת היא לקנות טלויזיה בגודל 32", חוויה נהדרת.

פורסם

טלויזיה 32" מתאימה לסרטים. למשחקים נראה לי שפחות (אי אפשר לשבת קרוב למסך כזה). לגלישה זה לא נראה לי מתאים במיוחד, ולתכנות עוד פחות. ואם בכל-זאת קונים טלויזיה, אז כמובן רק FHD. (לרוב הטלויזיות בגודל 32" יש

רזולוציה נמוכה יותר).

פורסם

פש כרגע היכן אפשר לראות את U2711 של DELL בתצוגה.

הביקורות ממש משבחות וככל הנראה ארכוש אותו בכל מקרה אבל אני ממש רוצה לראות לפני שאני מזמין

בחירה משובחת בהחלט - ככל הנראה המסך המשתלם ביותר ברמה הזו היום ובפער אדיר מהמתחרים.

החלטתי ללכת על מסך 27 אינץ' למטרות תכנות

היתרון העיקרי של ה-U2711 זה 1440 פיקסלים לגובה לעומת 1080 או 1200 במתחרים מה שמאפשר לראות הרבה יותר שורות קוד בעת ובעונה אחת. מצד שני, במחיר שלו אפשר לקנות 4 מסכי 2333T או 3 מסכי U2311 או שני מסכי U2410 כמעט - מבחינת פרודוקטיביות אין כמו ריבוי מסכים וגם תקבל שטח עבודה (בפיקסלים) גדול בהרבה.

החלטתי ללכת על מסך 27 אינץ' למטרות ... סרטים משחקים

כאן באמת עדיף מסך אחד וגדול ככל האפשר.

לסרטים - באמת כבר עדיף LCD-TV במחיר הזה.

לגיימינג - העניין הוא שתזדקק למפלצת גיימינג אימתנית לשחק עליו או שתפשר ברזולוציה ואז מה הטעם (שוב עדיף LCD-TV).

אם אתה משחק במשחקים קלילין ו/או ישנים זה סביר אבל שוב - מה הטעם בכזה מסך לגרפיקה ירודה?

החלטתי ללכת על מסך 27 אינץ' למטרות ... גלישה

גם כאן עדיף בהרבה ריבוי מסכים - אין הרבה טעם בכזה מסך לגלישה...

פורסם

למשחקים נראה לי שפחות (אי אפשר לשבת קרוב למסך כזה).

זה מאוד מתאים. שדרוג מהותי של החווייה. טווח של כ 80 ס"מ למסך 32" וזה פשוט כיף. כמובן צריך מסך מתאים, עם לאג נמוך ופאנל איכותי.

פורסם

האם טלויזיה לא בהירה מדי בשביל לשמש כמסך מחשב?...ארז ורבר כותב שטלויזיה יכולה להתאים למשחקים

אך אפילו מרחק של מטר הוא קרוב מדי:

הבעיה של טלויזית LCD זה שיש להם בהירות גבוהה מידי של 500-600cdm שיכולה לגרום לך לנזק לעיניים.

בייחוד אם אתה משתמש במסך טלויזיה בתור מסך מחשב ויושב מולו מטר,

החיסרון הנוסף זה שאם מורידים את הבהירות איכות התמונה יורדת בצורה ניכרת.

פאנלים של טלויזיות LCD בעלי Pixel Aperture נמוך מאוד וזקוקים לתאורה אחורית אימתנית בכדי להציג איכות תמונה טובה.

בקיצור הם טובות בתור טלויזיות ומומלץ להימנע מהם בתור מסכי מחשב, אלא אם זה למחשקים כגון קונסולות אז

יושבים מרחק סביר מהטלויזיה.

פורסם

בהירה מדי? בהירות ניתן להוריד.

פורסם
מומחה ל"עניינים"

משהו חדש גיל? :lol:

אני לא חושב ש-LCD-TV יכולה באמת לשמש כמסך מחשב לשימוש יומיומי. אולי לגלישה מזדמנת ויוטיוב מדי פעם.

פורסם

בהירה מדי? בהירות ניתן להוריד.

קרא שוב את מה שארז כתב. טלויזיות אינן מסכי מחשב על כל המשתמע מכך :)

פורסם

אנחנו היום ב 2011 ועברו הרבה מים מאז שבגהירה כתב את מה שכתב. הבן שלי יושב נונסטופ מול טלוויזיה שמשמשת אותו למשחקים, סרטים והרבה אינטרנט ואין מאושר ממנו. בעולם דרך אגב, זה מקובל מאוד. חווית הגיימינג והסרטים משתפרת פלאים ואין שום סיבה לשלם מחירים אסטרונומיים על פאנלים גדולים ואיכותיים כמסכי מחשב כאשר אפשר להשיג מסך טלוויזיה עם פאנל איכותי במחיר טוב. כמובן שרצוי טלוויזיה עם אפשרויות כוונון רבות וכמובן מרחק של כ 80 ס"מ לפחות אחרת פשוט הכל גדול מדי (למרות שיש גם את אלו שיתווכחו איתי גם על זה).

פורסם

אנחנו היום ב 2011 ועברו הרבה מים מאז שבגהירה כתב את מה שכתב. הבן שלי יושב נונסטופ מול טלוויזיה שמשמשת אותו למשחקים, סרטים והרבה אינטרנט ואין מאושר ממנו.

^

תיארת בדיוק את המקרים בהם זה עוד בהחלט נסבל...

אני ראיתי אנשים יושבים נונסטופ מול מסכי פוג'י-זבל ברזולוציה לא-טבעית עם CLEAR-TYPE מזעזע שלא הבינו מה הבעיה בכלל.

זה מוכיח משהו?

אני בטוח שהוא לא גולש לקרוא מאמרים טכניים עמוסי טקסט, נכון?

ניסית פעם לערוך שרטוטים מדוייקים (VISIO למשל), לכתוב מסמכים רציניים או בעיקר לתכנת שעות ארוכות מול מסך LCD-TV קודים של אלפי שורות בפונט קטן (כדי שיכנס כולו במסך)? לא מאחל את זה לאויבים שלי...

אפילו על 2407WFP איכותי זה מעייף באיזשהו שלב.

פורסם

הוא קורא המון. היתרון הגדול הוא שעכשיו הפונטים גדולים יותר ובניגוד למה שהיה עם ה 2209WA שלו, הוא לא נראה כמו הגיבן מנוטרדם כשהוא יושב מול המחשב.

ניסית לעבוד עם מסך כמו ה LG LD460 IPS עם כוון מתאים מהטווח המדובר? או שאתה מדבר מהנסיון עם מסכי הפוג'יקום?

פורסם

דרך אגב, זה לא שלא עדיף לעבוד על הדברים שאתה מדבר עליהם על ה 2407 מטווח קרוב. אבל, בשביל משחקים, וסרטים ואינטרנט ועבודה רגילה, אין שום סיבה לשלם על מסך 24" כאשר ניתן להשיג באותו המחיר מסך גדול יותר, עם פאנל לא פחות טוב, עם אפשרויות כוונון רבות ומגוון חיבורים שאין בשום מסך מחשב וכמובן באותו המחיר לקבל גם טלוויזיה (שלא לדבר על המחיר של מסך 27" עם IPS)

פורסם

ועוד משהו, זה ממש לא "נסבל". זה נראה הרבה יותר טוב (סרטים ומשחקים) מאשר כל מסך 24/27 איכותי.

פורסם

ההחלטה היא די בין שטח עבודה גדול לעומת מסך גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים