עבור לתוכן

איטיות בגלישה

Featured Replies

פורסם

אני מחובר לנטויז'ן במהירות 5MB ותשתית בזק.

כבר שנה שיש לי כל הזמן בעיות ואיטיות בגלישה. מהירות ההורדה בסדר, אבל הגלישה פשוט איטית בלי שום סיבה שנראית לעין ובלי תוכנות שיתוף קבצים פעילות. אפילו אתרים בארץ כמו ynet עובדים ממש לאט. ויש לי חוסם פרסומות.

היום עשיתי השוואה בין הרשת שלי לרשת של השכנים. יש להם גם נטויזן אבל 2.5MB ותשתית הוט.

הקליטה של הרשת שלהם היא בסביבות ה 40%, למרות זאת האינטרנט פשוט טס! כל האתרים נטענים ממש מהר.

אז, האם הבעיה אם כך היא בתשתית? או שגם בספקית יש סוגים שונים של ניתוב וכו' אני פשוט לא מבין בזה כל כך... לסיכום, למי עלי לפנות לעזרה?

תודה.

פורסם

ניסיתה לבדוק מה המהירות שאתה מקבל עם אחד האתרים המיועדים לכך ?

פורסם

תלחץ start->run

בשורת הפקודה תקליד

ping 192.168.1.1 -t

(אני מניח שזאת הכתובת לראוטר שלך)

אם הפינגים גבוהים מ5ms זאת הסיבה. זה אומר שהקליטה ברשת האלחוטית שלך לא טובה

פורסם
  • מחבר

ניסיתה לבדוק מה המהירות שאתה מקבל עם אחד האתרים המיועדים לכך ?

1509039988.png

זה תקין ל 5 מגה?

ושמתי לב שהבעיה היא בעיקר באתרים שנמצאים בחו"ל, אפילו אתרים שאמורים להיות מהירים כמו פייסבוק.

יוטיוב עובד כמו שצריך אבל, לפי מה שאני יודע לנטויז'ן יש שרת יוטיוב בישראל כך שלא מדובר בתעבורה מחו"ל במקרה הזה.

בכל מקרה לפעמים הבעיה מאוד חמורה ואז גם אתרים בארץ עובדים לאט, ואתרים מחול לא עולים בכלל. כאשר דבר כזה קורה אני ישר מתחבר לשכנים והכול אצלהם בסדר.

תלחץ start->run

בשורת הפקודה תקליד

ping 192.168.1.1 -t

(אני מניח שזאת הכתובת לראוטר שלך)

אם הפינגים גבוהים מ5ms זאת הסיבה. זה אומר שהקליטה ברשת האלחוטית שלך לא טובה

פינג לראוטר : 1ms

פינג למודם : 2ms

פורסם

שתי התוצאות טובות (הupload לא אופטימלי אבל אצל רוב האנשים זה ככה. וזה גם לא מה שמפריע לגלישה באתרים מן הסתם).

עד לפני כמה שבועות גלשתי בנטוויז'ן 5 מגה בתשתית הוט והיה מהיר מאוד. הייתי מציע להתקשר לתמיכה הטכנית של נטוויז'ן, ולנסות לשנות את השרת שאליו אתה מתחבר (הגדרות server ip\address בראוטר) כי ממה שאני יודע יש להם כמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים